Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet crinone jel kullanıyorum. Onun öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum ben çatlatma iğnesinden kaynaklı olarak silik çizgi çıktığını düşünmüştüm hep O da olabilir o zaman. 2 yıldır deniyorum beklemek gerçekten zormuş. İnşallah hislerin doğru çıkar canım. Senin de tedavin yolunda gider de bebeğini kucağına almak nasip olur. Stres yapmayın diyorlar ama aklım almıyor normal yolla hamile kalmak nasıl birşey. Çevremde o kadar çok insan var ki istemeden bile hamile kalan. Ne bileyim çok zormuş gerçekten

Yani emin değilim ama hormonlar değişiyo sürekli iğnelerden ilaclardan aşılamada doğal yol dıolar sadce yardımcı oluyolar spermlerin direk hedefe gitmelerini sağlıyolar dediğin gibi olan bir tanıdıgım vardı hamileyms testi yapms 1hafta snra görmüş çizgiyi

Eve öyle olan baya varmış.Önce ben de görüp mutlu olmuştum daha önce giç vaşıma gelemdiği için ama kan tahlilinde değer 3.5 gibi çıkınca sanırkm olmadı dedim. Bakalım hayırlısı artık

Kan sonucu kaç olması gerekiyor peki hızla artıyomuş gerçi ama bi kan testi daha yaptırsan?

Kan sonucu kaç olması gerekiyor peki hızla artıyomuş gerçi ama bi kan testi daha yaptırsan?

Sanırım en az 10 faln olması gerekiyor. Ama bana sonucu söyleyen hemşire 3.5 çıkmış değeriniz doktorunuzla bir görüşün dedi. O öyle söyleyince benim de kafam karıştı. Ben de henüz erken olduğu için doktorla görüşmedim tabi :) testi tekrarlasam mı adet günümü mü beklesem kararsızım. Ama tekrarlasam bile sanırım 1-2 gün sonra tekrarlayacağım

Merhaba arkadaşlar bende burdan 2.aşılama olduğumu ve sonuç negativ olduğunu paylaşırmiştim. Ağustosta 2.aşılamam oldu eylülün 5de adet oldum umudumu kesmiştim artık tüp bebeğe başliycağdım ama allahım bana öyle mucize hazırlamişki bende hamileyimmm inanamadım 5 ekimde adetimi beklesim bişey yok 9 ekim ses yok akşam test yaptım çift çizgi hemen acile koştuk kan tahlilini yaptırdım sonuç 664.05 hamile dediler dün tekrar yaptırdım hcg 1787 gerçekten hamilemişim darısı tüm bebek bekleyenleri

gözün aydın canım mevla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine

Canım gözün aydın üstüne adet dedikleri durum :) Allah bizlerede nasip eder inşallah benmde 19unda yumurtalarıma bakılacak

ne kadar güzel maşallah...
son ay herhangi bir ilaç vs kullanmış mıydın?yani gebe kaldığın ay, yumurtlama dönemlerini takip etmişmyiidn?
ilişkiye sık mı girmiştiniz...

D Dufyduck canim benim bende asilama yaptirdim. Ama bende hicbir sekilde cok sukur agri yasanmadi. Sadece ilk gun ve 2. Gunu uzanip dinlenmeye gayret ettim. Ve doktorun sana verdigi ilaclari duzenli kullanmalisin. Rabbim nasip ettiyse insallah sonuclariniz pozitif cikar. Dua edin cokca. Allah hayirlisiyla nasip etsin insallah

Ne güzel bir haber bu çok çok sevindim:) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Benim de bu ay olmadı. 2. Aşılamayı mı denesem yoksa tüp bebek mi kararsızım inşallah doltorum aşılamada ısrarcı olmaz. Darısı başımıza :)

ne kadar güzel maşallah...
son ay herhangi bir ilaç vs kullanmış mıydın?yani gebe kaldığın ay, yumurtlama dönemlerini takip etmişmyiidn?
ilişkiye sık mı girmiştiniz...
Cnm hiç bişey yapmadan kaldim ama yumurtlama takibi programı indirdim ona göre ilişkiye girmeye çalışdık tesadifan oldu en önemlisi allhımın bi mucizesi

NUR cum çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile de Allah kucağına almayı nasip etsin

merhaba bayanlar
benimde geçmişim malesef cok parlak değil gecen sene hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım o gunden sonra da sureklı tedavı oluyorum klomen yan etki yaptı hastanede yattım ameliyattan son anda kurtuldum.femara ile 4 ay ilişki planlaması denedik malesef sonuc alamadık gonal f denedik yan etki gösterip yumurta büyümedi en son bu ay puregon kullandım bugun son kontrolume gıttım persembe aşılamam yapılacak ben de cok korkuyorum psikolojim alt ust oldu .dualarınızda benı de unutmayın ayrıca nelere dikkat etmem gerekir asılama sırasında yardım eder misiniz ?

Canım aşılamadan sonra 3 gün falan yat dinlen iş yapma Dr bana aşılama günü ilişki önerdi ve aşılamadan sonra 3 gün boyunca ilişki dedi
Benim bildiğim bu kadar canım bende yaptırdım ama tutmadı malesef

İnşallah sürecin bundan sonra iyi olur, su süreçte zor da olsa insana lazım olan sağlam bi psikoloji ama tabi yaşanmışlıkları olunca insanın bu çok mümkün değil..
3 sene önce 16 haftalık gebeliğim sonlandı oldukça zor bi süreçti, 4 korunma+4 ay bekleme süreci sonrasında hamile kaldım yine ama bu sefer de kimyasal gebelik oldu.. Sonra 2 ay klomen kullanıp 2 ay ara verip tekrar 2 ay klomen kullandım ama bana faydası yerine zararı oldu.. Hiç şaşmayan adetlerim düzensiz oldu pko gelişti sonrası 1,5 sene öyle geçti.. Sonra gonal f iğneyle aşılama yaptırdık tek yumurtam gelişmişti eşiminde morfoloji %2 çıkınca 2. Aşılama planları yapmaya başlamıştım ama şükür ilk aşılamada tuttu..
Tüp bebek yapan hastalardan okumuştum bende aşılama sonrası kabak çekirdeği yemiştim. Aşılama günü hastane de 20 dakika işlem sonrası yattım sonrası da sadece ağır iş ve ani hareket yapmadım.. Hastane 1 hafta gün aşırı ilişki önermişti aşılama perşembe olmuştu cuma ve pazar ilişki oldu sadece..
Bu da benim sürecimdi şimdi çok şükür sayılı günler kaldı inşallah oğlumuza kavuşmaya. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…