İnşallah hayırlı haberlerimizi de paylaşırız. benim klomenle 2 yumurtam gelişti canım. Dr inşallah birini tuttururuz dedi. Olumsuz bişey demedi ama herşey Allah tan. Bekliyoruz bakalım. Önümüzdeki pazartesi gitcm dr aelvin33 bende 16 nisanda oldum aynı günmüşüz. Senn kaç yumurtayla oldu, doktor ne dedi.
Masal'cım ben de hiç tatlı yemememe rağmen acayip canım istiyor içimi baydığı halde her gün bir porsiyon yiyorum.
Seninde asilaman hayirli olsun canim benim 4. Az cok anliorum artik maalesefBebekimsin idrar testi için biraz erken diye biliyorum. Çıkmama olasılığı yüksek. Bence birkaç gün sonra kan testi yapmalısın canım, hayırlısı
Kızlar benim idrar testi yine negatif12.gün öfffff yeaa
Inşallah canım adet hissiyatlarimda başladı beklices bakalım hayırlısı12,gunde idrarda çıkmaz canım imkansız gibi birşey adet günün geçtıktan 7-10 gun sonra idrarda çıkar sen 3 gun sonra kana baktır çıkar inşallahhh
S sevinc-1 klomen kullandgn dönemde sadece 1 adet yumurtan mı oldu,daha fazla mı?3 ay boyunca hep sdece 1 yumurta mı?Benim kısaca hikayem şöyle. 4 yıllık evliyim, 7 yada 8 aydır istiyoruz. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle 18 mm yumurtayla gebelik bekledim olmadı. Başka doktora gittim aşılama yapalım dedi, ama klomen vermedi iğne+ çatlatma iğnesiyle 3 yumurta oldu 19,20,21 civarlarında sonra aşılama yaptı.2 gün öncesi ilişki de demişti, sonrasına keyfinize bakın dedi. Bende 3 olduğu için hevesleniyorum 1 tanesi olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?