Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasıl anladın adet olacagını
bana dedın galıba
canım demın bahsettim gormedın sanırım. jelın artıklarını temızlerken peceteye kan geldı . 3-5 damla
sonra bıdaha merak edıp baktım yıne oldu. bu sefer biraz daha fazla .
adet harıcı hıc kanamam olmaz . adetıme de cok var ama. ne bılım jelmı yaptı baska bısey mı bılmıyorum.

Canım yerlesme kanamasi olmasn mııı

Canım her an hersey olabilr
ay keşke. ben de tahriş mi oldu diyorum. jel ıcın druma sordum bakalım ne dıyecek. yaparmı ole bısey. ucu var cunku yerlestırıyorsun. sonra tupunden sıkıyosun. sert bısey degıl tabıkı ama . ne bılım aklıma o geldı dırek.

Canım sanmıyorum ki alakası olsun yoksa kullanılmaz yani düşünülür böyle bişey hassas durum bnce adet degil ooo progestan jel gibi seyler kulanılınca hmn adet olunmuyor muş daha yeni duydum bunu

Ara ara kasiklarima adet sancisi geliyor tatlim bide kasigima batirinca sag tarafima sertlik ve aci hissediyorum buda kiste isaret
Canım ne alaka kii kist yaa bebek olamaz mı ooo kötü düşünme inşallah list degildr ve bastırma nolur nolmsz allahım delirdik yaaı belirti adet diye nolur bebeğimiz gönder artık

Canım sanmıyorum ki alakası olsun yoksa kullanılmaz yani düşünülür böyle bişey hassas durum bnce adet degil ooo progestan jel gibi seyler kulanılınca hmn adet olunmuyor muş daha yeni duydum bunu
keşke yerlesme olsa daha ne ısterız.

ılk kez kullanıyorum adet gecıkırmıymıs hıc duymamıstım. gercı zaten normal gunum 1 temmuz. bugun ıgnenın 9 asılamanın 7. gunu

Canım ne alaka kii kist yaa bebek olamaz mı ooo kötü düşünme inşallah list degildr ve bastırma nolur nolmsz allahım delirdik yaaı belirti adet diye nolur bebeğimiz gönder artık
Ne bileyi aklima hamilelik disinda hersey geliyor hamile olmm imknsz gbi geliyor

Ara ara kasiklarima adet sancisi geliyor tatlim bide kasigima batirinca sag tarafima sertlik ve aci hissediyorum buda kiste isaret
ooo sen kendı kendını muayene etmıssın.
canım tabıkı cok kaptırmamak en ıyısı ama bu kadarda kesın olma

keşke yerlesme olsa daha ne ısterız.

ılk kez kullanıyorum adet gecıkırmıymıs hıc duymamıstım. gercı zaten normal gunum 1 temmuz. bugun ıgnenın 9 asılamanın 7. gunu
Daha Çok erken adet oldumu demen için dediğim gb yaaa yerlesme yada o jel tahriş etmiş inş devamı gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…