İnş cnm bn bidaha aşılama yapmıycm bekliycem allah nasip eder zamanım gelice bal tarçın çörek otu karışımı kullanıyorum pko olanlara iyi geliyor
canım ınofolic yazmadımı sana doktorun???
Inıfolic degilde glifor die bir ilac yazdı
Canım ınofolic bilmiyorum ki nedir doktor yazmadı ki glifor tek yazdı kullan dedi hamile kalmana yardımcı olcak dedi bilmiyorum kiben hem glukofen hem ınofolıc kullanıom cnm.sende kullan bak ınofolıc.bızlere cok faydalı.nette arastırdım ben baya
Canım ınofolic bilmiyorum ki nedir doktor yazmadı ki glifor tek yazdı kullan dedi hamile kalmana yardımcı olcak dedi bilmiyorum ki
Hım kndi başıma içebilir miyim yaniKiz nasil blmion ac neti bak.cok kisi hamile kalmis inofolicle.hemen al basla.zarari olcak bisi diil korkma.folik asit
Canım cok tesekkur ederim kullanırım ozmn ben hersey vesile sonucta allah büyük olur inş kac aydır kullanıyorsun
Canım benim seni hep topik lerde görüyorum inş sende en kısa zamanda hamileyim dersin yaa allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah cok zor durum yaa
Aynen cnm bizi bitek biz anlarız yarın eczaneye gidim ozmn iki ilacı alayım glifor aslında yumurta tembellik varmış ve polıkıstık over oldugu icin ama ınıfolic sen dedin diye kullanırım fiyat ne acaba ikisiAmin kuzum amin.napiyim bende burda moral bulmaya calisiom((
Aynen cnm bizi bitek biz anlarız yarın eczaneye gidim ozmn iki ilacı alayım glifor aslında yumurta tembellik varmış ve polıkıstık over oldugu icin ama ınıfolic sen dedin diye kullanırım fiyat ne acaba ikisi
Olsun yaa alırım gercekten hamile kalan var ama hiç sevinmedim onların zamanı gelmiş demektir
Canım âmin bn niyetli degilm adetliyim allah senin orucunu kabul etsin inşallah bide nezmn bşlıym yarın adetin 5günüAynen cnim.Rabbim bizlerede nasib eder ins tez zamanda annelik duygusunu....burada ezan okunuyor cnim.niyet ettiysen Rabbim kabul etsin.hayirli sabahlar cnim
Canım âmin bn niyetli degilm adetliyim allah senin orucunu kabul etsin inşallah bide nezmn bşlıym yarın adetin 5günü
Tm cnm cok tesekkur ederim peki Günde kac kez cpk soru soruyorum uaaAmin ins cnm.hemen yarin basla cnim.adetken daha faydali bslamak doktorum ole dmisti bana.
Tm cnm cok tesekkur ederim peki Günde kac kez cpk soru soruyorum uaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?