3 yildr mi ugrasiyrsnuz canim problem neydiCanım benim bnde öyle diyorm 3yıl olmadı ya hamile kalamam diyorum hep imkansız diyorum
Evet canım 3yıl problem yok kii olmuyor malesef3 yildr mi ugrasiyrsnuz canim problem neydi
Bakalim tatlm bugun 10.gunum ama muhtemelen bi iki gune kadr olurum adetooo sen kendı kendını muayene etmıssın.
canım tabıkı cok kaptırmamak en ıyısı ama bu kadarda kesın olma
Sebepsiz yaniEvet canım 3yıl problem yok kii olmuyor malesef
Evet sebepsiz ama alakası yok allah verdikten sonra boşSebepsiz yani
Haklisin canim vakti var demek kiEvet sebepsiz ama alakası yok allah verdikten sonra boş
Cnm nasilsin merak ettim seni inş kotu bi durum yokturEvet canım 3yıl problem yok kii olmuyor malesef
İyim canım suan lık herhangi bir sorun yok İnş böyle devam ederCnm nasilsin merak ettim seni inş kotu bi durum yoktur
Sende ne var ne yokİyim canım suan lık herhangi bir sorun yok İnş böyle devam eder
Amin kuzum hep aklimdasin inş adet olmazsin insİyim canım suan lık herhangi bir sorun yok İnş böyle devam eder
Bende ayni bi değişiklik yok cnm arada hafif kasik agrim oluyor o kadar yani inş hepimiz de hamisizdir yaSende ne var ne yok
İnş canım yaa hepiniz aklımsasınız valla inş hep beraber güzel haber veririz birbirimize teyze olacağımıza sevinirizAmin kuzum hep aklimdasin inş adet olmazsin ins
İnş canım bnm de hafif kasık sancıları oluyor arada ini kötü bir şey yokturBende ayni bi değişiklik yok cnm arada hafif kasik agrim oluyor o kadar yani inş hepimiz de hamisizdir ya
Ayyy kuzumm ya inşİnş canım yaa hepiniz aklımsasınız valla inş hep beraber güzel haber veririz birbirimize teyze olacağımıza seviniriz
İnş canim inş rabbim gönlümüze gore versinİnş canım bnm de hafif kasık sancıları oluyor arada ini kötü bir şey yoktur
Amin canım âmin inşşşlahhhİnş canim inş rabbim gönlümüze gore versin
Canm naptn var mi bi gelismeAmin canım âmin inşşşlahhh
Ayyyy göğüs ağrısı azaldı karın agrısı da arada oluyor adet oldum olacam az kaldı sen naptınCanm naptn var mi bi gelisme
Yapalım o zamankeşke bizimde bir listemiz olsaydı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?