Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah hayırlı haberlerimizi de paylaşırız. benim klomenle 2 yumurtam gelişti canım. Dr inşallah birini tuttururuz dedi. Olumsuz bişey demedi ama herşey Allah tan. Bekliyoruz bakalım. Önümüzdeki pazartesi gitcm dr a

elvin33 merak etme herkesin vucut tepkisi farklı oldugundan bunlara çok takılma,ben de ölesine meraktan soruyorum,ama belirtilere kendimi baglamıyorum,en kesin sonuç regli geçmesi veya gününde kan tahlili

Benim kısaca hikayem şöyle. 4 yıllık evliyim, 7 yada 8 aydır istiyoruz. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle 18 mm yumurtayla gebelik bekledim olmadı. Başka doktora gittim aşılama yapalım dedi, ama klomen vermedi iğne+ çatlatma iğnesiyle 3 yumurta oldu 19,20,21 civarlarında sonra aşılama yaptı.2 gün öncesi ilişki de demişti, sonrasına keyfinize bakın dedi. Bende 3 olduğu için hevesleniyorum 1 tanesi olur inş.

S sevinc-1 İnşallah tutar canım. Bende 1,5 senelik evliyim. 28 yaş. 14 aydır istiyoruz ama malesef. birçok defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama nasip olmadı. Bu sefer çok hevesliyim ama bakalım kısmet

Bebekimsin idrar testi için biraz erken diye biliyorum. Çıkmama olasılığı yüksek. Bence birkaç gün sonra kan testi yapmalısın canım, hayırlısı

Bebekimsin bana da hala erken gibi geliyo ama,sen daha iyi bilirsin,üzülme inşallah ,bahsettiğin zaman da olur,Rabbim tüm kapılarımızı açar,mutluluk,sağlık verir sana,

Bebekimsin Çok sağol canım. İnşallah birbirimizin hayırlı haberlerini alırız. Hiç üzülme vakti saati vardır. Hayırlısıyla olsun inşallah

S sevinc-1 klomen kullandgn dönemde sadece 1 adet yumurtan mı oldu,daha fazla mı?3 ay boyunca hep sdece 1 yumurta mı?

Klomen kullandigmda her ay 1 adet yumurta 18 mm olunca doktor catlatma ignesi vurdu.bikactane 13 mm falan oluyordu. Bu sefer ignelerle birlikte 3 tane olgn oldu doktor ozamn igneyi vurdurdu canm.en kucugu 19 oldu bu sefer

Ay ins canm ama okadar minik bi pembelik ki acaba ben mi oyle gordum die bile dusunuyorum

Genelde minik derler hep,duyduklarım çok az pempe leke vardı derler,inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum güzelim

Bende hayırlı haberlerini bekliorum canım o pembelik güzel biseye işarettir inşallah ki genelde yerleşme oluo

S sevinc-1 günaydın bugun kendini nasıl hissediyorsun?dün akşam sag kasığımda çok ciddi agrı oldu,sag bacagımıda vuruyo sende böyle dırumlar varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…