Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bugün neler hissediyorsun. Bende ağrı sancı yok niye boyle bilmiyorum gögsümdede hassasiyet yok

Sabah sağ kasigimda hafif bir batma oldu. Dün gecede bir anda ayağa kalktim sağ tarafım epey ağrıdı. Karnimdaki huzursuzluk devam ediyor.. Göğüste hassasiyet yok..

Asilama yaptiran arkadaşlar çok da fazla umitlenmeyin... sizde belki olmuşsunuzdur sayfalarca konu topic okudum asilamasi tutan insan 100 kisidn biri belki... umut kırmak istemem kimsenin ama öyle... bikac sene kendi haline de veya klomen +catlatma ignesi ile tutmadiysa asilamanin zaten bunlardan bi farkı yok... Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin çabucak insAllah amin... saygılar

Benim devamlı bel ağriğım var niye boyle oluyo anlamadimki

Ilaclarin etkisi + Psikolojik olabilir hissettiklerimiz. Malum durumda olan herkes aynı şeyleri yaşayıp negatif sonuç aldiklarina göre biz de fazla umitlenmeyelim bence. Misal benim mide problemim var zaten karın şişligim ilaca bagli mide agrisi olabilir. Gönül ister ki kalalim ama nasip... Haftaya cumartesi pazar pozitif sonucu alırız inş.

İnşallah cnm

Mrb kizlar ben asilama konusunda bilgisizim yardimci olur musunuz.3.5 yıllık evliyim.1 kere hamile kaldim kurtaj olmak zorunda kaldim kalp atisi alinamadu1 sene olacak.. Klomen kullandim catlatma ignesi oldum ama malesef gebelik olmadi..aşılama dusunyorum artik cok yoruldum.yarin adetimin 3. Gunu devlet hastanesine gideceg aşılama isteyecegim ama doktora ne demen lazim devlette sartlar nasil..neler gerekli. Esimin sperm testi var benim hsg sonucum normal..bunlari götüreyim mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…