Yok tatlim bn pkolu degildim bnm esimde problem vrdiLolita555 senin aşılama tutmadı dimi var canım Angel yanlış değilsem pkoydu tuttu bnde pkıyum ama doktorum tedaviye cevap veriyorsun dedi hamile kalamadım bş türlü
canım benimde sekiz yasında kızım var bizde ikinci için necmettin erbakan tıp fakultesinde bu ay adet başlayınca asılama tedavisi deneyecegiz. bende profa gidiyorum.özel merkezlerden daha uygun zaten tahlillere bişet ödemiyorsun.bize 700 artı ilaçlar dedi doktor.hatta bu ay iğnelerede baslamıstık ama tedaviyi doktorum yarıda bitirdii temmuzda adetin ikinci gün gel tekrar baslayalım dedi.bir evladımız oldugu için devlet bizi karsılamıyor ben bunu bimere kadar yazdım.saglık bakanına yazdım.artık kendimiz karsılayacağız.insaallah enkısa zamanda hayırlı haberler alırız.İyi geceler kızlar kandilin mübarek olsun öncelikle. Ben ankarada yaşıyorum. 7 yasinda bi kızım var 2 senedir bebek istiyoruz.boş gebeligimde. Oldu.eşim şeker hastası ve sperm. Tahlili cokkk kötü değil 36 milyon .benim film iyi çıktı rahim filmi dün çekildi. Doktorum. Gorusem3dik başka doktor bidaha ki ay adet.olunca gel asilama.için tedaviye başlayalım dedi.doktoruna. konisursun dedi.ben 34 eşim 38 yasinda.asilama ile.oluru sizce.kızım cokkk istiyor kardes.bide ücretleri ne.kadar bilen varmi.üniversite hastanesinde doktorum.özel ve devlet benim.asilama işlemini karşılamıyor. Rabbim şu mübarek gecenin hürmetle. Kollarına sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah. ..
Yillar gecmis konuya yazali peki simdi durum nedir.merhaba arkadaşlar :) bende çikolata kisti hastasıyım.15 aydır istiyoruz gebelik oluşmadı.mart ayında laparoskopi ile kistlerim alındı ama yinede sonuç vermedi.eylülde aşılama yaptırdım maalesef ilk aşılamamda tutmadı.rahim ağzımda polip varmış haftaya çarşamba ofis histereskopi ile alınacak.sonraki ay 2.aşılama yapılacak oda tutmazsa tüp bebek yapılacakmş.çok badireler atlattım bende.ve hala sabrediyorum.sonuna kadarda sabretcem.sonuçta rahmin içine yerleştirilen sperm bile tutmuyorsa işte orada rabbim devreye girmiş ve zamanını bekle demiştir diyorum.hepimiz çok sabırlı olmalıyız.Allah hepimzn yardımcısı olsn :)
Ay canim cok sevindim.. gozun aydin ya.
Evet hic belli olmuyo bu isler. Bak ne guzel mutlu sona ulastin..
Ayy cnm ya çok mutlu oldum senin adina hayirlisiylada kucana almayi nasip etsin rabbim ins biz mutlu haberi alamadik en azinda bir kişinin bile yüzü gulse teselli oluyor bize inş bize de nasip olurAy canim cok sevindim.. gozun aydin ya.
Evet hic belli olmuyo bu isler. Bak ne guzel mutlu sona ulastin..
Konunuzu okudum.merak ettim simdi durum nedirkızlar dayanamıyorum 3 gün var adet günüme. günler geçmek bilmiyor. hiç bir belirti de yok.herkes yok bel ağrısı, yok göğüs şişmesi,acısı ve göğüs ucu renk değişmesi gibi belirtiler oluyor diye yazmışlar.ama bende bunlardan biri yok
çok ama çok istiyorum hamile olmayı. akşam tv izlerken aklımda, sabah gözlerimi açıyorum ilk aklıma gelen acaba hamilemiyim.?
bu akşam işten eve giderken eczaneye uğrayıp normal test alıcam. buradaki arkadaşlar kimsinde erken olsada ikinci çizgi silik çıkabiliyormuş. en azından öle kendimi teselli ederim.
Bu ayda hamile kalamadığımı düşünüyorum. Allahım isteyen herkese versin..
Canim b3nim b3nde ikinci bebek için uğraşıyoruz. Hsg çekildi bu ay bekle dei önümüzdeki ay asilama yapılacak fiyat sormadım üniversite hastanesinde Prof ve Anabilim dalı başkanına muayeneye gidiyoruz.inşallah bu ay tutar bidaha ki aya gerek kalmazzcanım benimde sekiz yasında kızım var bizde ikinci için necmettin erbakan tıp fakultesinde bu ay adet başlayınca asılama tedavisi deneyecegiz. bende profa gidiyorum.özel merkezlerden daha uygun zaten tahlillere bişet ödemiyorsun.bize 700 artı ilaçlar dedi doktor.hatta bu ay iğnelerede baslamıstık ama tedaviyi doktorum yarıda bitirdii temmuzda adetin ikinci gün gel tekrar baslayalım dedi.bir evladımız oldugu için devlet bizi karsılamıyor ben bunu bimere kadar yazdım.saglık bakanına yazdım.artık kendimiz karsılayacağız.insaallah enkısa zamanda hayırlı haberler alırız.
canım asılamada tutma oranı %15 ila 20 gibi çok düşük .buradanda takip ettiğim kadarıyla tutan çok az.o yüzden benim pek bir ümidim yok.sadece dua ediyorum rabbime o ol derse ne olmaz ki.Canim b3nim b3nde ikinci bebek için uğraşıyoruz. Hsg çekildi bu ay bekle dei önümüzdeki ay asilama yapılacak fiyat sormadım üniversite hastanesinde Prof ve Anabilim dalı başkanına muayeneye gidiyoruz.inşallah bu ay tutar bidaha ki aya gerek kalmazz
Degisir . Bende 12 13 gun suruyoKizlar asilmanin 10. Gunu catlatma igmesinin etkisi kalmış mıdır
Rdoşko sen ikinci aşılama yaptın mııDegisir . Bende 12 13 gun suruyo
Sperm sayısı iyi ama hızlı hareketli yüzdesi düşük... tabi dr daha iyi yorumlarArkadaşlar merhaba bugün aşılama oldum vitale hastanesinde. eşimin sonuçları ilk resim vitalenin bugün verdiği diğeride kendi yaptırdığımız bir sonuç yorumlarsanız sevinirim.
hayır canım kan vermedim. belirtim olmadığı için şüphelenmedim hiç zaten gününde de adet oldum.edosko peki kan tahlili yaptinmi hic o gunlerde degerler kac gibiydi de sonuc husran oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?