Bizde de ayni durum ileri hiz yoktu sonra 21 oldu simdi yine 0 cikti testi yaptirdimiz yerde yanlis mi cikti bilmiyorumÖnceleri ileri hızlı hareketli olan sayı düşük dendi sonra ürolog belli Bi Zaman sonra sonuçlarınız iyi Dedi
Yok Canm eşimde önce ileri hızlı hareketli düşük dendi sonra tekrar Bi kontrolde her şey normaldi
11. Gunun ise yarın kan testi ver varsa zaten çıkıyor. Benim iki asilamamda da 12. Gun regli oldum. Adet dongum 27 gün. İşallah tutmustur da uğrazmazsin daha.kızlar bende ıkıncı aşılamayı yaptırdım ılk aşılamam hapla oldu ıkıncısı iğneyle oldu ama hıc bı belırtı yok bugun 11. gün cuma gunu test yapmaya korkuyorum aşılaması tutupta hıc belırtı yaşamadan hamıle kalan varmı
canım bızde hıc bı sorun yok yumurta ıyı sperm ıyı bılmıyorumkı nedne olmuyor yarın gıdeyım barı bı bıde korkuyorum ya çıkmazda üzülürsem dıye aman valla çok zor bu süreçler11. Gunun ise yarın kan testi ver varsa zaten çıkıyor. Benim iki asilamamda da 12. Gun regli oldum. Adet dongum 27 gün. İşallah tutmustur da uğrazmazsin daha.
Biz de sizin durumdayiz. Ne esimde ne bende hicbir sorun yoktu. Rahim filmi cektirdim kac ay ugrastim ama olmadi. Ozel doktora gittim. Asilama yapalim dedi. 5 dakika surer canin acimaz dedi. Ne yazik ki 20 dk surdu. Rahim darligim varmis o yuzden gebelik olusmamis olabilir dedi. Asilamam yapildi su an 14. gunumdeyim. Doktor 17 18 gun bekle dedigi icin sabrediyorum. İnsallah sonucun iyi cikarcanım bızde hıc bı sorun yok yumurta ıyı sperm ıyı bılmıyorumkı nedne olmuyor yarın gıdeyım barı bı bıde korkuyorum ya çıkmazda üzülürsem dıye aman valla çok zor bu süreçler
canım eşinde sperm sorunu varsa argimen kullansın nutraksin ezcanelerde satılıyor bırde argimen kullansın ınanılmaz etkısı var bunlar hap deıl takvıye gıda kapsul şeklındeDua ediyorum hep daha 25 gün oldu rahim filmi cektrdim
Aynen bizde de hiç bir sorun yok . Hatta bu hafta 2 ayrı dr gittim sen kendiliğinden gebe kalırsın diyor fakat 2 basarısiz asilama geçirdim. Çok yıpratıyor ve çok üzülüp ağlıyorsun. Ama vardır bi hikmet diyerek avutuyorsun kendini. İmtihan dünyası demekki bizde böyle sınanıyoruz. İşallah senin ko tutar.canım bızde hıc bı sorun yok yumurta ıyı sperm ıyı bılmıyorumkı nedne olmuyor yarın gıdeyım barı bı bıde korkuyorum ya çıkmazda üzülürsem dıye aman valla çok zor bu süreçler
Ben iki ay klomen ve catlatma ignesi kullandım yumurta olustu ve çatladı. Bir ayım hsg filmi ile geçti. İki ay da aşılama yapıldı yaklaşık 10 gün hergun 75 lik olmak üzere gonal f kullandım. İlk asilamada 2 yumurta olustu. 2. Asilamada ilk etapta 2 yumurta vardı bayram girdi araya gittigimde tek yumurta var dedi ama benim tahminim 2 yumurtam bayramda çatladı ve çok ağrım oldu arkadan gelen yumurta vardı onunla asilama yapıldı. Çünkü 1 günde 3 mm büyüdü. Benim yumurtlamam da sorun yoktu bana iyi geldi. Bende yaklaşık 5 kilo falan aldım bu süreçte. Ya sana tek tavsiyem kendine bir uğraş edin hobi falan gibi resim boyama falan. Başka türlü vakit geçmez. Allah yardımcın olsuncanım senın iğne tedavısımı yaptı hap tedavısmı bana ılk aşılamada hap uyguladı olmadı ıkıncıde puregon 300 verdı 7 gün kullandım bıde kılo aldırdı bu horman ilaçları ıyıce psikolojım bozuldu:
İleri hareket sorunu var canim diger turlu hersey normalcanım eşinde sperm sorunu varsa argimen kullansın nutraksin ezcanelerde satılıyor bırde argimen kullansın ınanılmaz etkısı var bunlar hap deıl takvıye gıda kapsul şeklınde
Argimen tam adini yazarmisin nasil kullaniliyorcanım eşinde sperm sorunu varsa argimen kullansın nutraksin ezcanelerde satılıyor bırde argimen kullansın ınanılmaz etkısı var bunlar hap deıl takvıye gıda kapsul şeklınde
sınırda. iğnenin etkisi değildir. inşallah geç döllenmedir canım. 2 gün sonra tekrar isteyecektir dr da.kızlar benım bugun aşılamanın 12.günü 4,9 çıktı sızce durum nedır doktora soramadım yogundu...
ayyy sagoll cnm bende bırı cvp yazsa dıye bakıyodum ayy ınşalah ya olsundagec döllensın neler çektım bı alalh bıde eşım bılır rabbım kımseyı aratmasın ınşalah vardır tutunuyordur bebişim hepımızn yüzüne gülsün inşallahsınırda. iğnenin etkisi değildir. inşallah geç döllenmedir canım. 2 gün sonra tekrar isteyecektir dr da.
ayyy sagoll cnm bende bırı cvp yazsa dıye bakıyodum ayy ınşalah ya olsundagec döllensın neler çektım bı alalh bıde eşım bılır rabbım kımseyı aratmasın ınşalah vardır tutunuyordur bebişim hepımızn yüzüne gülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?