Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet daha once klomen kist yaptigi icin iptal ettik uc aydir yasmin vs kullandım kistler kaybolunca bu ay basladik ama daha tam buyumemis iki uc gun daha ilac al dedi

Anliyorum..benim zaten yumurtlamamda problem yoktu bir de ilac devreye girince daha hizli buyuyecektir diye dusunuyorum umuyorumki yine kist yapmaz bende .carsamba muayeneye cagirdi ama carsamba dozunu vurmadan muayene olmak istiyorum bir doz da bir dozdur fazla buyumesin diye yanlismi dusunuyorum acaba

Tabi canim sonucta bu ilaclar faydali deil ki nie bosu bosuna vurulasin benim de yumurtlamam da sikinti yok ilacsz da olusuyr ama doktor asilama yapicaz sansi arttiralim diye igne verdi ben istemeye istemeye vurdum artik ondan midir yoksa stres yaptim ondan midir nedir inat etti zor buyuduler doktor bile sasirdi ama vurudum iste tam 12 gun boyunca

kizlar 12. gun cikan sonuc dogru mudur.ilk idrar degil,sanki ilacin etkisiyle pozitif cikabilir diye okumustum sayfanin birinde

çatlatma ıgnesı bende 13 gun pozıtıf cıkıyor. gıttıkce sılınerek tabı. 14. gun bıle hayel meyal cıkıyor. sonra zaten adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…