Bir gun sonra basladik cnm biz ama iki gun ara verdm sonra tekrar yaptk zaten o hafta icinde iki defa yapabildm misafrden dolayi ama olacagi varmis oldu sukur ki bide esine iliski mecburiyeti oldgnu soyleme cunku etkileniyorlar ve o zamnda yeterli. Olamiyorlar psikolojik olarak tabi ben hic soylemedim kendim yanastm zafere gden yolda hersey mubah dyerekten :)ins tutar hepiniznKızlar hamile kalan arkadaşlara bi sorum olacak,asilamadan sonra eslerinizle birlikte oldunuz mu ve kaç gün sonra oldunuz?
Bizede doktor iki gün ara verdirdi sonra iliski dedi sonra normal hayatına devam et iliski konusunda ama ilk bi hafta uzun yolculuk ve ağır iş yapma dediBir gun sonra basladik cnm biz ama iki gun ara verdm sonra tekrar yaptk zaten o hafta icinde iki defa yapabildm misafrden dolayi ama olacagi varmis oldu sukur ki bide esine iliski mecburiyeti oldgnu soyleme cunku etkileniyorlar ve o zamnda yeterli. Olamiyorlar psikolojik olarak tabi ben hic soylemedim kendim yanastm zafere gden yolda hersey mubah dyerekten :)ins tutar hepinizn
genelde öyle oluyor varsa kanda çıkıyorYesimyagmur ne kadar uzulme desemde bos ama allahtan ümidini kesme . Demeki kismet deyilmiş bol bol dua et : (.
Ebrarenes senle ayni gun test yapicaz . Aklima bir sey takildi kizlar . Simdi asilamadan 15 gun sonra test diyorlar ama asilamadan 15 gun sonra benim adetime 5 gun falan kaliyor. Yinede kantestinde cikarmi eyer cocuk varsa veya yanlis gösterebilirmi ??
Benim haftaya ptesi asilamamin 14.günü bende ptesi yapicam tahlili hadi hayirlisi hakkimizdaMrb kızlar benimde haftaya pazartesiye belli olucak beklemek çok zor yaaaa allahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı olur inşallah
Bende dün oldum asilamami dün çok agrim vardı doktor 1den fazla yumurta catladigi için agrin olucak dedi hamdolsun bugün yok agrim doktorum 2gun yat 1haftada ağır iş yapma evde dur dedi inşallah tutar daha fazla ugrasmam çok az kanamam oldu doktorum korkulcak bisey deil rahim ağzından geliyor kan rahim için güzel dedi sizde de kanama oldumu
ben dün yaptırdım hiçbirşey hissetmedim kendini rahat bırakırsan zaten birşey hissetmiyorsun doktor tamam hadi bakalım hayırlı olsun dediğinde ben daha başlamadık zannettim ama bitmişti korkma... hsg dede kendimi çok rahat bırakmıstım ondada çok acı hissetmedimiyi akşamlar arkadaşlar aşılama yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da çok can acıtıyor mu. hsgden fazla mı az mı
iyi akşamlar arkadaşlar aşılama yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da çok can acıtıyor mu. hsgden fazla mı az mı
Selam canım ,aşılamadan bir gün sonra sadece bir kez birlikte olduk.Kızlar hamile kalan arkadaşlara bi sorum olacak,asilamadan sonra eslerinizle birlikte oldunuz mu ve kaç gün sonra oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?