Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen tatlim Rabbim buyuk ol derse olcak ola derse yapcak bsey yok

Merhaba arkadaşlar uzun zamandir takip adiyorum en sonunda üye olmaya karar verdim bende uç yillik evliyim ilk yilimda 2aylik bebegime düşük yaptim hic korunmadik ona rağmen bir türlü olmadi esimdede bendede hic bir sorun yok bütün tahlilleri yaptirdik en sonunda asilamaya karar verdik ve çarşamba günü asilamam oldu artik sabirsizlikla 30 hazirani bekliyoruz inş Rabbim bu sefer nasip eder insan baya yipraniyo her ay hayal kirikligi olunca allah bebeği olmayan herkese tez zamanda nasip etsin ins

Canım aşılama hayırlı olsun inş gebeliğin düşük olmuş gecmiş olsun cok üzüldüm inş ilk aşılamadan hamle klırsn

Canım aşılama hayırlı olsun inş gebeliğin düşük olmuş gecmiş olsun cok üzüldüm inş ilk aşılamadan hamle klırsn
Tsk ederim cnm amin rabbim hepimizin emeklerini boşa cikarmasin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inş

Son düzenleme:
Canım benim allah sabır versin yaa cok üzüldüm inş bidahaki sefere artık üzülme lütfen stres ypma

Oha nerde yptrdın tüp bebek ypsam

Ooo cnm cok pahallı yaaa tüp bebek ypsan daha iyiydi cok pahallı bn 360 yaptrdm
ya 260 ilaçlar.1 milyar aşılama. bide doktor muayenesi 90 lira. bide bulunduğum şehirde yok bu tür bölüm. başka şehire gidip gelmek3 saatlik yol. daha fazlaya bile mal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…