Aynen taniyorum ve bebisi beklerken kistim geldi napiim bnde onu severimİnş olmamıştır yaa cnm en iyi sonuc için beklemek lazım ama, ztn insan vücudunu tanır
Ayyyy canım benim inş yoktur öyle bir şeyAynen taniyorum ve bebisi beklerken kistim geldi napiim bnde onu severim
Insallah kuzum insallahAyyyy canım benim inş yoktur öyle bir şey
Nasıl anladın adet olacagınıInsallah kuzum insallah
bana dedın galıbaNasıl anladın adet olacagını
bana dedın galıba
canım demın bahsettim gormedın sanırım.jelın artıklarını temızlerken peceteye kan geldı . 3-5 damla
sonra bıdaha merak edıp baktım yıne oldu. bu sefer biraz daha fazla .
adet harıcı hıc kanamam olmaz . adetıme de cok var ama. ne bılım jelmı yaptı baska bısey mı bılmıyorum.
aklıma geldı ama bu kadar erken olur mu. daha 16 hazıranda oldum asılamaCanım yerlesme kanamasi olmasn mııı
Canım her an hersey olabilraklıma geldı ama bu kadar erken olur mu. daha 16 hazıranda oldum asılama
ay keşke. ben de tahriş mi oldu diyorum. jel ıcın druma sordum bakalım ne dıyecek. yaparmı ole bısey. ucu var cunku yerlestırıyorsun. sonra tupunden sıkıyosun. sert bısey degıl tabıkı ama . ne bılım aklıma o geldı dırek.Canım her an hersey olabilr
Ara ara kasiklarima adet sancisi geliyor tatlim bide kasigima batirinca sag tarafima sertlik ve aci hissediyorum buda kiste isaretNasıl anladın adet olacagını
Canım sanmıyorum ki alakası olsun yoksa kullanılmaz yani düşünülür böyle bişey hassas durum bnce adet degil ooo progestan jel gibi seyler kulanılınca hmn adet olunmuyor muş daha yeni duydum bunuay keşke. ben de tahriş mi oldu diyorum. jel ıcın druma sordum bakalım ne dıyecek. yaparmı ole bısey. ucu var cunku yerlestırıyorsun. sonra tupunden sıkıyosun. sert bısey degıl tabıkı ama . ne bılım aklıma o geldı dırek.
Canım ne alaka kii kist yaa bebek olamaz mı ooo kötü düşünme inşallah list degildr ve bastırma nolur nolmsz allahım delirdik yaaı belirti adet diye nolur bebeğimiz gönder artıkAra ara kasiklarima adet sancisi geliyor tatlim bide kasigima batirinca sag tarafima sertlik ve aci hissediyorum buda kiste isaret
keşke yerlesme olsa daha ne ısterız.Canım sanmıyorum ki alakası olsun yoksa kullanılmaz yani düşünülür böyle bişey hassas durum bnce adet degil ooo progestan jel gibi seyler kulanılınca hmn adet olunmuyor muş daha yeni duydum bunu
Ne bileyi aklima hamilelik disinda hersey geliyor hamile olmm imknsz gbi geliyorCanım ne alaka kii kist yaa bebek olamaz mı ooo kötü düşünme inşallah list degildr ve bastırma nolur nolmsz allahım delirdik yaaı belirti adet diye nolur bebeğimiz gönder artık
ooo sen kendı kendını muayene etmıssın.Ara ara kasiklarima adet sancisi geliyor tatlim bide kasigima batirinca sag tarafima sertlik ve aci hissediyorum buda kiste isaret
Daha Çok erken adet oldumu demen için dediğim gb yaaa yerlesme yada o jel tahriş etmiş inş devamı gelmezkeşke yerlesme olsa daha ne ısterız.
ılk kez kullanıyorum adet gecıkırmıymıs hıc duymamıstım. gercı zaten normal gunum 1 temmuz. bugun ıgnenın 9 asılamanın 7. gunu
Canım benim bnde öyle diyorm 3yıl olmadı ya hamile kalamam diyorum hep imkansız diyorumNe bileyi aklima hamilelik disinda hersey geliyor hamile olmm imknsz gbi geliyor
yanı bencede en erken 25. gun olurum . bugun daha 18. gunum.Daha Çok erken adet oldumu demen için dediğim gb yaaa yerlesme yada o jel tahriş etmiş inş devamı gelmez
Aynn canım hyrlısı olsunyanı bencede en erken 25. gun olurum . bugun daha 18. gunum.
dedıgımız gıbı ıkısınden bırı. hayırlısı dıyelım yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?