Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm evet dogru ama doktor bana gebelik varsa 12.gun cikar dedi bende cikmadiysa yok die kabul ediyorm artik. Benm son adetm 4 nisan beklenen adetm 4 mayis. Ama asilamaya gore oluyrsa evet 30 nisandan sonra olmam lszm bakalim beklicez artik.

Bencede bekle ağır işler yapma daha gününe var canım , benimde 14.günüm normalde yarın akşam ctesi en gec adet olmam lazım bakalım olursa Allahtan olmazsada Allahtan

Kızlar bende kırmızı kartı yedim lekelenmeler başladı inşallah sizlerden güzel haberler alırız dualarimiz için allah razı olsun

Bende salı günü ilk aşılamamı yaptırdım inşallah tutar çok istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hayirli cumalar canm. Benm adetim 4 mayis daha 5 gun var. Suan surec kapandi die bakiyorm beklicem artik canm. Siz neler yapicaksnz.

masal01010 yok canm gitmicem ben adeti beklicem 5 gun var zaten olmazsam ona gore tekrar test yapip bidaha giderim doktora. Adet olursamda nasil bi surece baslarm henuz bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…