Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bu surecte okadar cok sey anladm ki. Kimseye cocuk dusunuyormusnz die sormamayi,hamile oldugumda etrafmdaki herkese gule saca bu haberi vermemeyi(normal sekilde vericem) henuz bebegi olmayan arkadaslarimla asla bebek muhabbeti yapmamayi, cocuklarimdan kimseye dert yanmamayi, gobegim ciktiginda hamile kalmayan calisanlar gorupte uzulmesn die daha derli toplu giyinmeyi.. vs..

Ne kadar güzel anlatmıştım ışte demek istediğim buydu bizi bizler çok iyi anlıyoruz

Bebekimsin herşeyin Allah hayırlısını versin,maddi ve manevi açıdan yardım etsin,dıa en güzel kapıları açar,dua edelim birbirimize.
Allahım bütün edilen duaların yüzü suyu hürmetine sen yüzümüzü sağlıklı hayırlı evlatlarla güldür yarabbim biz aciz kullarindan merhametini esirgeme

Benim senle aynı Bebekimsin ,ama ben inat ettim yaptrmayacam ,adet olacaksam 28-29 nda zaten benim önden belli olur,dismonere oldgmdan öncesen mutlaka kendini belli eder

Bende yildonumumuz 28 nisanda yapicam ins.12 gun oluyor ama doktor testi yaptir varsa cikar dedi

Bebekimsin dismenore;agrılı,sancılı regli dönemi(serumluk,hastanelik nederseniz artık)
Ben adet zamanı özellikle ilk 2 gün iptalim,acım tarıfsiz,öncesi de mutlaka belirti verir,anlarım yani,hayırlısı,üzülmek istemiyorum,kendimi her durama alıştırmak istiyorum,dua edelim

Ins canm ya..hepimiz bu ay guzel haber verelim. Ben hamile gibi hiss3diyorum kendimi sanki hic olmama ihtimalim yokmus gibi.ama tabi sadece hissiyat bu..bakalim az kaldi

Insan her duruma hazırlamalı kendini çok istiosun psikolojik tamam gebelik belirtileri var oldu die inanmak istiosun ama sonuç negatif olunca uzuluosun inşallah pozitif olurda sevinirsin arkadaşım ben 36 yasimdayim canım sen ?

Ben 28 yasindayim.ben cocuklugmdan beri ikizlerim olsn isterdm hep herkese oyle soylerdm.tabi buyuyunce bunun aileden gelme durumunu ogrendm bizde oyle bisey yok.acaba bukadar cok istedgm icin ALlah bana tedavi iile mi ikiz vereck die inandim.ilk asilamamda tutacagini dusunmem bu sebepten.icimde gonlumde cok ferah. Olmazsa tabiki yine devam edicez uzuntuyle ama asilamadan beri hic o asamalari dusunmedm. Kalben cok rahatim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…