üzülme canım ya ilk denemenmiydiNe kadar zor bu dönemler ya anne olamamak
inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canımKizlar 20 eylulde asilama yaptirdim. Ilk denemem. Insallah pozitif somuc alirim heycanla 5 ekimin gelmesini bekliyorum. Kan tahlili icin o gunun tarihni verdiler
Canim bende 20 eylülde aşılama yaptirdim bende 5 ekimi bekliyorum ilk aşılamamdi hayırlısı artık , beklemek çok zor gerçekten sürekli kendimi dinliyorum ister istemez...Asilama yaptirdin mi canim bende 8 eylulde tedaviye basladim asilama icin igne falan kullandim. Asilama da gerceklesti sonrasinda simdi sonuc bekliyorum. Insallah hayirli haberlerimiz olur
Ayni gün asılma yaptirmisiz bende 5ekimi bekliyorum cnm.Sende hiç değişik bir belirti oldumu?[/QUOTE]PTE="Duamhepimize, post: 48228384, member: 786637"]Asilama yaptirdin mi canim bende 8 e tedaviye basladim asilama icin igne falan kullandim. Asilama da gerceklesti sonrasinda simdi sonuc bekliyorum. Insallah hayirli haberlerimiz olur
Yani bende belirtiler var ama gebelik mi adet mi ayirt edemiyorum. Karnimda bi sislik var goguslerim sisti ama iste dedigim gibi ayirt edemiyorum. 5 ekimde kan tahlili yaptircam sonucu insallah pozitif cikar. Insallah bebis haberlerini paylasiriz. Sonucu yazarim ben sende yaz[/QUOTE]Ayni gün asılma yaptirmisiz bende 5ekimi bekliyorum cnm.Sende hiç değişik bir belirti oldumu?
Ben o jeli de kullandım 2 ay boyunca. Bir ay tek başına diğer ay ise klomen tedavisi ile birlikte. Benim için bir faydası olmamıştı ama bahsettiğiniz konuyu okudum faydasını görenler olmuş. Sanırım herşey kısmetArkadaşlar preseed jel diye yazın ve okuyun kadınlar kulübü nda var
Merhaba canlar bende 6 senelik evliyim ve tedaviye başaladım doktorum bana serophene yumurtlama ilacını verdi bugun içmeye basldm eşiminde sonucına göre bizde bu ay aşılama yaptırcaz insallah ayın 19unda yumurtlama başlar o zaman gelin dedi daha once tıpta aşılama oldum ama baya sıkıntılı gecti simdi aslında cok korkyrm sizlerin nasıl gecti aşılamalarınız
Sanırım piskoloji cok etkiliyo tedaviyi silik cıkmasının sebebi ya hamilesin bence yada bebek tutsun diye jel kullanıosan o yuzden de olabilir ama hamile gibisin gibi hissettim anlattıklarına bakınca inş hamilesindir canm benm umudu kesme kararlı olSelamlar... Ben çok gergindim aşılama için ama benim baya rahat geçmişti... sadece regl ağrısı gibi bir ağrım oldu. Eve geldiğim gün ve ertesi 2-3 gün ağrılı geçti sanki gaz da var gibiydi. Bir de birkaç gün idrar yaparken hep sancım oldu tuvalete gitmeye korkar olmuştumŞimdi ben de sonucu bekliyorum. Dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım hep negatif çıkıyor 1 saat sonra 2. çizgi beliriyor silik bir şekilde daha önceki aylarda hiç böyle birşey olmamıştı. Adet tarihime 5 gün var... Aslında yapmam gerekiyordu ama kan testi de yaptırdım orada da değerim 3.5 gibi çıktı . Sanırım benim ki tutmadı... Çok üzülüyorum artık doktora gitmeye o iğneleri tekrar tekrar olmaya hiç gücüm kalmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?