- 1 Mart 2016
- 228
- 92
- 13
- 41
S sevinc-1 aynen bende öle düşünüyorum,reglimi bekliyecem,2. Aşılama olurmu,tüp bebeğe mi geçerim biraz düşünüp karar verecem,Salı-çarşambayı görmek istiyormmasal01010 yok canm gitmicem ben adeti beklicem 5 gun var zaten olmazsam ona gore tekrar test yapip bidaha giderim doktora. Adet olursamda nasil bi surece baslarm henuz bilmiyorm
Bence hiç zaman kaybetme git Dr a 3vet haklısın hastane artık mide bulandirci oluyor ama ne kadar otelesekte yine gidiyoruzBenm esim tup bebegi hic istemiyor, hemen oyle olmaz diyir ama ben artk beklemek istemiyorum ki. Acaba bi ay su sogan kurunu vs mi yapsam daha dogal akisinda die dusunuyorum. Tekrar doktor tekrar ilaclar gozumde cok buyuyor..
doktor kontrolünü bırakma bence canım. aşılama imkanın varsa kullan derim. hem zmanı boşa geçirmemiş olursun hemde olmazsa (ki inşallah tutar) tüp bebek için sebebin olurBenm esim tup bebegi hic istemiyor, hemen oyle olmaz diyir ama ben artk beklemek istemiyorum ki. Acaba bi ay su sogan kurunu vs mi yapsam daha dogal akisinda die dusunuyorum. Tekrar doktor tekrar ilaclar gozumde cok buyuyor..
zaten çok kullanmıyorsun canım. adet bittikten iki gün sonra ve 10 gün. gerisi bizim için tehlikeli olur. varsada düşürür allah muhafazaYa bende sogan kuru yapmak istyrm zarar gelmez hem doktor kontrolu hem sogan kuru.allah yardimz olsun
aşılama tutmazsa üzülmeyeyim unutayım diye planlamıştık canım. nasip bakalım.
Âmin inşallah canım ilk mi seninki deAynı gün yaptırmışiz hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Saol cnm ben internette çocuk sahibi olma için dualar var onlari okudum ve asilamaya abdestli gidip asilama bitene kadar salavat çektim inş dizinde yüzünüzü Rabbim guldursunSelam canım, hayırlı olsun gebeliğin. allah bizede nasip etsin inşallah. Hangi duaları okumuştun neler yapmıştın bizede anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?