Mrb cnm evet onları al bide hangi ildesınMrb kizlar ben asilama konusunda bilgisizim yardimci olur musunuz.3.5 yıllık evliyim.1 kere hamile kaldim kurtaj olmak zorunda kaldim kalp atisi alinamadu1 sene olacak.. Klomen kullandim catlatma ignesi oldum ama malesef gebelik olmadi..aşılama dusunyorum artik cok yoruldum.yarin adetimin 3. Gunu devlet hastanesine gideceg aşılama isteyecegim ama doktora ne demen lazim devlette sartlar nasil..neler gerekli. Esimin sperm testi var benim hsg sonucum normal..bunlari götüreyim mi doktora
Tam olarak bilmiyorum ama benim gittiğim hastanede çok fazla evrak gerekmiyoMrb cnm evet onları al bide hangi ildesın
Ankara dayim canim zubeyde hanim hastanesine gitmeyi düşünüyorumMrb cnm evet onları al bide hangi ildesın
Yani doktora asilama olmak.istiyorum dedigimde neler.istedi sizden canim şartları neTam olarak bilmiyorum ama benim gittiğim hastanede çok fazla evrak gerekmiyo
Smr kultur testi hormon testi urologi rapoori rahim filmi sadeceYani doktora asilama olmak.istiyorum dedigimde neler.istedi sizden canim şartları ne
Him tamam canim cok sagol.hepsi var bu kültür testi dedigin yok sanirim..tesekkur ederim cevabn icin cnmSmr kultur testi hormon testi urologi rapoori rahim filmi sadece
Cnm smear kultur testi adetinin 21 günü yapılan test alttan sıvı alıyolar bide tahlil sonucuda günde çıkıyorHim tamam canim cok sagol.hepsi var bu kültür testi dedigin yok sanirim..tesekkur ederim cevabn icin cnm
Sonuç 21gunde çıkıyorCnm smear kultur testi adetinin 21 günü yapılan test alttan sıvı alıyolar bide tahlil sonucuda günde çıkıyor
Himm anladim canim.o zamn yarin adetin 3. Gunu gittigimde hormon testi ister diğerleri adet bitince istenir.bakalim canim yarin gitcem devlet hastanesine.hayirlsi bakalimSonuç 21gunde çıkıyor
Sabah aç karnınan git aç karına aliyolarHimm anladim canim.o zamn yarin adetin 3. Gunu gittigimde hormon testi ister diğerleri adet bitince istenir.bakalim canim yarin gitcem devlet hastanesine.hayirlsi bakalim
Merhaba kızlar benm bugun 13.günüm carsamba günü sonuc için tahlil yaptırıcam ama hic ümidim yok cünkü 3 gündür adet olacakmısım gibi agrım var özellikle gece ve sabah daha belirgin oluyor. Sürekli lavaboya gidiyorum geldi die. Bu durumda olup tutan var mı bana umut olsunCanım sonuç 0.966
Ayyy dayanamadin yaptirdin yine.. 4.28 normal daha 50 yi falan geçmesi gerekiyor. Beklee son günleri bir anda artiyormus :) Ins. vardır..Kızlar kan sonucum 4.28 aşılamamın 6.günü. Hamilelik varmı acaba
Evet cnm birazı oyle de ama içimdeki duygu bekleme ümit etme diyo. Sende ne var nasıl hissetiyon kendiniAyyy dayanamadin yaptirdin yine.. 4.28 normal daha 50 yi falan geçmesi gerekiyor. Beklee son günleri bir anda artiyormus :) Ins. vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?