Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamada hamile kalanlardan veya hamileliği geçirenlere bi sorum olucak aşılamadan kaç gün sonra göğüsde şişlik hissediliyo

Benim geçen seneki gebeligimde bir hafta sonra aşırı derecede gaz vardı ne yesem Karnım şişiyor du kasıklarım agriyordu göğüsleri mde siskinlik deyil de dokununca yada sağa sola yatınca sızı agri oluyordu bir hafta olmadan başlamıştı benimki ikizdi belkide ondan çok çabuk başlamıştı 13 gün kasık agrilarina dayanamadim çok artmıştı acile gittik dedim kist falan oldu heralde bi test yaptılar sonuç pozitif adamların yanında ağlama krizine girmiştim ins o duyguları tekrar dan yaşarım

Kızlar nerdesiniz kimse yokmu.

Evet bugün başladim günde 1kez kullaniyorum. Cnm sen kaç günlük aşılamasin. Benim şu anda belim ağriyo sağ bacağıma vwriyo ağrığı
Ben dün yaptırdım aşılamami. Dün kullanmaya başladım progestanı. Günde 3 kez fitil olarak kullanmamı söyledi dr. Benim karnımda hafif bir huzursuzluk ara ara belimde batma var..

Ben dün yaptırdım aşılamami. Dün kullanmaya başladım progestanı. Günde 3 kez fitil olarak kullanmamı söyledi dr. Benim karnımda hafif bir huzursuzluk ara ara belimde batma var..
Efsanesra aynı gün yaptırmışız demek günde ne his ettiklerini paylaşmaya devam et moral olalım cnm bir birimize

Efsanesra aynı gün yaptırmışız demek günde ne his ettiklerini paylaşmaya devam et moral olalım cnm bir birimize

Evet tamam. Bende hergün bakacağım seninle günlük tutalım burda. Dr. 7 sinde gel dedi ama öncesinde belli oluyormuş. Belli oluncaya kadar yazisalim ins.

Evet tamam. Bende hergün bakacağım seninle günlük tutalım burda. Dr. 7 sinde gel dedi ama öncesinde belli oluyormuş. Belli oluncaya kadar yazisalim ins.
Bugün de belim çok fena ağrıyor sabah 6 gibiydi saat oyle ağri tuttuki 2dakkada geçti. Gögsümde his yok

Canim bence önce rahim filmi çektir. Aşılama rahim filmi olmadan yapılmaz aslında ama drlar işte. ... kii eğer tupler de yapisiklik veya tikaniklik varsa yumurtayla sperm yan yanana gelemez ve kullandığın isaclar aldığın hormonlar ve çektiğin çile boşa gidecek bence dr değiştir. Yada başka drlar dan fikir al.

Canım tüp bebek yapacak şahin bey tüp bebekte gerekli deyilmis sonuçta geçen yıl bir gebe ligim olmuştu sizce Ne yapmalıyım şahin bey gerek yok dedi

Birde tuplerin tıkanıklığı yeni evli olmakla alakalı değil. Rahim ağzında dahi olsa oluşan iltihap gibi olaylar rahimde ki tüpleri tıkar. Eğer bu tıkanıklık yumurtalık lar a yakınsa tuplerin bağlanır ve bir daha açılmaz. Yani tüp bebekten başka çare yoktur.öyle basit birşey değil yani tuplerin tıkalı olması. Bende aşılamaya geçmeden önce tüm testlerin yapıldı ve rahim filmi çekildim. Herkes aynı değil ama benim film çok ağrılı oldu canın tatlıysa anestezi ile yaptir.allah yardımcın olsun

Canım ne bileyim ya geçen sene kolayca birtek iğneler le hamile kalmistim dogumdan sonra iki kere iğne tedavisi aşilama oldum tutmadi ins tüp bebek tutarda Evlatlarimin acısını unuturum ins dua et sende bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…