Sen emin misin ilac tan pozitif goruldugune senin icin diyorum yani cok uzun geldi bana 13-14 gun belki tutunamiyordur.Ben 8.-10. Gun test yaptim negatifti kafam karisti.çatlatma ıgnesı bende 13 gun pozıtıf cıkıyor. gıttıkce sılınerek tabı. 14. gun bıle hayel meyal cıkıyor. sonra zaten adet oluyorum
he olemı o zaman senın ıgneden degıl canım. negatıf olup sonra pozıtıfe donduyse bebıstır oSen emin misin ilac tan pozitif goruldugune senin icin diyorum yani cok uzun geldi bana 13-14 gun belki tutunamiyordur.Ben 8.-10. Gun test yaptim negatifti kafam karisti.
Catlama ignesi mi yumurta gelistirici mi dort gun vuruldugun ignehe olemı o zaman senın ıgneden degıl canım. negatıf olup sonra pozıtıfe donduyse bebıstır o
benımkı ıgne ama. cunku 2 gun arayla yaptım hep 8-10-12-14 hep cıktı sılınerek. her ay ole oluyor bende
4 gün vurulmadım. 4 ay çatlatma iğnesi kullandım. her ay 12-13-14. gune kadar cızgıler cıkıyor canım. hatta ılk ay burdakı arkadasların gazıyla belırtım olmamasına rağmen kan verdım. 14. gün 1,17 fılan cıkmıstı. hamıle degıldım yanı.Catlama ignesi mi yumurta gelistirici mi dort gun vuruldugun igne
hiii pardon yanlis okumusum4 gün vurulmadım. 4 ay çatlatma iğnesi kullandım. her ay 12-13-14. gune kadar cızgıler cıkıyor canım. hatta ılk ay burdakı arkadasların gazıyla belırtım olmamasına rağmen kan verdım. 14. gün 1,17 fılan cıkmıstı. hamıle degıldım yanı.
1,5 senedır korunmuyoruz canım. sorun yok sanıyorduk. yumurtalarım gelısıp catlıyor. rahım fılmı temız hormonlar normal fılan derken. esımın asılamada verdıgı sperm testınde gördukkı morfolojı sorunumuz varmıs. 1 cıkmıshiii pardon yanlis okumusumprogestan kullaniyor musun tutunamamasinin nedenlerinden biri bu bir de kan pihtilasmasi bunlari netlestirmek gerekiyor bence baska sorun yoksa
aa evet okumustum senin yazini vardir tedavisi insallah nasil birsey bilmiyorum tam olarak ama.1,5 senedır korunmuyoruz canım. sorun yok sanıyorduk. yumurtalarım gelısıp catlıyor. rahım fılmı temız hormonlar normal fılan derken. esımın asılamada verdıgı sperm testınde gördukkı morfolojı sorunumuz varmıs. 1 cıkmısbızede sok oldu onca zaman sonra. daha once yaptırmıstık baska yerlerde ıyıydı. ama ınceleme krıterı farklıydı. bu yaptırdıgımız tüp bebek merkezınde.
jel kullandım asılama sonrası.
pıhtılasma genelde tutuyor dusuk oluyor. ama ben hıc hamıle kalamadım
dr ne derse artık onu yapıcaz. hayırlısı bakalım.aa evet okumustum senin yazini vardir tedavisi insallah nasil birsey bilmiyorum tam olarak ama.
insallah sifa allahtan su guzel gunlerin hatrina hicbir kadinin kucagi bos kalmasin.insallah canim valla supheyle bekliyorum iki gun sonrasi icin test yaptir demisti dr ben dayanamadim evde yaptim simdi hastaneyi bekleyecem kesin sonuc icin insallah umdugumuz gibi olur hayirlisiyla.dr ne derse artık onu yapıcaz. hayırlısı bakalım.
ama senınkı dedıgın gıbıyse gebelıktır. negatıften sonra pozıtıf olunca ıgne olması mumkun degıl canım
insallah sifa allahtan su guzel gunlerin hatrina hicbir kadinin kucagi bos kalmasin.insallah canim valla supheyle bekliyorum iki gun sonrasi icin test yaptir demisti dr ben dayanamadim evde yaptim simdi hastaneyi bekleyecem kesin sonuc icin insallah umdugumuz gibi olur hayirlisiyla.
benim hicbir belirtim yoktu bir gun once de oruc tuttum kendime kstum :)belki hamileyimdir diye tutturmadilar fitil de kullaniyorum sonra baktim adet sancisi gelip gidiyor bende on gun once baslar ufak ufak sancilar amannn dedim cocuk beklerken ramazanim kaynadi arada en iyisi orucumu tutim beklemiyordum yani sonra dun bir anda bakim dedim hicbir belirti yok ama aaaa bir baktim silik de olsa var.bugun tekrar yaptim yine ayni resim yok maglesef cikmiyor cektim net degil yani zorlaniyorsun gorene kadar. ama dunden beri kasiklarim acayip agiriyo bir de kipir kipir icim sanki gaz var goguslerim normal oyle cok hassas degiller.yine deneyim bakim atim resminibenımde test gunum 30 hazıran. ama ben yapmıcam cunku hıc belırtım yok. her zamankı gıbıyım.
senın belırtın oldu damı yaptın
testını yukleyebılırmısın?
benim hicbir belirtim yoktu bir gun once de oruc tuttum kendime kstum :)belki hamileyimdir diye tutturmadilar fitil de kullaniyorum sonra baktim adet sancisi gelip gidiyor bende on gun once baslar ufak ufak sancilar amannn dedim cocuk beklerken ramazanim kaynadi arada en iyisi orucumu tutim beklemiyordum yani sonra dun bir anda bakim dedim hicbir belirti yok ama aaaa bir baktim silik de olsa var.bugun tekrar yaptim yine ayni resim yok maglesef cikmiyor cektim net degil yani zorlaniyorsun gorene kadar. ama dunden beri kasiklarim acayip agiriyo bir de kipir kipir icim sanki gaz var goguslerim normal oyle cok hassas degiller.yine deneyim bakim atim resminibenımde test gunum 30 hazıran. ama ben yapmıcam cunku hıc belırtım yok. her zamankı gıbıyım.
Canim naptn nerelerdesn ben hala sokulemedm akintim beyaza dondubenımde test gunum 30 hazıran. ama ben yapmıcam cunku hıc belırtım yok. her zamankı gıbıyım.
yanı benım fıkrım senden yana olumlu =) gıdıp kan versene . nasıl sabredıyosunay iki tane yollamisim :) acemilik iste
buralardayım canım. aa ole mı . test fılan yaptın mı pekı. o zaman adet olmadın senCanim naptn nerelerdesn ben hala sokulemedm akintim beyaza dondu
Olmadim canim iki gun kahverengi gibi geldi kana da dondu ama hic akmadi sadece peceteye sildgimde geldi sonra yok kesildiburalardayım canım. aa ole mı . test fılan yaptın mı pekı. o zaman adet olmadın sen
randevulu gidiyoruz esim de iste bugune bilmiyorum alabilir mi o hastanenin verdigi tarihi beklemekten yana ben de hop oturup kalkiyorum korkuyorum birsey olur diye.allahim muhafaza etsin insallahyanı benım fıkrım senden yana olumlu =) gıdıp kan versene . nasıl sabredıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?