- 1 Haziran 2016
- 635
- 425
- 33
Allah yardımcın olsun isallh tutar. Sen de bana dua etCanım ne bileyim ya geçen sene kolayca birtek iğneler le hamile kalmistim dogumdan sonra iki kere iğne tedavisi aşilama oldum tutmadi ins tüp bebek tutarda Evlatlarimin acısını unuturum ins dua et sende bana
Cnm bugün neler hissediyorsun. Bende ağrı sancı yok niye boyle bilmiyorum gögsümdede hassasiyet yokSenin durumun ne?
Cnm bugün neler hissediyorsun. Bende ağrı sancı yok niye boyle bilmiyorum gögsümdede hassasiyet yok
Cnm sendede bel ağrığı varmıSabah sağ kasigimda hafif bir batma oldu. Dün gecede bir anda ayağa kalktim sağ tarafım epey ağrıdı. Karnimdaki huzursuzluk devam ediyor.. Göğüste hassasiyet yok..
Sanki yatakta yanlış yatmiş gibi ağrıyor yaCnm sendede bel ağrığı varmı
Benim devamlı bel ağriğım var niye boyle oluyo anlamadimkiDün vardi bel ağrım. Bugün bişi yok. Karnım huzursuz benim. O da progestanin etkisi olabilirr. :S
Benim devamlı bel ağriğım var niye boyle oluyo anlamadimki
İnşallah cnmIlaclarin etkisi + Psikolojik olabilir hissettiklerimiz. Malum durumda olan herkes aynı şeyleri yaşayıp negatif sonuç aldiklarina göre biz de fazla umitlenmeyelim bence. Misal benim mide problemim var zaten karın şişligim ilaca bagli mide agrisi olabilir. Gönül ister ki kalalim ama nasip... Haftaya cumartesi pazar pozitif sonucu alırız inş.
Hiç ümidim yok bugün. Hiçbir belirti yok.. Allahtan ümit kesilmez tabi ama duygum bu benim. Sen nasılsın hissettiklerin ne? Belirtin var mi?İnşallah cnm
Bende de aynı hiç bi belirti yok ağrı falande yok. Dediğin gibi ümidim kalmadi. Hayirlisi inşallah bekliyelimHiç ümidim yok bugün. Hiçbir belirti yok.. Allahtan ümit kesilmez tabi ama duygum bu benim. Sen nasılsın hissettiklerin ne? Belirtin var mi?
Cnm hangi ildasın hangi hastanede yaptırmışdın. Ben istanbul zeynep kamilda yaptırdımHiç ümidim yok bugün. Hiçbir belirti yok.. Allahtan ümit kesilmez tabi ama duygum bu benim. Sen nasılsın hissettiklerin ne? Belirtin var mi?
marmara üniversitesinde istanbulda yaptırdım bende. Hayırlısi ile bir sonuçlansa da daha fazla yipranmasak..Cnm hangi ildasın hangi hastanede yaptırmışdın. Ben istanbul zeynep kamilda yaptırdım
Amin cnm inşllhmarmara üniversitesinde istanbulda yaptırdım bende. Hayırlısi ile bir sonuçlansa da daha fazla yipranmasak..
Amin cnm inşllhmarmara üniversitesinde istanbulda yaptırdım bende. Hayırlısi ile bir sonuçlansa da daha fazla yipranmasak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?