Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende dün oldum asilamami dün çok agrim vardı doktor 1den fazla yumurta catladigi için agrin olucak dedi hamdolsun bugün yok agrim doktorum 2gun yat 1haftada ağır iş yapma evde dur dedi inşallah tutar daha fazla ugrasmam çok az kanamam oldu doktorum korkulcak bisey deil rahim ağzından geliyor kan rahim için güzel dedi sizde de kanama oldumu

Benim kanamam olmadi ama agrim oldu. Hakkinda hayirlisi cnm. Inshallah hayirlisiyla bebegin tutunur

Kızlar hamile kalan arkadaşlara bi sorum olacak,asilamadan sonra eslerinizle birlikte oldunuz mu ve kaç gün sonra oldunuz?
Bir gun sonra basladik cnm biz ama iki gun ara verdm sonra tekrar yaptk zaten o hafta icinde iki defa yapabildm misafrden dolayi ama olacagi varmis oldu sukur ki bide esine iliski mecburiyeti oldgnu soyleme cunku etkileniyorlar ve o zamnda yeterli. Olamiyorlar psikolojik olarak tabi ben hic soylemedim kendim yanastm zafere gden yolda hersey mubah dyerekten :)ins tutar hepinizn

Bizede doktor iki gün ara verdirdi sonra iliski dedi sonra normal hayatına devam et iliski konusunda ama ilk bi hafta uzun yolculuk ve ağır iş yapma dedi

Mrb kizlar bugun benim asilamamin 8 ci gunu ve test yapmam icin bir hafta kaldi ve cok umutluyum . Sizin asilamaninizin kacinci gunu?

bugün aşılamamın 15.günü ben kan testi yaptırdım maalesef beta hcg sıfır çıktı. halbuki çok ümitliydim gelişmiş 4-5 yumurtam vardı troid hormonumda düzene girmişti niye tutmadı anlamadım

Mrb kızlar benimde haftaya pazartesiye belli olucak beklemek çok zor yaaaa allahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı olur inşallah

Gün olarak saymadim ama test gunum 3 mart hissettiğim bi his yok inşallah hayirlisiyla bu bekleyislerimizin sonu güzel olur.

Yesimyagmur ne kadar uzulme desemde bos ama allahtan ümidini kesme . Demeki kismet deyilmiş bol bol dua et : (.
Ebrarenes senle ayni gun test yapicaz . Aklima bir sey takildi kizlar . Simdi asilamadan 15 gun sonra test diyorlar ama asilamadan 15 gun sonra benim adetime 5 gun falan kaliyor. Yinede kantestinde cikarmi eyer cocuk varsa veya yanlis gösterebilirmi ??

genelde öyle oluyor varsa kanda çıkıyor

Merhaba aranıza yeni katıldım. 3 sene önce doğal yolla hamile kaldım 6. ayımda suyum erken geldi. acilde doktorun iki parmak muayenesi öyle kötüydüki bagırsaklarım delindi zannettim daha sonra bana rahim duvarımın yırtıldıgını ve cocugun suyunun azaldıgını gebeliği sonlandıracaklarını söylediler kabul etmedim özelde bir profesöre rahim dikme ameliyatı oldum bekleyeceğiz dedi ameliyattan 10 gun sonra bebegimin kalbi durdu ve normla doğumla aldılar ondan sonra birçok sıkıntım oldu. son bir yıldır deniyoruz ve hamile kalamıyorum dün ilk aşılamam yapıldı ve bekliyorum herşey Rabbimden nasip ederse olur nasip etmezse vardır bir bildiği :) dün doğumgünümdü inşallah Rabbimin hediyesi olur miniğim

bende dün aşılama oldum hiç hissetmedim ağrım olmadı eve geldiğimde biraz kasık ağrım ve acayip gaz vardı karnımda evde 2 saat falan yattım ondan sonra normal bir şekilde yavaş hareketler ederek günümü gecirdim bugunde evdeyim ağrım sızım yok genelde oturarak gecirdim yatmıyorum da sadece az az sol kasıgımda ağrı oluyor ve gaz var normalmi bilmiyorum doktor birşey söylemedi

iyi akşamlar arkadaşlar aşılama yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da çok can acıtıyor mu. hsgden fazla mı az mı

iyi akşamlar arkadaşlar aşılama yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da çok can acıtıyor mu. hsgden fazla mı az mı
ben dün yaptırdım hiçbirşey hissetmedim kendini rahat bırakırsan zaten birşey hissetmiyorsun doktor tamam hadi bakalım hayırlı olsun dediğinde ben daha başlamadık zannettim ama bitmişti korkma... hsg dede kendimi çok rahat bırakmıstım ondada çok acı hissetmedim

Ben ikisinde de agri hissrtmedim. Zorluğu yok bunyeden bünyeye de değişir elbet ama ağrısız bi işlem

Benim asilamamin 6.günü ve 3gundur goguslerim aciyo egilince yururken sizliyo sizlerde de oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…