Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet cnm birazı oyle de ama içimdeki duygu bekleme ümit etme diyo. Sende ne var nasıl hissetiyon kendini
Benim karnım şiş epeyce. Soluma ve sırtıma ağrı vuruyor arada. Göğüslerim şişmeye başladı hassasiyet yok. Bir de ben fitil kullanıyorum ya rahimde kalinlasma var. sol tarafta sert bişey var.. Duyguma gelirseee sonuç beni çok üzecek hamile değilsem.

Bende dolgunleşme yok sadece ayaklarım ağriyo tıpkı adet alacakmış gibi o kadar yani başka his yok

Nur kasiklarimda ve belimde inceden bir ağrı var bende. Sabahtan beri esniyorum halsizlik var biraz. Sende durum ne?
Söyleyecek bi durum yok bugün yine test yaptırdım 1.20 çıktı. Diğerim düşmüş bende zaten his yok hamile kaldığıma. Bilmiyorum ocak gibi tüp bebek deniycam. Daha erken dedi dr sonuç için ama yine allah büyük allahın dediği olur yinede

Ya benimde hissim yok. Progestan günde 3 kez kullandgm için böyleyim heralde.. gidiyo geliyo öyle bişi. Özelde mi yaptircaksin tüp bebeği. Bende tutmazsa yıkılcam bu sefer. naparim bilemiyrm.

Ya benimde hissim yok. Progestan günde 3 kez kullandgm için böyleyim heralde.. gidiyo geliyo öyle bişi. Özelde mi yaptircaksin tüp bebeği. Bende tutmazsa yıkılcam bu sefer. naparim bilemiyrm.
Facebookun varmı cnm adresini verirsen ordan konuşalım. Burası cok yavaş. Evet ozelde bugün gittim konuştum.

Kizlarrr yumurta gelisimi.icin oncelikle igne mi.kullandiniz sizde.bem 5 gun boyunca fostimon 75 kullandim kontrole gittim.yumos yok simdilik dozu artirdi doktor 3 gun sonra tekrar cagirdi..sizde gelisim.kac gunde oldu
Bemde pko var yumoslar zor.büyüyo

Selam kızlar benimde 1,5 yıldır gebeliğim olmuyor hem eşimde sperm hareeketsizliği, bende tep tüpümde sıvı birikmesi sıkıntı çıktı. Bu ay aşılama deneyecek doktorum, benim gibi bu ay aşılama deneyecek olan varmı?, çok ümitli değilim ama Allah'tan da ümit kesilmez. bu konuda Dr'um çok ümitli hepimiz için hayırlısı inş.

Cnm benimkide tutmadı bugün adetim geldi. Artık bende tüp6e geçecem ama raporum ocakdan once çikmas
Valla canim ben bursada Acıbadem hastanesinde şahin bey varmış çok adını duyduk rapor geçmiyor ilaçlarla beraber 8 milyar artık birazi ni Kayın Peder den alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…