Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben hem glukofen hem ınofolıc kullanıom cnm.sende kullan bak ınofolıc.bızlere cok faydalı.nette arastırdım ben baya
Canım ınofolic bilmiyorum ki nedir doktor yazmadı ki glifor tek yazdı kullan dedi hamile kalmana yardımcı olcak dedi bilmiyorum ki

Canım ınofolic bilmiyorum ki nedir doktor yazmadı ki glifor tek yazdı kullan dedi hamile kalmana yardımcı olcak dedi bilmiyorum ki

Kiz nasil blmion ac neti bak.cok kisi hamile kalmis inofolicle.hemen al basla.zarari olcak bisi diil korkma.folik asit

Tabiki icersin cnm.icip hamile kalan okadar cokki.ac neti arastir bak yukluyorum benim kullandigim ilaci

Canım cok tesekkur ederim kullanırım ozmn ben hersey vesile sonucta allah büyük olur inş kac aydır kullanıyorsun

Canım benim seni hep topik lerde görüyorum inş sende en kısa zamanda hamileyim dersin yaa allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah cok zor durum yaa

Amin kuzum amin.napiyim bende burda moral bulmaya calisiom ((
Aynen cnm bizi bitek biz anlarız yarın eczaneye gidim ozmn iki ilacı alayım glifor aslında yumurta tembellik varmış ve polıkıstık over oldugu icin ama ınıfolic sen dedin diye kullanırım fiyat ne acaba ikisi

Aynen cnm bizi bitek biz anlarız yarın eczaneye gidim ozmn iki ilacı alayım glifor aslında yumurta tembellik varmış ve polıkıstık over oldugu icin ama ınıfolic sen dedin diye kullanırım fiyat ne acaba ikisi

Kuzum glifora devam et sen.sadece inofolic combiyi al.glukofenle ayni zaten glifor icerik olarak.inofolic biras pahali cnm.32.75 fiyati

Olsun yaa alırım gercekten hamile kalan var ama hiç sevinmedim onların zamanı gelmiş demektir

Olsun yaa alırım gercekten hamile kalan var ama hiç sevinmedim onların zamanı gelmiş demektir

Aynen cnim.Rabbim bizlerede nasib eder ins tez zamanda annelik duygusunu....burada ezan okunuyor cnim.niyet ettiysen Rabbim kabul etsin.hayirli sabahlar cnim

Aynen cnim.Rabbim bizlerede nasib eder ins tez zamanda annelik duygusunu....burada ezan okunuyor cnim.niyet ettiysen Rabbim kabul etsin.hayirli sabahlar cnim
Canım âmin bn niyetli degilm adetliyim allah senin orucunu kabul etsin inşallah bide nezmn bşlıym yarın adetin 5günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…