devam edıyor mu peki ? kesıldı mıOlmadim canim iki gun kahverengi gibi geldi kana da dondu ama hic akmadi sadece peceteye sildgimde geldi sonra yok kesildi
Hayr tatlm kesildi beyaz suan gerci akintim da yok arada bi oluyr sey gibi oldu hani adet biter ya son gunlerdir akmaz sadece peceteye az kahve gibi kan gbi gelir oyleydidevam edıyor mu peki ? kesıldı mı
yanı sonucta adet gıbı olmadın dımı ?
ne zamandı senın test gunun. hayırlısı bakalım umut var benceHayr tatlm kesildi beyaz suan gerci akintim da yok arada bi oluyr sey gibi oldu hani adet biter ya son gunlerdir akmaz sadece peceteye az kahve gibi kan gbi gelir oyleydi
Bugun asilamanin 16. Gunu ve bugun de adet gunum bakalm bu gece ruyamda hamile oldugumu gordum daha dogrusu test yaptm cift cizgi hemen belirdi nasil sevindm.snra bi korku kapladi duser mi diye ama cok guzel bi duyguydu ya ilk kez boyle guzel hissettmne zamandı senın test gunun. hayırlısı bakalım umut var bence
ınsallah gercek olur. evde test yap ıstersenBugun asilamanin 16. Gunu ve bugun de adet gunum bakalm bu gece ruyamda hamile oldugumu gordum daha dogrusu test yaptm cift cizgi hemen belirdi nasil sevindm.snra bi korku kapladi duser mi diye ama cok guzel bi duyguydu ya ilk kez boyle guzel hissettm
Yok be tatlm hic belirtim yok.umudum yok anca ruyamda gorurum zaten morfoloji 1 bizim cok zor gerci Rabbim buyuk ama gecen de demistim ya kist oldu muhtemelenınsallah gercek olur. evde test yap ıstersen
aynı bızım durum. benımde belırtım yokYok be tatlm hic belirtim yok.umudum yok anca ruyamda gorurum zaten morfoloji 1 bizim cok zor gerci Rabbim buyuk ama gecen de demistim ya kist oldu muhtemelen
Nasip kuzum yaaynı bızım durum. benımde belırtım yok
gelişme olursa haber ver canım. hayırlı haber ver ınsallahNasip kuzum ya
ooo gec bıle kaldın. verır tabı. bence sen hamılesın o zaman ya.Yarina kadr adet olmazsm bi idrar testi yapaym diyrum cikar herhalde dogru sonucu verir demi asilamanin 17.gunu
Daha once hic asilama yapmadm bilemem ama 3 kez catlatma ignesi oldum en gec ignenin 14.gunu adet oldum bu sefer catlatma ignesinin ustunden 17 gun gecti yani ilk kez gecikme oldu ama kistten supheleniyrmooo gec bıle kaldın. verır tabı. bence sen hamılesın o zaman ya.
ben ıgnenın 17. gunu adet oluyorum hep. senın gecmıs o zman
Canim sen nptin var mi bi gelismeKizlarrr kimse yokmu nerelerdesiniz
yaptın mı testCanim sen nptin var mi bi gelisme
Yaptimmmyaptın mı test
ben evde yaptım negatif tabikiiiiii
Eee sonuc.. ben adet oldum bugunYaptimmm
Hadi ya tatlm emin msn lekelenme olmasin ve ben Rabbim'in buyuk mucizesi nasil oldguna hala inanamiyrum ama hamileyimmmmmmmmEee sonuc.. ben adet oldum bugun
Ay canim cok sevindim.. gozun aydin ya.Hadi ya tatlm emin msn lekelenme olmasin ve ben Rabbim'in buyuk mucizesi nasil oldguna hala inanamiyrum ama hamileyimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?