Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ceylan89ridvan89 merhaba,hayırlı olsun bebeğiniz,namaz kıldm demiştiniz,daha detaylı paylaşabilir misiniz?dua,tesbih,namaz?
Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife) -

ceylan89ridvan89 merhaba,hayırlı olsun bebeğiniz,namaz kıldm demiştiniz,daha detaylı paylaşabilir misiniz?dua,tesbih,namaz?
Fe hebli min ledünke veliyya” “Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm” (12) (13) (14) (Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.) - See more at: http://www.muhammed.gen.tr/cocuk-bebek-olmasi-icin-yapilacak-dua/#sthash.LkzOcNsr.dpuf

Bebekimsin Hayırlısı olsun Rabbim buyuktur,inşallah en kısa zamanda nasip eder.bende geçtiğimiz 2 hafta önce saat 9.30 idi.ben henuz olmadım ama bnde 1-2 gun oynmlar oluyordu,pazarı bekliyecm

Kizlar asilama yaaptoralo bugun 3.gun hala belim kasiklarim agriyo ama gogusumfe sanci yok acaba tutmadimi korkuyom bu endiselo bekleyis beni oldurcek

Arkadaşlar,olumsuz duşunmeyin ve başka işlerle meşgul olun,belirtiler kişiden kişiye kullanılan ilaçlara göre degişiklik gösterir,unutmaya çalışın,14.den sonra,inşallah + çıkar,bol dua edin,en önmlisi

Ben suan kendimi 1. Sine bakarak çok çok iyi hissediyorum şükür çünkü ilkinde Dr bizi acayip unutlandirmisti ikiz mi ucuz mu olacak diye düşünüyorduk okadar yani ve hersey içime sinerek oldu özelde istediğim Dr yaptırdım oncesinde yediğime içtiğime dikkat ettim işlem yapılırken çok rahatım ve sonra 2 saat yattim eve geldim 12 gün yattım

Benim ki ilk ama pek ümidim yok o çift çizgiyi hiç bi zaman göremicekmişim gibi sanki o duyguyu hiç tadamıcakmışım gibi
Öyle düşünme bazen şeytan gerçekten sınırları zorlatiyor öyle bir düşünce gelirse üzerinde durma Rabbim istese bize hemen verirdi herseyde bir hayır var demekki olmaması ya da tedaviyle olmasi bizim için daha hayırlısı

İlkina bakarak ben suan acayip hareketliyim sadece 2 gün yattim sayilir ondada cok ayaga kalktim ağır kaldirmamak şartıyla her işimi yapıyorum ve az önce wc de 1 damla pembe leke geldi hayırlara vesile olur inşallah tutunma falan değildir herhalde bugün 4. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…