Canım o adet gb ama sarı akıntı içinde kırmızı noktalar vardı adet olcam sanırımAyy cnm ya kalbime iniyordu sakin adet olma rabbim yardimcimiz olsun
İnş olmazsin cnm ya dua et biz senin için dua ediyoruzCanım o adet gb ama sarı akıntı içinde kırmızı noktalar vardı adet olcam sanırım
İnşallah canım ya cok üzgünümİnş olmazsin cnm ya dua et biz senin için dua ediyoruz
Bilmiyorum cok korkuyorum yaSlm kizlar gunaydn nasilsnizSendiiii cim 12.gununde genelde yerlesme kanamasi olur die duydum uzme kndini
İnşallah canım ya cok üzgünüm
Evet yaa neyse alıştım artık olmaya takdir allahtanınsan beklemese de uzuluyor dımı
Canim lütfen içini ferah tut olurmu rabbim büyükBilmiyorum cok korkuyorum ya
Her zaman büyük canım yaa adet olmadım ama böyle küçük küçük nokta kırmızı vardıCanim lütfen içini ferah tut olurmu rabbim büyük
Belki yerleşme dir cnm ya içini ferah tut sen yinede bol bol dua edicem senin icinHer zaman büyük canım yaa adet olmadım ama böyle küçük küçük nokta kırmızı vardı
Çok sagol cnm yaa allah razı olsunBelki yerleşme dir cnm ya içini ferah tut sen yinede bol bol dua edicem senin icin
Senden de razi olsun cnm benim her zaman yanindayizÇok sagol cnm yaa allah razı olsun
Canım bnm yaa inşallah sizin tutarSenden de razi olsun cnm benim her zaman yanindayiz
Cnm benim inş hepimizin tutsun ya birlikte sevinelim tek isteğim buCanım bnm yaa inşallah sizin tutar
Cnm benim inş hepimizin tutsun ya birlikte sevinelim tek isteğim bu
Amin inş cnmİnş aynı anda yaa
Tatlim uzulme dedgim gbi yerlesme kanamasi olabilir istersen bi idrar testi yap ama yine de cok guvenmeİnş aynı anda yaa
Canım yaaa yapmıycm cok üzülcemm çünkü adet olmayı bekliyorumTatlim uzulme dedgim gbi yerlesme kanamasi olabilir istersen bi idrar testi yap ama yine de cok guvenme
Uzulme kuzum ya bak bnde de kist olustu buyuk ihtimalCanım yaaa yapmıycm cok üzülcemm çünkü adet olmayı bekliyorum
İnş olmamıştır yaa cnm en iyi sonuc için beklemek lazım ama, ztn insan vücudunu tanırUzulme kuzum ya bak bnde de kist olustu buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?