Amin canım inşallah. çok sağol. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahSaol cnm ben internette çocuk sahibi olma için dualar var onlari okudum ve asilamaya abdestli gidip asilama bitene kadar salavat çektim inş dizinde yüzünüzü Rabbim guldursun
Oldum canım tam da gününde 2 hafta önce bu saatlerde aşılama olmuş hastanede yatiodum ve tam tamına aynı saatte oldum zaten benim pek şaşmaz günlerimBebekimsin senin son reglin ne Zamandı?oldun mu olacan mı?
Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife) -ceylan89ridvan89 merhaba,hayırlı olsun bebeğiniz,namaz kıldm demiştiniz,daha detaylı paylaşabilir misiniz?dua,tesbih,namaz?
Fe hebli min ledünke veliyya” “Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm” (12) (13) (14) (Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.) - See more at: http://www.muhammed.gen.tr/cocuk-bebek-olmasi-icin-yapilacak-dua/#sthash.LkzOcNsr.dpufceylan89ridvan89 merhaba,hayırlı olsun bebeğiniz,namaz kıldm demiştiniz,daha detaylı paylaşabilir misiniz?dua,tesbih,namaz?
Inşallah güzel haberini alırız canımBebekimsin Hayırlısı olsun Rabbim buyuktur,inşallah en kısa zamanda nasip eder.bende geçtiğimiz 2 hafta önce saat 9.30 idi.ben henuz olmadım ama bnde 1-2 gun oynmlar oluyordu,pazarı bekliyecm
Benimki 2. AsilamaÂmin inşallah canım ilk mi seninki de
Benimde 4. Günüm ama neredeyse hiç bi belirti yok sadece yumurtaliklarimın serlestigini hissediyorum okadarKizlar asilama yaaptoralo bugun 3.gun hala belim kasiklarim agriyo ama gogusumfe sanci yok acaba tutmadimi korkuyom bu endiselo bekleyis beni oldurcek
Benim ki ilk ama pek ümidim yok o çift çizgiyi hiç bi zaman göremicekmişim gibi sanki o duyguyu hiç tadamıcakmışım gibiBenimki 2. Asilama
Öyle düşünme bazen şeytan gerçekten sınırları zorlatiyor öyle bir düşünce gelirse üzerinde durma Rabbim istese bize hemen verirdi herseyde bir hayır var demekki olmaması ya da tedaviyle olmasi bizim için daha hayırlısıBenim ki ilk ama pek ümidim yok o çift çizgiyi hiç bi zaman göremicekmişim gibi sanki o duyguyu hiç tadamıcakmışım gibi
Hayır değilim canım :) 1. Asilamamdaki stresimi anlatmak istedim ama yanlis anladildi sanirm salı günü 2. Aşılamamı yaptırdım bekliyoruz bakalım siz?Sureyya_ hamile misiniz? Ne zamn yaptrdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?