Ne kadar güzel anlatmıştım ışte demek istediğim buydu bizi bizler çok iyi anlıyoruzBen bu surecte okadar cok sey anladm ki. Kimseye cocuk dusunuyormusnz die sormamayi,hamile oldugumda etrafmdaki herkese gule saca bu haberi vermemeyi(normal sekilde vericem) henuz bebegi olmayan arkadaslarimla asla bebek muhabbeti yapmamayi, cocuklarimdan kimseye dert yanmamayi, gobegim ciktiginda hamile kalmayan calisanlar gorupte uzulmesn die daha derli toplu giyinmeyi.. vs..
Allahım bütün edilen duaların yüzü suyu hürmetine sen yüzümüzü sağlıklı hayırlı evlatlarla güldür yarabbim biz aciz kullarindan merhametini esirgemeBebekimsin herşeyin Allah hayırlısını versin,maddi ve manevi açıdan yardım etsin,dıa en güzel kapıları açar,dua edelim birbirimize.
Inşallah ctesi adet olmazsam kana bitiririm kızlar sizlerin ne kadar kaldiBende erken diyorum idrar testi icin henuz. 14.gun kanda 0 veya 1 cikarsa ozamn yoktur dersn bence
12.gün cikio genelde inşallah arka arkaya güzel haberler alırız kızlarBende yildonumumuz 28 nisanda yapicam ins.12 gun oluyor ama doktor testi yaptir varsa cikar dedi
Insan her duruma hazırlamalı kendini çok istiosun psikolojik tamam gebelik belirtileri var oldu die inanmak istiosun ama sonuç negatif olunca uzuluosun inşallah pozitif olurda sevinirsin arkadaşım ben 36 yasimdayim canım sen ?Bebekimsin dismenore;agrılı,sancılı regli dönemi(serumluk,hastanelik nederseniz artık)
Ben adet zamanı özellikle ilk 2 gün iptalim,acım tarıfsiz,öncesi de mutlaka belirti verir,anlarım yani,hayırlısı,üzülmek istemiyorum,kendimi her durama alıştırmak istiyorum,dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?