Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi ya bizim de 1 ondan bnm de umidim yok
dıger degerler nasıl ? bızım bu degerlerle yapıldı.
aslında sayısı daha yuksektı ama. ya yapıldıgı yerden kaynaklı ya da bu ay dusuk cıktı bılemıyorum.
ama umutsuzum ben de bu teste gore. benım acımdan her sey ıyıydı. yumurta catlamıstı . gerıden gelen 1 yumurtam daha vardı. onun ıcınde bır kac gun ılıskı vermıstı. uyduk her seye ama. yıne olmadı gıbı gelıyor bana.

Eklentiler

• 20160616_153339.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 37
Canım Allah ol dedi mi 100 fark etmez bnm esimin iyiydi de noldu bnmde olmuyor hersey allahtan
canım testı bır kac yerde yaptırın. ılla sorun vardır demıyorum tabı ama. bızım oncekı 2 testte problem yok gorunuyordu. normal özel hastanelerde yaptırmıstık.bu tüp bebek merkezınde yaptırdıgımızda cıktı.

Canım hep yapıyoruz sayı iyi kalite düşüktü ama pek degil aşılama olunca cok iyiydi sayı 6 milyondu ama doktor güzel dedi önemli olan kalite dedi bilmiyorum okadar insan morfoloji kötü olup hamile kalan var merak etme olacagı varsa olur

hadı ya 6 mılyon ıyı dedıyse. bızımkıde ıyı o zaman. ben dırek morfolojıyı görunce tepemden kaynar sular ındıgı ıcın. drla konusmadım bu konuda

hadı ya 6 mılyon ıyı dedıyse. bızımkıde ıyı o zaman. ben dırek morfolojıyı görunce tepemden kaynar sular ındıgı ıcın. drla konusmadım bu konuda
Yok canım aşılama için 5 olması lazım bizim internett kadın 2 milyonla oğluna hamile kalmıştı sok oldum

Tatlm sen bnden daha iyisn sana 10 milynla asilama yapilms bna 5 milyonla senn tutmzsa bnm hic tutmz

Yok canım aşılama için 5 olması lazım bizim internett kadın 2 milyonla oğluna hamile kalmıştı sok oldum
Allah buyuktur canım. olmaz olmaz dıye bır sey yok tabı. 1 tane yeterlı de. ıste .ınsan olumsuzluk gorunce hemen umutsuza baglıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…