Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım çok haklısın gerçekten. bu ay olmadı. eşimle artık arabayı satalım diyoruz.köydeyiz işimize yarıyor ama napalım. bebeğimiz olsun yeter ki ya.
Allah yar ve yardimcin olsun inş gerek kalmadan kendiliğinden olup bebeğini kucagina alirsin cnm

Canim benm uzulme vardr her iste bi hayir sabret tatlm ssbrin sonu selamettir zaten ilk asilamanin tutmasi cok kucuk bi ihtimalmis bnm daha 1 haftam var ve cok buyuk ihtimal tutmucak
Biz gene de olumsuz dusunmeyelim kizlar allah büyük o ol derse olur hic belli olmaz herşeyin bir sebebi ve vakti vardır biz inanalim ve dua edelim gerisi rabbime kalmis çok zor biliyorum hayal kirikligina uğramak ama yinede hep pozitif düşünelim umudumuzu hic yitirmeyelim yeterki

Çok haklısın cnm ama hani derler yaa insan anne olunca hisseder bn hiç hissetmiyorum yaa bnmde bugün 9 günüm hiç belirtim yok sadece 6.gün ler kasıgım agrdı şimdi bişey yok sadece göğüs ağrısı var oda adet olunca da oluyor bilmiyorum

Evet cnm ben ilk gebeligimde adetime bir hafta kala yani adetin üçüncü haftasi hissettim içimde bebeğimi çok tuhaf bi duyguydu belirtilere gelince kasigimda bicak saplanmasi olmustu ucuncu haftamda belim agriyodu arada birde goguslerim sisti ve aciyodu ozellikle sabah kalktigimda hafif mide bulantim oluyordu tek belirtiler bunlardi en onemlisi tabiki hissetmek belirtiler yaniltir ama hisler asla ailem çok istediğim için psikolojik olduğunu söylerken ben o kadar emindimki kan tahlili ne gerek yok hamileyim demiştim ama maalesef kucagima almak nasip olmadi inş bu kez nasip olur 10gunum kaldi resmen geri sayim basladi başka zaman günler çabucak geçerken boyle durumlarda geçmek bilmiyor hepimizin hakkında hayirlisi olsun ins

Canım cok üzüldüm yaaa inş olur rabbim nasip etsin inşallah cok zor beklemek evetu bnmde 6.gün kaldı işte ama hiç bir şey hissetmiyorum gercekten keşke içimizi acıp görebilsek bugün rüyamda iki tane cocuk gördüm biri erkek biri kız kız olan kucağımdaydııı allahım görüyor ne kadar istedigimi tek istedigim sey bu dünyada bir evladımn olması onun kokusunu içime cekeyim

Ayy canim ya inş güzel kalbine gore verir rabbim bende çok tatli bir erkek çocuğunu seviyordun dun gece rüyamda o kadar tatliydiki anlatamam Rabbim ruyalarimizi gerçeğe cevirsin inş artik ruyalarimiza giriyo bu bebisler

Ayy canim ya inş güzel kalbine gore verir rabbim bende çok tatli bir erkek çocuğunu seviyordun dun gece rüyamda o kadar tatliydiki anlatamam Rabbim ruyalarimizi gerçeğe cevirsin inş artik ruyalarimiza giriyo bu bebisler
Ahhh canım baksana sende görmüşsün rüyanda işte keşke o rüya gercek olsaydı ne bilim rüyada görmek istemiyorum sanki anca rüyanda görürsün olur gibi hissediyorum cok kötü oluyorum onu karnımda hissetmek nasıl bir şey hiç yasamadım eşime bir cocuk vermek istiyorum bu hamile kadınlar doğuran kadın görünce kendimi eksik hissediyorum allah bizede nasip etsin tez zamanda inş

İnş cnm ya burdan güzel haberlerimizi paylasmayida nasip etsin Rabbim sen kan tahlilini ne zaman yapicaksin adete yaklaşık bir hafta kala kanda cikiyo aslinda tabi garanti olsun diye dördüncü hafta yapin diyo doktorlar yinede

Canım benim ben progestan kullanıyorum bitince ypcm sanırım cumaya denk gelcek ozmn yaparm ama allahtan cok sabrsz degilim normalde cok sabrszm ama bu ilk aşılamam hiç takmıyorum yaaa çünkü biliyorum adet olcam alıştım ondan olsa gerek takmıyorum adetim beklerim pazar günü adet günüm sanırım olmazsan pazar günü yprm test pazartesi E="Yaren5706, post: 46988704, member: 766889"]İnş cnm ya burdan güzel haberlerimizi paylasmayida nasip etsin Rabbim sen kan tahlilini ne zaman yapicaksin adete yaklaşık bir hafta kala kanda cikiyo aslinda tabi garanti olsun diye dördüncü hafta yapin diyo doktorlar yinede[/QUOTE]
Canım

Canım[/QUOTE]
Anladim cnm hakkında hayirlisi olsun bu muberek günlerin yüzü suyu hurmetine dualarimizi kalbul etsin Rabbim inş güzel haberini tez zamanda paylasirsin bizimle dualarim seninle

Anladim cnm hakkında hayirlisi olsun bu muberek günlerin yüzü suyu hurmetine dualarimizi kalbul etsin Rabbim inş güzel haberini tez zamanda paylasirsin bizimle dualarim seninle[/QUOTE]
Sagol cnm inş seninde aynı anda paylasmak nasip olsun

Anladim cnm hakkında hayirlisi olsun bu muberek günlerin yüzü suyu hurmetine dualarimizi kalbul etsin Rabbim inş güzel haberini tez zamanda paylasirsin bizimle dualarim seninle
Sagol cnm inş seninde aynı anda paylasmak nasip olsun[/QUOTE]
Aminn cnm aminn ins

Haklisin tatlm duadan sabirdan baska caremz yok Rabbim hayrlisini versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…