- 1 Haziran 2016
- 635
- 425
- 33
Catlatma ignesi hcg hormonu nu yükseltir fakat 12. Gunun olduğu için yarın tekrar bi test ver eğer yukselirse gebelik olma olasılığı yüksek. Fakat düşerse iğnenin etkisinden söz edilebilir. Tavsiyem yarın tekrarla testi.ısallh gebelik oluşmuştur.kızlar benım bugun aşılamanın 12.günü 4,9 çıktı sızce durum nedır doktora soramadım yogundu...
ınşallh cnm nasp bakalım cuma yaptırmayı düşünüyorum cuma 14. gün hayırlısı ınşallahCatlatma ignesi hcg hormonu nu yükseltir fakat 12. Gunun olduğu için yarın tekrar bi test ver eğer yukselirse gebelik olma olasılığı yüksek. Fakat düşerse iğnenin etkisinden söz edilebilir. Tavsiyem yarın tekrarla testi.ısallh gebelik oluşmuştur.
cnm sana hangı ıgneyı kullandırdı doktorun bıde sen deneyımlısın bana ıkı gun sonra bıdaha yaptır dedı doktorum 12.gün 4,9 du 14.gün 4.6 olmuşSen nerde yaptirdin aşilama ni ben bursada yaptırdım bugün 5. Günüm
gögüslerım ağrıyordu akıntım fazlaydı ama malasef olmadı cnm hakkında hayırlısı artık ısyan noktasına geldım benden sonra evlenen herkes çocukluHakkına hayırlı olan olsun ins. Belirtin varmiydi agri falan benim yarın 7. Günüm hiç ağrım belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?