Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy inananmiyorum cok guzel haber buu Angel 25 hamen enn basindan neler yaptigini anlatiyosun ve bize ornek oluyosunn
Valla tatlm aslinda hicbsey yapmadim cok umudum da yoktu zaten 5 milyonla da asilama yapildi bizde morfoloji ve hareket sorunu vardi olmaz diyordum ama.Allah cok buyuk hikmetinde sual olmazms

Herkese merhaba hamile kalirsam yazacaktim. Bende 2 senedir aikinti.cekenlerdenim bende cikolata kisti cikmisti esimde de ileri hareket.ve morfoloji sorunu vardi artik.tup bebek dusunmeye baslamistik 2 gun once hamile oldugumu ogrendm hemde normal bi sekilde.kesinlikle.umutsuz olmayin bol bol findik muz keciboynuzu.yedirin esinize en onemlisi dua.allah isteyen herkese nasip etsn

Aynen tatlm en onemlisi duamis onu ogrendim

Kizlar dr cuma gunu catlatma igneni vur pazar asilama olacak dedi bende laborant felan ayarladim sonucta herkes bayr tatiki diye il disina cikiyor acikcasi o gune denk gekmesi benimde canimi sıktı..yalniz usg de endometriozis var dedi cok ta net konusmadi bende daha once hic bir dr nin bunu farketmedigini soyledim sizce onemlimidir??!

Angel cok sevindim canım sana demiştim sen hamilesin üstüne gördün diye

Sasirdim canim resmen ya az bi idrarla yapmstim bide cok sukur Rabbim'e
Sen nptin geldi mi
Evet canım adet görüyorum suan doktora gittim bna dedi tüp bebek yap aşılama olmaz die esimin sperm hareketi yavas gidene kadar ölüyormuş ama bn tüp bebek yapmak istiyorum annem yapma dedi yasın 2, dedi rezervinin azalacak dedi bnde doktora sordum tüp bebek rezervin azalır dedi bnde dedim yapmıyorum allah büyük sonucta tüp bebek te allahtan hersey allahtan ben kür yapıyorum esimde sigara bırakcm dedi kür yapcam fındık fıstık falan ne gerekiyorsa

Gebeliğin hayırlı olsun inş allah kucagına almayı nasil etsin inşallah

Hadi ya canim ama dedigin gbi Allah buyuk mucizelerle dolu Rabbim hayirlisini sagliklisi versn bn esime keci boynuzu pekmezi de yedirdim suyunu da icirdm e bide ilac kullandi

Bbde suan bal tarçın çörek otu yedşrşyırum
Bide bi yrde okumustum kabak cekirdegi yumurtlama zamaninda ozellikle hem kadin hem erkek yemeliymis sperme de fqydaliyms bebgin tutunmasinida sagliyrmus ha bide kara uzum cekirdegi erkege iyi geliyorms

Kullanırım hepsini allah nasip ederse olur hersey nasip kısmet

kızlar selam.aranızda polıkıstık over olup asılama ıle hamıle kalan var mı?????
Lolita555 senin aşılama tutmadı dimi var canım Angel yanlış değilsem pkoydu tuttu bnde pkıyum ama doktorum tedaviye cevap veriyorsun dedi hamile kalamadım bş türlü

Lolita555 senin aşılama tutmadı dimi var canım Angel yanlış değilsem pkoydu tuttu bnde pkıyum ama doktorum tedaviye cevap veriyorsun dedi hamile kalamadım bş türlü

tutmadı cnm inş kalırız bızde bırgun Rabbım ol derse...angel ı alalım ozaman buraya :)))))

İnş cnm bn bidaha aşılama yapmıycm bekliycem allah nasip eder zamanım gelice bal tarçın çörek otu karışımı kullanıyorum pko olanlara iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…