Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
masal01010 yok canm gitmicem ben adeti beklicem 5 gun var zaten olmazsam ona gore tekrar test yapip bidaha giderim doktora. Adet olursamda nasil bi surece baslarm henuz bilmiyorm
S sevinc-1 aynen bende öle düşünüyorum,reglimi bekliyecem,2. Aşılama olurmu,tüp bebeğe mi geçerim biraz düşünüp karar verecem,Salı-çarşambayı görmek istiyorm

Benm esim tup bebegi hic istemiyor, hemen oyle olmaz diyir ama ben artk beklemek istemiyorum ki. Acaba bi ay su sogan kurunu vs mi yapsam daha dogal akisinda die dusunuyorum. Tekrar doktor tekrar ilaclar gozumde cok buyuyor..

Benm esim tup bebegi hic istemiyor, hemen oyle olmaz diyir ama ben artk beklemek istemiyorum ki. Acaba bi ay su sogan kurunu vs mi yapsam daha dogal akisinda die dusunuyorum. Tekrar doktor tekrar ilaclar gozumde cok buyuyor..
Bence hiç zaman kaybetme git Dr a 3vet haklısın hastane artık mide bulandirci oluyor ama ne kadar otelesekte yine gidiyoruz

Canm napsam bilemiyorum ki. Bir doktorla 3 ay klomen+catlatma ignesi yaptirdm olmadi. Baska doktorla igne+catlatma ignesi asilama yaptirdm olmadi. Simdi baska doktor mu bulayim bu sefer naptirayim bilmyrm.

Günaydın canlarım. hayırlı cumalar. Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul buyursun inşallah. Ben dün S sevinc-1 , masal01010 ve Bebekimsin canlarım sizin için 100er ihlası okudum. bundan sonrada hep okuyacağım inşallah.
benim adet belirtilerim çıkmaya başladı. sivilcelerim arttı, agresifleşmeye başladım. S sevinc-1 arkadaşım benimde son adet tarihim 4 nisandı. beklenen tarihde 4-5-6 nisan. iğnenin etkisinden bahsetmiştiniz 14 gün sonra gelmesi lazım filan diye. iğnenin adet tarihini etkilediğini sanmıyorum ben.
banada dr pazartesi gel demişti. önümüzdeki pazartesi gideceğim. birde o baksın bakalım. nasip olursa önümüzdeki ayda aşılama yapalım der heralde. hamilelik olmazsa,mayısın ikinci haftası karadeniz turuna çıkmayı planmamıştık eşimle. nasip olursa şöyle bi kafa dağıtıp gelelim diyoruz. bana çok iyi gelecek inşallah. bende durumlar bu kızlar. işyerinde herzaman yazamıyorum diye uzun oldu kusura bakmayın

Canm allah razi olsun srnden.ben dun okuyamadim cok degisiktim hissiyat olarak ama bugun okurum ins. Bi git bakalim canm doktor sNa ne dicek bakalim. Sen asilamayi nerde yaptirmistin ben bidaha yaptirabilirmym bilmyrm hem maddiyat hem manevi olarak arka arkaya zor olbilir. Bir ay da baska bi doktordan takip mi yaptirsam acaba.

S sevinc-1 canım ben bu ay yine aşılama istiyorum ama bakalım dr ne dicek, vücudum uygun mu acaba, bakıcaz bakalım. Bide tatile gitmeyi planlıyoruz çatlama gününe denk gelirse ne yaparım bilmiyorum. ben aşılamayı özel hastanede yaptırmıştım canım. 360 liraya mal oldu. bende acaba dr değiştirsemmi diye düşünüyorum ama her gittiğin dr sil baştan başlıyor, zaman kaybı oluyor. birde acaba başka dr yapsa şansım yükselirmi diye düşünüyorm. Bilemedim o kadar kararsızımki.
benim eşimde tüp bebeğe sıcak bakmıyor. Erkekler biz kadar hassas değiller malesef. hem bende tüp bebek için henüz hazır hissetmiyorum kendimi. Çünkü o daha ağır bir süreç. Birde bulunduğum şehirde yapan iyi bir yer yok. Ankaraya gitmem lazım.

bu ay adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürü yapayım diyorum. 10 gün boyunca. daha önce yapmıştım bi zararı olmadı

Canm benm asilamam nerdeyse 2,500 civarina mal oldu.iyi kurum iyi doktor die baya para verdim. Bilmiyorum bundan sonra bidaha baska bi yer ariyabilirm.

Ya bende sogan kuru yapmak istyrm zarar gelmez hem doktor kontrolu hem sogan kuru.allah yardimz olsun

doktor kontrolünü bırakma bence canım. aşılama imkanın varsa kullan derim. hem zmanı boşa geçirmemiş olursun hemde olmazsa (ki inşallah tutar) tüp bebek için sebebin olur

Ya bende sogan kuru yapmak istyrm zarar gelmez hem doktor kontrolu hem sogan kuru.allah yardimz olsun
zaten çok kullanmıyorsun canım. adet bittikten iki gün sonra ve 10 gün. gerisi bizim için tehlikeli olur. varsada düşürür allah muhafaza

Selam canım, hayırlı olsun gebeliğin. allah bizede nasip etsin inşallah. Hangi duaları okumuştun neler yapmıştın bizede anlatır mısın?
Saol cnm ben internette çocuk sahibi olma için dualar var onlari okudum ve asilamaya abdestli gidip asilama bitene kadar salavat çektim inş dizinde yüzünüzü Rabbim guldursun

Kızlar günaydın gece zor uyudum geç kalktım aptal gibiydim adetim baslio çok üzüldüm umut yoktu ama yinede bekliodum belki die sevinç sen gittim mi bugün doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…