Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar doktoruma sordum muğlada micro aşılama 2 milyar filimd istedi 1 de o ya tutmasa diye düşünüyorum offff offf

İyi geceler kızlar kandilin mübarek olsun öncelikle. Ben ankarada yaşıyorum. 7 yasinda bi kızım var 2 senedir bebek istiyoruz.boş gebeligimde. Oldu.eşim şeker hastası ve sperm. Tahlili cokkk kötü değil 36 milyon .benim film iyi çıktı rahim filmi dün çekildi. Doktorum. Gorusem3dik başka doktor bidaha ki ay adet.olunca gel asilama.için tedaviye başlayalım dedi.doktoruna. konisursun dedi.ben 34 eşim 38 yasinda.asilama ile.oluru sizce.kızım cokkk istiyor kardes.bide ücretleri ne.kadar bilen varmi.üniversite hastanesinde doktorum.özel ve devlet benim.asilama işlemini karşılamıyor. Rabbim şu mübarek gecenin hürmetle. Kollarına sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah. ..

kızlar ınofolic combi ile inofolic şase arasında fark varmı benim arkadasım şase yani toz olanı kullandı ikinci ay hamile kaldı.benim pko yok sadedce hamile kalmayı kolaylastırdığı için kullanıcam acaba combi pko içinmi kullanılıyor.

canım benimde sekiz yasında kızım var bizde ikinci için necmettin erbakan tıp fakultesinde bu ay adet başlayınca asılama tedavisi deneyecegiz. bende profa gidiyorum.özel merkezlerden daha uygun zaten tahlillere bişet ödemiyorsun.bize 700 artı ilaçlar dedi doktor.hatta bu ay iğnelerede baslamıstık ama tedaviyi doktorum yarıda bitirdii temmuzda adetin ikinci gün gel tekrar baslayalım dedi.bir evladımız oldugu için devlet bizi karsılamıyor ben bunu bimere kadar yazdım.saglık bakanına yazdım.artık kendimiz karsılayacağız.insaallah enkısa zamanda hayırlı haberler alırız.

Mrb arkaslar kusura bakmayın yazamadin bayadir internet sikintim vardi bu ay hamislik bekleyip adet olan arkaslarima cok uzuldum hayal kirikligi yasayanlardanim bende cok uzgunum bu ay umitliydim ama kismet degilmis rabbim hepimize en kisa zamanda annelik nasip eder ayrica dualari kabul olup hamis olan arkadaslarimada Rabbim saglikla bebislerini kucaklarina almayida nasip etsin onlarin adina çok sevindim inş bize de nasip olur ins

Yillar gecmis konuya yazali peki simdi durum nedir.

Ay canim cok sevindim.. gozun aydin ya.
Evet hic belli olmuyo bu isler. Bak ne guzel mutlu sona ulastin..
Ay canim cok sevindim.. gozun aydin ya.
Evet hic belli olmuyo bu isler. Bak ne guzel mutlu sona ulastin..
Ayy cnm ya çok mutlu oldum senin adina hayirlisiylada kucana almayi nasip etsin rabbim ins biz mutlu haberi alamadik en azinda bir kişinin bile yüzü gulse teselli oluyor bize inş bize de nasip olur

Konunuzu okudum.merak ettim simdi durum nedir

Canim b3nim b3nde ikinci bebek için uğraşıyoruz. Hsg çekildi bu ay bekle dei önümüzdeki ay asilama yapılacak fiyat sormadım üniversite hastanesinde Prof ve Anabilim dalı başkanına muayeneye gidiyoruz.inşallah bu ay tutar bidaha ki aya gerek kalmazz

canım asılamada tutma oranı %15 ila 20 gibi çok düşük .buradanda takip ettiğim kadarıyla tutan çok az.o yüzden benim pek bir ümidim yok.sadece dua ediyorum rabbime o ol derse ne olmaz ki.

Arkadaşlar merhaba bugün aşılama oldum vitale hastanesinde. eşimin sonuçları ilk resim vitalenin bugün verdiği diğeride kendi yaptırdığımız bir sonuç yorumlarsanız sevinirim.

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 118
  • FullSizeRender[1].webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…