Birde arkadaşlar catkatma ignesinden sonra kac saat sonra aşilama oldunuz ben catlatma ignesinden 24 saat sonra aşilama oldum yumurtam 20mm buyuklugunde idi
Bilmiyom canim ya düşünmek istemiyom ama doktorun işi nemi geldi anlamıyorum sordum 36 saat sonra olmucak mi diye 24 saat sonra da olur dedi tutmadi zaten
Aynen bekle canim 12. Gün yaptir zaten rahim filmin varmi senin doktor benden istemedi gerek yok dedi sonuçta bir gebeligim olmuştu bazıları diyor cektir cektir kafam karışıyor
Aynen bekle canim 12. Gün yaptir zaten rahim filmin varmi senin doktor benden istemedi gerek yok dedi sonuçta bir gebeligim olmuştu bazıları diyor cektir cektir kafam karışıyor
Cnm kalbini kırmak istemem ama benimde ilk aşılamamda 38.5 saat sonra yapılmıştı. Çok araştırdım bi doktorada mesaj attım 36 40 saatlar arasında yapılması cok önemlidi
Canım benim kuzenim in bir tane çocuğu var 2. Düşünüyorlardı hamile kaldı ama çocuk karnında ölmüş neyse çocuğu aldılar Dr daha sonra rahim filmi istemiş ne alaka ben de anlamadım yani kadının tüpleri açık ki gebe kalabiliyor. Bu arada orkide eğer çektireceksen de anestezili çektir canım
Doktor gerek yok dedi ama bugun bi arkadas kafamı beynimi yedi bu sene gebelik olmadi belki tupler tikanmiştir diye öyle kolay canı sene geçmeden tupler tikanirsa işimiz var dimi. Bencede normaldir ama tutturmus cektir diye. Bide gidecegm doktor bursada meşhur bi doktor yalovada tüp bebek yapmadiklari için bursaya şahin zeteroglu na gidecem iki ay önce ön görüşmë yapmıştık asilamayi kadında yapmak istedim tutar diye ama nasip olmadi şahin beye gidecem bayramdan sonra çok övüyor lar onu aklınızda olsun