Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benım bugun aşılamanın 12.günü 4,9 çıktı sızce durum nedır doktora soramadım yogundu...
Catlatma ignesi hcg hormonu nu yükseltir fakat 12. Gunun olduğu için yarın tekrar bi test ver eğer yukselirse gebelik olma olasılığı yüksek. Fakat düşerse iğnenin etkisinden söz edilebilir. Tavsiyem yarın tekrarla testi.ısallh gebelik oluşmuştur.

Bide şöyle bi durum var idrar da yapılan testler de hcg 50 nin üzerine çıktığında teste tanışıyor ve idrar testi adetten 1 hafta sonra net sonuç verdiğine göre 12. Gününde bu değer gebeligi güçlendiriyor. İşallah hamilesindor.

ınşallh cnm nasp bakalım cuma yaptırmayı düşünüyorum cuma 14. gün hayırlısı ınşallah

Hayırlı aksamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım geçen sene puregon ve catlatma ignesi ile hamile kaldım ikiz tuttu 5.5 aylik erken doğum yaptim. Dogumdan beş ay sonra tedaviye başladım bu sefer iğneler le gebelik olusmadi. Doktor aşilama ya geçelim dedi . 13 ağustosta aşilama oldum ama hiç belirti yok ağrım falanda yok nolur banada dua edin tutsun hepimizin

canım günaydın benım aşılamamın yarın 14. günü kan testı yaptıracagım eger aşılama tutarsa bendekı belırtı beyaz akıntı ve gögüslerde hassasiyet bırde belli bı belırtı arama herkesn bunyesı farklı bend epurogen 300 le başladım gunde 100ml 7gün kullandım 11. gün aşılamam yapıldı ben 12.günü kan testı verdım 4,9 çıktı doktorum 14. gün test vermemi söyledı yarın bellı olacak ınşalah durumum stres yapma olacağı varsa olur zaten sen kendını üzsende korksanda herşey olacagına varıyor mevlam inşalahh avuclarımızı boş çekırmez .... hatta benm doktor bana elı kulağında felan dedı ben acaba allah mı söylettı dıye baya umutlandım:) nasipten ötesı yok hayırlsı dıye dua et canm

İnş ederim sanada geçen sene hamile kaldığımda kasık agrisi yla acile gitmistim catkatma ignesinden 4 gün sonra başlamıştı ağrılarım ama yumurta çöktü. Bu sefer bir yumurta oluştu 20mm catkatma ignesinden 24 saat sonra aşilama oldum. Biran önce hamile kalip Evlatlarimin acısını unutmak istiyorum nolur dua edin

kızlar değerim düştü malasef aşılamaın 12. gün 4.9 iken şimdi 14.gün malasef 4.6ya düşmüş doktor ıkı gün sonra bıdaha yap dedı degerı düşüpte hamıle kalan varmı bırde şöyle bı durm benım bı sıkıntımda yok amh lhs fs e hepsı çok ıyı yumurtalık ıyı gebelıge engel bı hastalığım yok adetlerım düzenli rahım içi ıyı spermler çok ıyı anlamıyorum olmamasını hemd ebu benım ıkıncı aşılamam ılkı haptı ıkıncısı puregon 300le başladım 7gün kulandım arkadaşlar ne olur bana tecrubelerınzı yazın degerlerı düşüpte hamıle klan oldumu8888

kızlar bırde aşılamalarınızı arka arkayamı yaptırdınız yoksa ara verdınız mı ben ıkı aşılamamıda ara vermeden yaptırdım...

Hakkına hayırlı olan olsun ins. Belirtin varmiydi agri falan benim yarın 7. Günüm hiç ağrım belirti yok

Canım ben geçen seneki hamileligim de puregon 300 lük kullandım dogumdan sonra puregon kullandım yalovada aşilama olmadığı için bursaya gidiyorum artık bu doktor fostimon 75 lik verdi onu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…