Saol kuzum ya inan cok saskinim insallah hersey guzel devam eder insallah size de en kisa zmanda nasip olurAy canim cok sevindim.. gozun aydin ya.
Evet hic belli olmuyo bu isler. Bak ne guzel mutlu sona ulastin..
Valla tatlm aslinda hicbsey yapmadim cok umudum da yoktu zaten 5 milyonla da asilama yapildi bizde morfoloji ve hareket sorunu vardi olmaz diyordum ama.Allah cok buyuk hikmetinde sual olmazmsAyy inananmiyorum cok guzel haber buuAngel 25 hamen enn basindan neler yaptigini anlatiyosun ve bize ornek oluyosunn
Aynen tatlm en onemlisi duamis onu ogrendimHerkese merhaba hamile kalirsam yazacaktim. Bende 2 senedir aikinti.cekenlerdenim bende cikolata kisti cikmisti esimde de ileri hareket.ve morfoloji sorunu vardi artik.tup bebek dusunmeye baslamistik 2 gun once hamile oldugumu ogrendm hemde normal bi sekilde.kesinlikle.umutsuz olmayin bol bol findik muz keciboynuzu.yedirin esinize en onemlisi dua.allah isteyen herkese nasip etsn
Sasirdim canim resmen ya az bi idrarla yapmstim bide cok sukur Rabbim'eAngel cok sevindim canım sana demiştim sen hamilesin üstüne gördün diye
Evet canım adet görüyorum suan doktora gittim bna dedi tüp bebek yap aşılama olmaz die esimin sperm hareketi yavas gidene kadar ölüyormuş ama bn tüp bebek yapmak istiyorum annem yapma dedi yasın 2, dedi rezervinin azalacak dedi bnde doktora sordum tüp bebek rezervin azalır dedi bnde dedim yapmıyorum allah büyük sonucta tüp bebek te allahtan hersey allahtan ben kür yapıyorum esimde sigara bırakcm dedi kür yapcam fındık fıstık falan ne gerekiyorsaSasirdim canim resmen ya az bi idrarla yapmstim bide cok sukur Rabbim'e
Sen nptin geldi mi
Hadi ya canim ama dedigin gbi Allah buyuk mucizelerle dolu Rabbim hayirlisini sagliklisi versn bn esime keci boynuzu pekmezi de yedirdim suyunu da icirdm e bide ilac kullandiEvet canım adet görüyorum suan doktora gittim bna dedi tüp bebek yap aşılama olmaz die esimin sperm hareketi yavas gidene kadar ölüyormuş ama bn tüp bebek yapmak istiyorum annem yapma dedi yasın 2, dedi rezervinin azalacak dedi bnde doktora sordum tüp bebek rezervin azalır dedi bnde dedim yapmıyorum allah büyük sonucta tüp bebek te allahtan hersey allahtan ben kür yapıyorum esimde sigara bırakcm dedi kür yapcam fındık fıstık falan ne gerekiyorsa
Amin kuzum cok saol insallah devami da gelir sagsaglm nasip olur Rabbim hepimize nasip etsin tum dualarim sizinleGebeliğin hayırlı olsun inş allah kucagına almayı nasil etsin inşallah
Bide bi yrde okumustum kabak cekirdegi yumurtlama zamaninda ozellikle hem kadin hem erkek yemeliymis sperme de fqydaliyms bebgin tutunmasinida sagliyrmus ha bide kara uzum cekirdegi erkege iyi geliyormsBbde suan bal tarçın çörek otu yedşrşyırum
Aynen tatlim en onemlisi de dua etmekKullanırım hepsini allah nasip ederse olur hersey nasip kısmet
Lolita555 senin aşılama tutmadı dimi var canım Angel yanlış değilsem pkoydu tuttu bnde pkıyum ama doktorum tedaviye cevap veriyorsun dedi hamile kalamadım bş türlükızlar selam.aranızda polıkıstık over olup asılama ıle hamıle kalan var mı?????
Lolita555 senin aşılama tutmadı dimi var canım Angel yanlış değilsem pkoydu tuttu bnde pkıyum ama doktorum tedaviye cevap veriyorsun dedi hamile kalamadım bş türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?