Aynen tatlim Rabbim buyuk ol derse olcak ola derse yapcak bsey yok
- Ben bide binar
Herkes farklı işte. Arkadaşımın eşinin. Çok. Azdı sperm.sayısı onunda yumurtlama yoktu. Gitti klomem ve çatma ignesiyle hamile kaldı. Allahimi. İşi işte. Herkesi.farklı siniyor. İnşallah geçeriz sınavı
Evet canım. Bu mübarek gece de sesimizi duyar inşallah. O.ki.bi eş bile olmadan hz. Meryemi anne yapandirAynen tatlim Rabbim buyuk ol derse olcak ola derse yapcak bsey yok
Amiiiinnnn tatlim amiiinnn insallah su mubarek gecenin yuzu suyu hurmetineEvet canım. Bu mübarek gece de sesimizi duyar inşallah. O.ki.bi eş bile olmadan hz. Meryemi anne yapandir
Canım aşılama hayırlı olsun inş gebeliğin düşük olmuş gecmiş olsun cok üzüldüm inş ilk aşılamadan hamle klırsnMerhaba arkadaşlar uzun zamandir takip adiyorum en sonunda üye olmaya karar verdim bende uç yillik evliyim ilk yilimda 2aylik bebegime düşük yaptim hic korunmadik ona rağmen bir türlü olmadi esimdede bendede hic bir sorun yok bütün tahlilleri yaptirdik en sonunda asilamaya karar verdik ve çarşamba günü asilamam oldu artik sabirsizlikla 30 hazirani bekliyoruz inş Rabbim bu sefer nasip eder insan baya yipraniyo her ay hayal kirikligi olunca allah bebeği olmayan herkese tez zamanda nasip etsin ins
Tsk ederim cnm amin rabbim hepimizin emeklerini boşa cikarmasin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşCanım aşılama hayırlı olsun inş gebeliğin düşük olmuş gecmiş olsun cok üzüldüm inş ilk aşılamadan hamle klırsn
o kadar kötüyüm ki. hiç bişey düşünecek halde değilim. herşeye rağmen umudum vardıCanım benim allah sabır versin yaa cok üzüldüm inş bidahaki sefere artık üzülme lütfen stres ypma
Cnm ilk aşılaman mıydıCanım benim allah sabır versin yaa cok üzüldüm inş bidahaki sefere artık üzülme lütfen stres ypma
evet ilk aşılama.,3senelik evliyim. 23 yaşCnm ilk aşılaman mıydı
Canım inş olur daha gençsin ikinci aşılama dene şans yüksek diyorlar belirtin oldu muevet ilk aşılama.,3senelik evliyim. 23 yaş
ne belirtisi canımCanım inş olur daha gençsin ikinci aşılama dene şans yüksek diyorlar belirtin oldu mu
ikinci aşılama yaptıramam ki hemen zaten buna 2000 tl harcadıkCanım inş olur daha gençsin ikinci aşılama dene şans yüksek diyorlar belirtin oldu mu
Şimdi aşılama ypmıştın yaa belirtin oldumu hiç herhangi agrıne belirtisi canım
Oha nerde yptrdın tüp bebek ypsamikinci aşılama yaptıramam ki hemen zaten buna 2000 tl harcadık
Ooo cnm cok pahallı yaaa tüp bebek ypsan daha iyiydi cok pahallı bn 360 yaptrdmikinci aşılama yaptıramam ki hemen zaten buna 2000 tl harcadık
evet adet ağrısıŞimdi aşılama ypmıştın yaa belirtin oldumu hiç herhangi agrı
Sadece o mu göğüs ağrısı fln olmadı mıevet adet ağrısı
ya 260 ilaçlar.1 milyar aşılama. bide doktor muayenesi 90 lira. bide bulunduğum şehirde yok bu tür bölüm. başka şehire gidip gelmek3 saatlik yol. daha fazlaya bile mal olduOha nerde yptrdın tüp bebek ypsam
Ooo cnm cok pahallı yaaa tüp bebek ypsan daha iyiydi cok pahallı bn 360 yaptrdm
benim her ay olur göğüs ağrısı.acır falan. bu ayda oldu. aşılama olmadan başlamıştı bile.Sadece o mu göğüs ağrısı fln olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?