Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belirtiler yanıltıcı olabiliyor ama inşallah değerin yukselirde hep beraber seviniriz benim son iki asilamami sadece annem bildi ama buda tercih meselesi çünkü ben her olmadığında birde insanların tek tek arayıp sormasiyla her defasında tekrar tekrar üzüldüm elbet bizimde meleklerimiz gelecek buna inanalım sadece zamanı var inşallah çok bekletmezler bizi

Ins canm. Bol bol dua edelim maddi manevi herseyi yapiyoruz yinede olmuyorsa gercekten nasip. Ama bencede olumlu dusun oyle hisset hicbirsey belli deil daha. Ben annem dahil kimseye soylemedim bi kocam bi ben. Paylastgm kimse olmayinca daha da zor icimde yasiyorum herseyi..

Hepinize teşekkür ederim.bende bir tek yakın arkadaşım ve eşim ,anneme bile söylemedim,umutlanmasınlar diye,kız arkadaşımda son anda haberi oldu,Rabbim büyük,hayırlısı ne ise odur,herkese iyi akşamlar

Kizlar stres yapmayin bende bu sayfaya yaziyordm asilama yaptrdgm zaman ikinci asilamam tuttu ilk asilamayi çok kafaya takip 11.gün test yapmistm negaifti çok uzulmustm ikincide hic stres yapmadım ve hatta iki gün sonrasında yolculuğa ciktm unuttum diyebilirim asilamayi tabi zor ama gerçekten yapmistm ve hic belirtm olmadi taki 20.gün adetin gecikince gdp test yaptm degerlerim %2000 cikmisti ve şok olmuştum inanılmaz bi duyguydu inş Rabbim size de nasip eder şuan 6 aylik hamileyim bi kizim olacak inş dualarim sizinle kizlar kendinizi başka işlerle meşgul edin....

Allah bagislasin ins canm. Ya cok zor beklemek cok benm ilk asilamam belki ondan bukadar heyecanim ama cook cook istiyorum. Dilimde dua aklimda belli olacagi tarih..Allahm gonlumuze gore versin

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah bizede dua et nolur benimde 4.asilamam inşallah bu sefer olur

Herkese hayırlı haftalar hepimizn alacağı ,güzel haberler olsun inşallah,benimde ilk aşılamam olunca heyecan ve panik yapıp ,9. Gunde gidip baktrdm,inşallah artar,Rabbim biliyor ya gönlümü,herşeyin hayırlısı,güzel haberlerinizi bekliyorum,herkese kolay gelsin.

Hayirli haftalar canim amin ins. Ne zorms gunlern gecmesi. Ya bisey sorcam kizlar benden cumartesi gunu asilamadan sonra 7. Gun pembe leke gelmisti.dun gecede 8.gun oluyor iliski sonrasi koyu renkli kan gibi leke geldi. Biraz endiselendim ilk defa basima geldi.umarim hayitli haber belirtisidir.

masal01010 Keyfinize bakin dedi bize doktor 3 gun yaparsanz iyi olur ama zorunda gibi hissetmeyn dedi bizde cok umursamadk zaten rahat oldk kafa olarak. Size ne dedi canm

Bebekimsin bana diyodun erken diye senin ki de erken,ne hikayeler var adetinden 2 ,3 veya 4 gün önce 1,5 çıkmış,2,4 çıkmış ama adet günü geçtikten sonra 160,300 çıkmış hikayeler var,Zamanı senin bu ay hamile kalman ise,vakti gelmiş ise zaten yükselir,üzülme,kaç çıktı değerin?bu arada sizin ilk gebelik mi?

Bebekimsin canm belli olmaz 11 idrar testi icin cok erken birazdaha bekle lutfen. Neden 7 ay sonra tup bebek peki.
Azda olsa çıkar belki dedim ama bakalım kısmet canım eşim rusyayla calisiodu ve iflas ettik 2 ay evvel bende devlete başladım tüp için yalnız önce asilama prosedür gereği dediler sonrada yaş itibariyle tupe sevk edicez dediler lakin eşim işsiz kaldığı için bu arada kasımda emekli olucak ve 21 senedir hiç tatil yapmadığı için çalışmak istemior bu süre hakkı tabiî eşim sigortalı aktif çalışan olarak görünmediği için prim gününü doldursa dahi devletten yararlanamiomusuz mecburen emekli olmasını beklicez o zaman hak kazaniomusuz ne kadar aptalca gelse de mecbur beklicez

Allah yardimcinz olsn canm.rabbimn vardr bi hikmeti. Lutfen guzel dusun guzel olsn hersey. Ben senin icin dua edicem.

Israr testi yaptım canım 5.5 senedir bekliyoruz ama kısmet bu arada hiç gebe kalamadim ne eşimde ne bende bir sorun yok herşeye bakıldı yaşta gidio artık benden sonra evlenen ikinci çocukları bile olmaya başladı hep dua ediyorum allahım sen sağlıklı bir evlat her yemin ederim elimden geldiğince iyi bakicam iyi anne baba olu caz ama yaşadıklarımı bi ben bilirim bide siz anlarsınız herşeyin hayirlisi

Allah yardimcinz olsn canm.rabbimn vardr bi hikmeti. Lutfen guzel dusun guzel olsn hersey. Ben senin icin dua edicem.
Allah razı olsun canım bende hep bu yolda olan herkese dua ederim ediorumda inşallah bizde sevinclerimizi burada paylasiriz o kadar istiorumki şu kkda hamilelik takvimi yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…