Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah kucaginada almayi nasip eder insallah. : )
Ebrarenes allah yardimciniz olur insallah . Hakinizda en hayirli neyse o olur insallah . Allah hic kimseyi cocukla sınamasın insallah .

mrb kızlar bende asılama yolunda ilerliyorum doktor menogon verdi 5 günlük iğne çarşamba günü test yapmak için çağırdı bu ilacı kullanan varmı aranızda birde ben korktuğum için rahim filmi istemedim ama yanlışmı yaptım bilmiyorum.

Ebrarenes allah razi olsun.
Asilama oldum hade hayirlisi

Canım nasılsın nasıl geçti. Bende perşembe günü olacağım aşılama. Solda 11lik yumurta oluşmuş 2 tane küçükte varmış diğeri de 17 olmuş yarın akşam çatlatmak ignemi yapacağım. Bende durum bu inşallah hayirlisiyla güzel sonuç alırız

Yarencim masallah yumurtan buyumus ve insallah hamile kalirsin artik birlikte beklicez ; ) Hepiniz icin dua ediyorum .allah dualarimizi kabul eder insallah. Optumm

Aminnn hepisiz icin hayirlisi neyse o olsun. : ) kizlar bir sey sorucam doktor bana progesterone 90 mg jel verdi ama ne zaman kulanicami sormaya unutum . Bu jel asilamanin ilk gunumu kulaniliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…