Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar ben adetten çıktıktan sonra çamaşıra iz birakan sarı akintim oluyor kaşıntı yanma falan yok doktora gidiyom fitil veriyor geçiyor sonra adetten sonra tekrar oluyor sizinde oluyormu tedavime engel olmasın diye soruyom

Slm kizlar bende dun ilk asilamami oldum 4 yum vardi bende pko ve mikrocipli asilama imis duydunuz mu hic ?

Valla canim ben bursada Acıbadem hastanesinde şahin bey varmış çok adını duyduk rapor geçmiyor ilaçlarla beraber 8 milyar artık birazi ni Kayın Peder den alcaz
Canim ya bişey sorcam sana bende tüp bebek yaptircam. Sen rapor çıkarttın mı. Bide kaç yıllık evlisin rapor için evlilik süresi önemli mi. Nekadar sürede cikıyor rapor hemen gittiğim gün çıkarmı yoksa vakit alıyor mu bide hangi testlerle gitmeliyim. Çok soru sordum kusura bakma.benim regli bayram tatili gibi olcak muhtemelen ayın 19 gibi. Bu ay rapor hemen çıkar sa tüp bebek yaptircam çıkmaz ise bir sonraki aya kaldı. O yüzden telaş ettim

Merhaba bayanlar.. 31 ağustos çatlatma iğnesi oldum. 2 eylülde aşılama. Beklemedeyim şu anda. Çok heyecanlıyım. Olumlu sonuç alırsam tüm belirtileri mutlaka yazıcam. Hiç kimse anlatmamış örnek olsun bize.

canım merhaba sonucun ne merak ettim

slm bnde bugun iğne tedavisine başladım bu süreçte bana bili verebilecek varmı zeynap kamilde aşılama yaptırcam kısmet olursa cuma günü gidicemm aşılama da hiç mi hamiş kalan yok bide bana 3 kutu iğne verdiler normalmi o ilaclara ücrt ödeyen varmı ?

ben kalmıştım ilk aşılamam da ama maalesef düşük oldu

Arkadaşım yeni gördüm. Mesajını kusura bakma brnim gittiğim yer özel rapor geçerli deyil bursada çok duydum doktoru onda acibadem bursaya başladık

merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah bende zeynepkamilde üç aşılama oldum üçüncü tuttu oda çok ilerleyemedi düşük oldu nisanda tekrar bir defa daha şansımı denemek istiyorum bende bakalım hakkımızda hayırlısı ilaçlar raporunuz varsa bir kısmını ödüyorsunuz mesela benim raporum yok tamamını ücretli alıyorum çünkü bir çocuğum olduğu için devlet rapor vermiyor

Kızlar ilk defa aşılama yapıpta tutmayan ve ondan sonra adet olduğunda doğru düğün kanaması olmayan oldu mu ? Ya ben aşılama yaptırdıktan sonra adetim e bir şey oldu leke geliyor kan lekesi ilk gün iki gündür kanama yok ben anlamadım

vucudun degisk ilaclar aldi ondandir reglinin farkli olmasi ben boyle birsey yasamadim ama tahmin ediyorum yani.test yaptin mi kesin negatif mi.

Canım ben 19 agustos ta yaptırdım ilk aşılamayı bu 2. Adet görmem ama dediğim gibi ilk gün leke vardı ama ondan sonra hiç olmadı. Test yapmadım çünkü sonuç zaten negatif

Canım ben 19 agustos ta yaptırdım ilk aşılamayı bu 2. Adet görmem ama dediğim gibi ilk gün leke vardı ama ondan sonra hiç olmadı. Test yapmadım çünkü sonuç zaten negatif
. Testini yap emin ol ki ona gore bunun nedenini arastir hormon degerlerine baktir mesela. Benim gecen yil prolaktinim yukselmisti bir garip olmustu donemim anlattigina benzer seylerdi yani.tamamen kesildiyse kesinlikle test yapmalisin bebek olunca da boyle seyler yasaniyor, insallah bebektir.

Gittim canım bugün sonuç negatif sebebi ile ilgili hiçbir şey söylemedi sadece kötü düşünme dedi

Asilama yaptirdin mi canim bende 8 eylulde tedaviye basladim asilama icin igne falan kullandim. Asilama da gerceklesti sonrasinda simdi sonuc bekliyorum. Insallah hayirli haberlerimiz olur

Kizlar 20 eylulde asilama yaptirdim. Ilk denemem. Insallah pozitif somuc alirim heycanla 5 ekimin gelmesini bekliyorum. Kan tahlili icin o gunun tarihni verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…