Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
PTE="Duamhepimize, post: 48228384, member: 786637"]Asilama yaptirdin mi canim bende 8 e tedaviye basladim asilama icin igne falan kullandim. Asilama da gerceklesti sonrasinda simdi sonuc bekliyorum. Insallah hayirli haberlerimiz olur[/QUOTE]
Ayni gün asılma yaptirmisiz bende 5ekimi bekliyorum cnm.Sende hiç değişik bir belirti oldumu?

Asilama yaptirdin mi canim bende 8 eylulde tedaviye basladim asilama icin igne falan kullandim. Asilama da gerceklesti sonrasinda simdi sonuc bekliyorum. Insallah hayirli haberlerimiz olur
Canim bende 20 eylülde aşılama yaptirdim bende 5 ekimi bekliyorum ilk aşılamamdi hayırlısı artık , beklemek çok zor gerçekten sürekli kendimi dinliyorum ister istemez...

PTE="Duamhepimize, post: 48228384, member: 786637"]Asilama yaptirdin mi canim bende 8 e tedaviye basladim asilama icin igne falan kullandim. Asilama da gerceklesti sonrasinda simdi sonuc bekliyorum. Insallah hayirli haberlerimiz olur
Ayni gün asılma yaptirmisiz bende 5ekimi bekliyorum cnm.Sende hiç değişik bir belirti oldumu?[/QUOTE]
Yani bende belirtiler var ama gebelik mi adet mi ayirt edemiyorum. Karnimda bi sislik var goguslerim sisti ama iste dedigim gibi ayirt edemiyorum. 5 ekimde kan tahlili yaptircam sonucu insallah pozitif cikar. Insallah bebis haberlerini paylasiriz. Sonucu yazarim ben sende yaz

Ayni gün asılma yaptirmisiz bende 5ekimi bekliyorum cnm.Sende hiç değişik bir belirti oldumu?
Yani bende belirtiler var ama gebelik mi adet mi ayirt edemiyorum. Karnimda bi sislik var goguslerim sisti ama iste dedigim gibi ayirt edemiyorum. 5 ekimde kan tahlili yaptircam sonucu insallah pozitif cikar. Insallah bebis haberlerini paylasiriz. Sonucu yazarim ben sende yaz[/QUOTE]
Aynen canım bendede aynı belirtiler var adetkende aynı belirtiler olduğu için dediğin gibi ayırt edemiyorum bende. Sadece diğer zmanlardan farklı 2 gündür acayip uykum var ayılamıyorum sabahları.Bende 5 ekimde gidicem dr.a öğleden sonra 13:30'da tabi ogün adet olrsam teste gerek kalmiycak.Sonrasındaki planım tüp bebek için görüşmeye gitmek.İnşallah bunlara gerek kalmıycak hepimiz için dua ediyorum herzman Allah isteyen herkese tez zmaanda sağlıklı bir melek nasip etsin inşallah

Aynen canım bendede aynı belirtiler var adetkende aynı belirtiler olduğu için dediğin gibi ayırt edemiyorum bende. Sadece diğer zmanlardan farklı 2 gündür acayip uykum var ayılamıyorum sabahları.Bende 5 ekimde gidicem dr.a öğleden sonra 13:30'da tabi ogün adet olrsam teste gerek kalmiycak.Sonrasındaki planım tüp bebek için görüşmeye gitmek.İnşallah bunlara gerek kalmıycak hepimiz için dua ediyorum herzman Allah isteyen herkese tez zmaanda sağlıklı bir melek nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Insallah gerek kalmaz baska tedavilere. Sen nerde yaptirdin asilamani

Insallah gerek kalmaz baska tedavilere. Sen nerde yaptirdin asilamani[/QUOTE]
İnşallah kuzum. Ben Kadıköy Acıbadem'e gidiyorum Kadın Doğum doktorum orda aşılamayıda orta yaptırdım.Eğer tutmazsa tüp bebek içinde orayı seçicem hepsinin bir yerde olması çok önemli. Ben kendimde sağlık çalışanıyım o yüzden nacizane bu konuda tavsiyem fazla dağılmamak.Çümkü doktorlar problem olduğunda konuşabilmeli çok örnekleri var arkadaşlarımda.
Bu arada yeni hamiş haberi alan arkadaşlar sizde bir belirti olmuşmuydu kısaca yazarmısınız ya bizide aydınlatın biraz BAT son 4

tutaconam bende 3 senedir ayni konudan sknti yasadim. Surekli cekimser kaldim. Hangi doktor neresi diye ve bu yuzden cok zamani bosu bosuna gecirdim. En sonunda maddi manevi yiprandigimi farkettim. Ve istanbulda bahcelievler medicalparka gittim. Orda yaptirdim asilamami. Bakalim bende heycanla gunlerin gecmesini bekliyorum.

Selamlar herkese... Ben de 2 yıl denemeden sonra aşılama yaptırdım. Eşimde de bende de hiç bir sorun yok ama olmuyordu. Hastalığımın 3. Günü iğne ile yumurta geliştirme tedavisine başladık. Perşembe günü çatlatma iğnem yapıldı. Cumartesi ise aşılama işlemi yapıldı. Artık iş beklemeye kaldı. Umarım tüm bekleyenler bir an önce bebeklerine kavuşur. Bakalım 16 ekime kadar ben de bekleyeceğim hayırlısı inşallah

Arkadaşlar preseed jel diye yazın ve okuyun kadınlar kulübü nda var
Ben o jeli de kullandım 2 ay boyunca. Bir ay tek başına diğer ay ise klomen tedavisi ile birlikte. Benim için bir faydası olmamıştı ama bahsettiğiniz konuyu okudum faydasını görenler olmuş. Sanırım herşey kısmet

aşılama sonucu 5 ekimde belli olacaklar ne oldu meraklardayım sizinle ilgili..hayırlı haberlerle gelin inşallah

Merhaba canlar bende 6 senelik evliyim ve tedaviye başaladım doktorum bana serophene yumurtlama ilacını verdi bugun içmeye basldm eşiminde sonucına göre bizde bu ay aşılama yaptırcaz insallah ayın 19unda yumurtlama başlar o zaman gelin dedi daha once tıpta aşılama oldum ama baya sıkıntılı gecti simdi aslında cok korkyrm sizlerin nasıl gecti aşılamalarınız

Selamlar... Ben çok gergindim aşılama için ama benim baya rahat geçmişti... sadece regl ağrısı gibi bir ağrım oldu. Eve geldiğim gün ve ertesi 2-3 gün ağrılı geçti sanki gaz da var gibiydi. Bir de birkaç gün idrar yaparken hep sancım oldu tuvalete gitmeye korkar olmuştum Şimdi ben de sonucu bekliyorum. Dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım hep negatif çıkıyor 1 saat sonra 2. çizgi beliriyor silik bir şekilde daha önceki aylarda hiç böyle birşey olmamıştı. Adet tarihime 5 gün var... Aslında yapmam gerekiyordu ama kan testi de yaptırdım orada da değerim 3.5 gibi çıktı . Sanırım benim ki tutmadı... Çok üzülüyorum artık doktora gitmeye o iğneleri tekrar tekrar olmaya hiç gücüm kalmadı maalesef

Sanırım piskoloji cok etkiliyo tedaviyi silik cıkmasının sebebi ya hamilesin bence yada bebek tutsun diye jel kullanıosan o yuzden de olabilir ama hamile gibisin gibi hissettim anlattıklarına bakınca inş hamilesindir canm benm umudu kesme kararlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…