Evet cnm birazı oyle de ama içimdeki duygu bekleme ümit etme diyo. Sende ne var nasıl hissetiyon kendiniAyyy dayanamadin yaptirdin yine.. 4.28 normal daha 50 yi falan geçmesi gerekiyor. Beklee son günleri bir anda artiyormus :) Ins. vardır..
Benim karnım şiş epeyce. Soluma ve sırtıma ağrı vuruyor arada. Göğüslerim şişmeye başladı hassasiyet yok. Bir de ben fitil kullanıyorum ya rahimde kalinlasma var. sol tarafta sert bişey var.. Duyguma gelirseee sonuç beni çok üzecek hamile değilsem.Evet cnm birazı oyle de ama içimdeki duygu bekleme ümit etme diyo. Sende ne var nasıl hissetiyon kendini
Bende dolgunleşme yok sadece ayaklarım ağriyo tıpkı adet alacakmış gibi o kadar yani başka his yokBenim karnım şiş epeyce. Soluma ve sırtıma ağrı vuruyor arada. Göğüslerim şişmeye başladı hassasiyet yok. Bir de ben fitil kullanıyorum ya rahimde kalinlasma var. sol tarafta sert bişey var.. Duyguma gelirseee sonuç beni çok üzecek hamile değilsem.
Sen sordunmu kan değerin için ne dediler..Bende dolgunleşme yok sadece ayaklarım ağriyo tıpkı adet alacakmış gibi o kadar yani başka his yok
Bişey demediler ilaç etkisi de olabilirmişSen sordunmu kan değerin için ne dediler..
Arkadaşım benim tutmadi keşke sizin tutsa ydi ben artık aşilama yla ugrasmicam zaten doktor yüzde 15 şans verdi bayramdan sonra tüp bebek yaptircaz bursada şahin zeteroglu diye bi doktor varmış ins bizimde tutarİyi geceler kızlar benim aşılamam tutmadı
Nur kasiklarimda ve belimde inceden bir ağrı var bende. Sabahtan beri esniyorum halsizlik var biraz. Sende durum ne?Bişey demediler ilaç etkisi de olabilirmiş
Söyleyecek bi durum yok bugün yine test yaptırdım 1.20 çıktı. Diğerim düşmüş bende zaten his yok hamile kaldığıma. Bilmiyorum ocak gibi tüp bebek deniycam. Daha erken dedi dr sonuç için ama yine allah büyük allahın dediği olur yinedeNur kasiklarimda ve belimde inceden bir ağrı var bende. Sabahtan beri esniyorum halsizlik var biraz. Sende durum ne?
Ya benimde hissim yok. Progestan günde 3 kez kullandgm için böyleyim heralde.. gidiyo geliyo öyle bişi. Özelde mi yaptircaksin tüp bebeği. Bende tutmazsa yıkılcam bu sefer. naparim bilemiyrm.Söyleyecek bi durum yok bugün yine test yaptırdım 1.20 çıktı. Diğerim düşmüş bende zaten his yok hamile kaldığıma. Bilmiyorum ocak gibi tüp bebek deniycam. Daha erken dedi dr sonuç için ama yine allah büyük allahın dediği olur yinede
Facebookun varmı cnm adresini verirsen ordan konuşalım. Burası cok yavaş. Evet ozelde bugün gittim konuştum.Ya benimde hissim yok. Progestan günde 3 kez kullandgm için böyleyim heralde.. gidiyo geliyo öyle bişi. Özelde mi yaptircaksin tüp bebeği. Bende tutmazsa yıkılcam bu sefer. naparim bilemiyrm.
Cnm sağlığın nasıl ne var ne yok ben eminim bende tutmadıBenim yumurtalarim sol taraftaydi. Sol yanımda belli belirsiz bişey var. Karnim şiş hala. Dün gaz çöktü bgn yok..
Benim 2 gün (9-10.gün) sulu akıntım oldu biraz biraz.. bugün hiçbişey yok. Bende eminim tutmadi ama. Idrar testi yaptm bgn çıkmadı zaten.Cnm sağlığın nasıl ne var ne yok ben eminim bende tutmadı
Cnm benimkide tutmadı bugün adetim geldi. Artık bende tüpe geçecem ama raporum ocakdan once çikmasKizlar hiç asilamasi tutan yokmu ben artık tüp bebeye geçiyorum söylemiştim size
Valla canim ben bursada Acıbadem hastanesinde şahin bey varmış çok adını duyduk rapor geçmiyor ilaçlarla beraber 8 milyar artık birazi ni Kayın Peder den alcazCnm benimkide tutmadı bugün adetim geldi. Artık bende tüp6e geçecem ama raporum ocakdan once çikmas
- Test yaptım benimde negatif..
Canım ya ins bundan sonra tutar üzülme tekrarmi aşilama yaptir can ben bir kere asilama yaptim simdi tüp bebek denicez doktor asilamanin şansı düşük dediCanım. Ya üzülme ins bundan sonra tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?