Valla tatlim insallah olmazsn dualarimdasiniz bnm de suanlik bseyim yokAyyyy göğüs ağrısı azaldı karın agrısı da arada oluyor adet oldum olacam az kaldı sen naptın
İnş canım sende olmazsın inşValla tatlim insallah olmazsn dualarimdasiniz bnm de suanlik bseyim yok
Insallah ama buyuk bi ihtimal olucamİnş canım sende olmazsın inş
Neden öyle hissettinInsallah ama buyuk bi ihtimal olucam
otekı konuda yapardık ama. ben bılmıyorumYapalım o zaman
Hic hamile gibi hissetmiyrm ki her an gelcekms gbiNeden öyle hissettin
Neden canim senn kacnci asilamandineyse artık ben tup bebek lıstelerıne gırerım
bu 2. canım. zaten morfolıjımızde 1Neden canim senn kacnci asilamandi
Bnddbu 2. canım. zaten morfolıjımızde 1
Bnde canım benimHic hamile gibi hissetmiyrm ki her an gelcekms gbi
Hadi ya bizim de 1 ondan bnm de umidim yokbu 2. canım. zaten morfolıjımızde 1
Canım Allah ol dedi mi 100 fark etmez bnm esimin iyiydi de noldu bnmde olmuyor hersey allahtanHadi ya bizim de 1 ondan bnm de umidim yok
dıger degerler nasıl ? bızım bu degerlerle yapıldı.Hadi ya bizim de 1 ondan bnm de umidim yok
canım testı bır kac yerde yaptırın. ılla sorun vardır demıyorum tabı ama. bızım oncekı 2 testte problem yok gorunuyordu. normal özel hastanelerde yaptırmıstık.bu tüp bebek merkezınde yaptırdıgımızda cıktı.Canım Allah ol dedi mi 100 fark etmez bnm esimin iyiydi de noldu bnmde olmuyor hersey allahtan
Canım hep yapıyoruz sayı iyi kalite düşüktü ama pek degil aşılama olunca cok iyiydi sayı 6 milyondu ama doktor güzel dedi önemli olan kalite dedi bilmiyorum okadar insan morfoloji kötü olup hamile kalan var merak etme olacagı varsa olurcanım testı bır kac yerde yaptırın. ılla sorun vardır demıyorum tabı ama. bızım oncekı 2 testte problem yok gorunuyordu. normal özel hastanelerde yaptırmıstık.bu tüp bebek merkezınde yaptırdıgımızda cıktı.
hadı ya 6 mılyon ıyı dedıyse. bızımkıde ıyı o zaman. ben dırek morfolojıyı görunce tepemden kaynar sular ındıgı ıcın. drla konusmadım bu konudaCanım hep yapıyoruz sayı iyi kalite düşüktü ama pek degil aşılama olunca cok iyiydi sayı 6 milyondu ama doktor güzel dedi önemli olan kalite dedi bilmiyorum okadar insan morfoloji kötü olup hamile kalan var merak etme olacagı varsa olur
Yok canım aşılama için 5 olması lazım bizim internett kadın 2 milyonla oğluna hamile kalmıştı sok oldumhadı ya 6 mılyon ıyı dedıyse. bızımkıde ıyı o zaman. ben dırek morfolojıyı görunce tepemden kaynar sular ındıgı ıcın. drla konusmadım bu konuda
Tatlm sen bnden daha iyisn sana 10 milynla asilama yapilms bna 5 milyonla senn tutmzsa bnm hic tutmzdıger degerler nasıl ? bızım bu degerlerle yapıldı.
aslında sayısı daha yuksektı ama. ya yapıldıgı yerden kaynaklı ya da bu ay dusuk cıktı bılemıyorum.
ama umutsuzum ben de bu teste gore. benım acımdan her sey ıyıydı. yumurta catlamıstı . gerıden gelen 1 yumurtam daha vardı. onun ıcınde bır kac gun ılıskı vermıstı. uyduk her seye ama. yıne olmadı gıbı gelıyor bana.
Oyle ama boyle de cok zorCanım Allah ol dedi mi 100 fark etmez bnm esimin iyiydi de noldu bnmde olmuyor hersey allahtan
Allah buyuktur canım. olmaz olmaz dıye bır sey yok tabı. 1 tane yeterlı de. ıste .ınsan olumsuzluk gorunce hemen umutsuza baglıyor.Yok canım aşılama için 5 olması lazım bizim internett kadın 2 milyonla oğluna hamile kalmıştı sok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?