Amin cnm aminnnnHemde ne zor canim ya âllah yardım. Etsin bizlere
Hayirlisi cnm beklemek çok zor oluyomuş
Ben dün yaptırdım aşılamami. Dün kullanmaya başladım progestanı. Günde 3 kez fitil olarak kullanmamı söyledi dr. Benim karnımda hafif bir huzursuzluk ara ara belimde batma var..Kızlar nerdesiniz kimse yokmu.
Evet bugün başladim günde 1kez kullaniyorum. Cnm sen kaç günlük aşılamasin. Benim şu anda belim ağriyo sağ bacağıma vwriyo ağrığı
Efsanesra aynı gün yaptırmışız demek günde ne his ettiklerini paylaşmaya devam et moral olalım cnm bir birimizeBen dün yaptırdım aşılamami. Dün kullanmaya başladım progestanı. Günde 3 kez fitil olarak kullanmamı söyledi dr. Benim karnımda hafif bir huzursuzluk ara ara belimde batma var..
Efsanesra aynı gün yaptırmışız demek günde ne his ettiklerini paylaşmaya devam et moral olalım cnm bir birimize
Bugün de belim çok fena ağrıyor sabah 6 gibiydi saat oyle ağri tuttuki 2dakkada geçti. Gögsümde his yokEvet tamam. Bende hergün bakacağım seninle günlük tutalım burda. Dr. 7 sinde gel dedi ama öncesinde belli oluyormuş. Belli oluncaya kadar yazisalim ins.
Bugün de belim çok fena ağrıyor sabah 6 gibiydi saat oyle ağri tuttuki 2dakkada geçti. Gögsümde his yok
Senin durumun ne?Kimse varmııı niye kimse yazmiyo kimde ne durum
Bel ağrısı hariç önemli bişey hisetmiyorumSenin durumun ne?
Ya sende haberler var cnmBel ağrısı hariç önemli bişey hisetmiyorum
Ha bide gögsünde hassasiyet varmi boyle ağrı acı gibiYa sende haberler var cnm
Canim bence önce rahim filmi çektir. Aşılama rahim filmi olmadan yapılmaz aslında ama drlar işte. ... kii eğer tupler de yapisiklik veya tikaniklik varsa yumurtayla sperm yan yanana gelemez ve kullandığın isaclar aldığın hormonlar ve çektiğin çile boşa gidecek bence dr değiştir. Yada başka drlar dan fikir al.Doktor gerek yok dedi ama bugun bi arkadas kafamı beynimi yedi bu sene gebelik olmadi belki tupler tikanmiştir diye öyle kolay canı sene geçmeden tupler tikanirsa işimiz var dimi. Bencede normaldir ama tutturmus cektir diye. Bide gidecegm doktor bursada meşhur bi doktor yalovada tüp bebek yapmadiklari için bursaya şahin zeteroglu na gidecem iki ay önce ön görüşmë yapmıştık asilamayi kadında yapmak istedim tutar diye ama nasip olmadi şahin beye gidecem bayramdan sonra çok övüyor lar onu aklınızda olsun
Birde tuplerin tıkanıklığı yeni evli olmakla alakalı değil. Rahim ağzında dahi olsa oluşan iltihap gibi olaylar rahimde ki tüpleri tıkar. Eğer bu tıkanıklık yumurtalık lar a yakınsa tuplerin bağlanır ve bir daha açılmaz. Yani tüp bebekten başka çare yoktur.öyle basit birşey değil yani tuplerin tıkalı olması. Bende aşılamaya geçmeden önce tüm testlerin yapıldı ve rahim filmi çekildim. Herkes aynı değil ama benim film çok ağrılı oldu canın tatlıysa anestezi ile yaptir.allah yardımcın olsunDoktor gerek yok dedi ama bugun bi arkadas kafamı beynimi yedi bu sene gebelik olmadi belki tupler tikanmiştir diye öyle kolay canı sene geçmeden tupler tikanirsa işimiz var dimi. Bencede normaldir ama tutturmus cektir diye. Bide gidecegm doktor bursada meşhur bi doktor yalovada tüp bebek yapmadiklari için bursaya şahin zeteroglu na gidecem iki ay önce ön görüşmë yapmıştık asilamayi kadında yapmak istedim tutar diye ama nasip olmadi şahin beye gidecem bayramdan sonra çok övüyor lar onu aklınızda olsun
Tüp bebekte gerekli değil ama asilama da gerekliydi.zaten tüpleri tıkalı olanlara direkt tüp bebek yapılıyor.Canım tüp bebek yapacak şahin bey tüp bebekte gerekli deyilmis sonuçta geçen yıl bir gebe ligim olmuştu sizce Ne yapmalıyım şahin bey gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?