Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
edosko peki kan tahlili yaptinmi hic o gunlerde degerler kac gibiydi de sonuc husran oldu???
he sen ıdrar testınde cıkarken kan verdım mı dıye sordun.
öncekı ay vermıstım. hatta 14. gun sonradan cıkan cızgı olmustu 14 e kalmaz herhalde dıye buradakı arkadaslarında ısrarıyla kan testı yaptırdım. 1,79 çıkmıstı çizgi nasıl cıkıyodu ben de anlamadım. ama 3-4 kez ıgne oldum . hep o gune kadar cıkıyor. artık kendımı bılıyorum yanı.

Dün aşılama yapıldı buraya yazmak istedim insan konuşacak derdinden anlayan birilerini istiyor pcos var iki düşük yaşadım umutlu olmaya cesaretim yetmiyor pco olup ilk aşılamada tutanlar var mı herkesin kalbine göre versin aratmasın Allah

Benim üç tane, hem sağ hem sol yumurtalıkta çikolata kistim var kızlar. Çok okudum buraları kah moralim bozuldu kah sevindim. İnsanın kendini yalnız hissediyor bu durumda halbuki ne kadar çok kadın var bebek isteyen Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah... Benim gibi olan arkadaşlarım belki okurlarda onlarda sevinirler diye yazmak istedim. Çikolata kistim olduğunu öğrenince aslında anlamadım beni ne kadar üzeceğini. Doktora gittim klomen kullandım çatlatma iğnesi bildiğiniz şeyler... İnsan hemen olacak sanıyor umutlanıyor.... Doktor çok önemli bu işte hem yaklaşımı hem tecrübesi olmuyor öyle herhangi birine gidince tabii nasip meselesi ama.... Aşılama yapalım dedi en son baktı olmayacak. Doktorumu bıraktım. Başka birine gittim. O kistlerimin bana engel olmayacağını eşimde problem olabileceğini söyledi test yaptık evet eşimde de sıkıntı vardı. morfolojisi %3 sayısı da normale göre biraz azdı. Tetkikleri gördü doktor bu verilerle tüp bebek olur hemen yapalım dedi, kaldım. Hiç aklıma gelmemişti,düşünmemiştim. Oradan çıktık eşime madem bir sıkıntın var önce tedavi ol dedim onun için doktor araştırıp buldum, gönderdim. O doktordan da vazgeçtim çünkü ticari geldi. Eşimin tedavisi sürerken bende aşılama için başka doktor araştırdım,buldum. Zamanı geldiğinde gittik. çikolata kistlerımın olduğunu aşılama şansımın az olduğunu söyledi bir kere aşılama deneyelim sonra tüp bebek yaparız dedi. Tamam dedim elden bir şey gelmiyor ki aciziz... Aşılamam rahat geçti hiç sıkıntım olmadı bekledik ve sonuç pozitif :) Elhamdülillah... Çok ağladım neden olmuyor diye ama zamanı varmış, oldu. Sabretmek zor... İnsanlar sana çok garip bakıyorlar ne var olur niye bu kadar hırpalıyorsun kendini diyorlar. Ama bu işleri ancak zor çocuğu olanlar anlar... Rabbim kurban olduğum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah duadan başka kapı yok bu yolda....

Hayırlı olsun çok sevindim herkese çok seviniyorum Allah versin bununla imtihan etmesin benim de yapılalı iki gün oldu beklerken dikkat ettiğiniz bir şey var mıydı

Ikibini buluyo canim. Bagcilar mega medipolde .
Aşılama öncesi mutlaka rahim filmi çekiliyor değil mi ? Ay ne pahallı ya ((( hani yapılan bişey de yok ilaç var sadece sanki , yumurta benden sperm eşimden yani bu ne yahu ne yapıyorlar bu kadar ya böyle pahallı olacak

aynen pahallı. ama daha uygun yaptıranları okumustum burda.
fılm cekılmek zorunlumu bılmıyorum canım. ben cekılmıstım zaten o yuzden hıc konu olmadı.

Merhaba bayanlar. Ben 41 yaşındayım. 5kez tüp yaptik tutmadi. Geçen yıl kendiliginden hamile kaldım. Fake gelismedi 8 haftalik kürtaj oldum. Şimdi ise 1yildir yumurtalik kisti oluştu onunla uğraşıyorum. Goguslerim 1yildir rengi değişik arti yanıyor biber gibi. Son 3 aydır biraz daha rahatım. Ama yine yanma veya renk değişikliği oluyor. Artı adetlerim düzeldi. Fsh 26 ya kadar çıkmıştı. Bi asilama yapalım dedik.22.07 de hersey iyi gitti asilama yapıldı. Vajinadan progestan alıyorum. Sabah 2 akşam 2 .ve asilamanin 6gunu kasik ve bel ağrım başladı arti kasik ağrım. Ara ara geLip gidiyor. Şimdi sorum sokluk bir durum olsada hamilemiyim. Yada bu progestan mi yapıyor bu ağrıları. Tesekkurler

Kizlar bana da bi akil verin bende sorun yok ama kesimde ileri hareket yok diğer turlu herşey normal sayi ve sekil iyi asilama olur mu ne kadar sans var

Kizlar ilk resim bi aylik ilaç kullanırken ikinci resim uç ay ilaç küllenmiş sonuç

Tüpler açık dedi doktor sizin esiniz de sorun var mı peki
Önceleri ileri hızlı hareketli olan sayı düşük dendi sonra ürolog belli Bi Zaman sonra sonuçlarınız iyi Dedi
Tüpler açık dedi doktor sizin esiniz de sorun var mı peki
Yok Canm eşimde önce ileri hızlı hareketli düşük dendi sonra tekrar Bi kontrolde her şey normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…