Sanırım piskoloji cok etkiliyo tedaviyi silik cıkmasının sebebi ya hamilesin bence yada bebek tutsun diye jel kullanıosan o yuzden de olabilir ama hamile gibisin gibi hissettim anlattıklarına bakınca inş hamilesindir canm benm umudu kesme kararlı ol
Yani emin değilim ama hormonlar değişiyo sürekli iğnelerden ilaclardan aşılamada doğal yol dıolar sadce yardımcı oluyolar spermlerin direk hedefe gitmelerini sağlıyolar dediğin gibi olan bir tanıdıgım vardı hamileyms testi yapms 1hafta snra görmüş çizgiyiEvet crinone jel kullanıyorum. Onun öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum ben çatlatma iğnesinden kaynaklı olarak silik çizgi çıktığını düşünmüştüm hep O da olabilir o zaman. 2 yıldır deniyorum beklemek gerçekten zormuş. İnşallah hislerin doğru çıkar canım. Senin de tedavin yolunda gider de bebeğini kucağına almak nasip olur. Stres yapmayın diyorlar ama aklım almıyor normal yolla hamile kalmak nasıl birşey. Çevremde o kadar çok insan var ki istemeden bile hamile kalan. Ne bileyim çok zormuş gerçekten
Yani emin değilim ama hormonlar değişiyo sürekli iğnelerden ilaclardan aşılamada doğal yol dıolar sadce yardımcı oluyolar spermlerin direk hedefe gitmelerini sağlıyolar dediğin gibi olan bir tanıdıgım vardı hamileyms testi yapms 1hafta snra görmüş çizgiyi
Kan sonucu kaç olması gerekiyor peki hızla artıyomuş gerçi ama bi kan testi daha yaptırsan?Eve öyle olan baya varmış.Önce ben de görüp mutlu olmuştum daha önce giç vaşıma gelemdiği için ama kan tahlilinde değer 3.5 gibi çıkınca sanırkm olmadı dedim. Bakalım hayırlısı artık
Kan sonucu kaç olması gerekiyor peki hızla artıyomuş gerçi ama bi kan testi daha yaptırsan?
gözün aydın canım mevla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendineMerhaba arkadaşlar bende burdan 2.aşılama olduğumu ve sonuç negativ olduğunu paylaşırmiştim. Ağustosta 2.aşılamam oldu eylülün 5de adet oldum umudumu kesmiştim artık tüp bebeğe başliycağdım ama allahım bana öyle mucize hazırlamişki bende hamileyimmm inanamadım 5 ekimde adetimi beklesim bişey yok 9 ekim ses yok akşam test yaptım çift çizgi hemen acile koştuk kan tahlilini yaptırdım sonuç 664.05 hamile dediler dün tekrar yaptırdım hcg 1787 gerçekten hamilemişim darısı tüm bebek bekleyenleri
Canım gözün aydın üstüne adet dedikleri durum :) Allah bizlerede nasip eder inşallah benmde 19unda yumurtalarıma bakılacakMerhaba arkadaşlar bende burdan 2.aşılama olduğumu ve sonuç negativ olduğunu paylaşırmiştim. Ağustosta 2.aşılamam oldu eylülün 5de adet oldum umudumu kesmiştim artık tüp bebeğe başliycağdım ama allahım bana öyle mucize hazırlamişki bende hamileyimmm inanamadım 5 ekimde adetimi beklesim bişey yok 9 ekim ses yok akşam test yaptım çift çizgi hemen acile koştuk kan tahlilini yaptırdım sonuç 664.05 hamile dediler dün tekrar yaptırdım hcg 1787 gerçekten hamilemişim darısı tüm bebek bekleyenleri
kaç aşılama yaptırdınKizlar hiç asilamasi tutan yokmu ben artık tüp bebeye geçiyorum söylemiştim size
bbeişin hayırlı olsun canım, senin sorunun ne olarak grünüyordu?Cnm benimkide tutmadı bugün adetim geldi. Artık bende tüpe geçecem ama raporum ocakdan once çikmas
ne kadar güzel maşallah...Merhaba arkadaşlar bende burdan 2.aşılama olduğumu ve sonuç negativ olduğunu paylaşırmiştim. Ağustosta 2.aşılamam oldu eylülün 5de adet oldum umudumu kesmiştim artık tüp bebeğe başliycağdım ama allahım bana öyle mucize hazırlamişki bende hamileyimmm inanamadım 5 ekimde adetimi beklesim bişey yok 9 ekim ses yok akşam test yaptım çift çizgi hemen acile koştuk kan tahlilini yaptırdım sonuç 664.05 hamile dediler dün tekrar yaptırdım hcg 1787 gerçekten hamilemişim darısı tüm bebek bekleyenleri
Merhaba arkadaşlar bende burdan 2.aşılama olduğumu ve sonuç negativ olduğunu paylaşırmiştim. Ağustosta 2.aşılamam oldu eylülün 5de adet oldum umudumu kesmiştim artık tüp bebeğe başliycağdım ama allahım bana öyle mucize hazırlamişki bende hamileyimmm inanamadım 5 ekimde adetimi beklesim bişey yok 9 ekim ses yok akşam test yaptım çift çizgi hemen acile koştuk kan tahlilini yaptırdım sonuç 664.05 hamile dediler dün tekrar yaptırdım hcg 1787 gerçekten hamilemişim darısı tüm bebek bekleyenleri
Cnm hiç bişey yapmadan kaldim ama yumurtlama takibi programı indirdim ona göre ilişkiye girmeye çalışdık tesadifan oldu en önemlisi allhımın bi mucizesine kadar güzel maşallah...
son ay herhangi bir ilaç vs kullanmış mıydın?yani gebe kaldığın ay, yumurtlama dönemlerini takip etmişmyiidn?
ilişkiye sık mı girmiştiniz...
Sağol cnm inşllhgözün aydın canım mevla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine
merhaba bayanlar
benimde geçmişim malesef cok parlak değil gecen sene hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım o gunden sonra da sureklı tedavı oluyorum klomen yan etki yaptı hastanede yattım ameliyattan son anda kurtuldum.femara ile 4 ay ilişki planlaması denedik malesef sonuc alamadık gonal f denedik yan etki gösterip yumurta büyümedi en son bu ay puregon kullandım bugun son kontrolume gıttım persembe aşılamam yapılacak ben de cok korkuyorum psikolojim alt ust oldu .dualarınızda benı de unutmayın ayrıca nelere dikkat etmem gerekir asılama sırasında yardım eder misiniz ?
merhaba bayanlar
benimde geçmişim malesef cok parlak değil gecen sene hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım o gunden sonra da sureklı tedavı oluyorum klomen yan etki yaptı hastanede yattım ameliyattan son anda kurtuldum.femara ile 4 ay ilişki planlaması denedik malesef sonuc alamadık gonal f denedik yan etki gösterip yumurta büyümedi en son bu ay puregon kullandım bugun son kontrolume gıttım persembe aşılamam yapılacak ben de cok korkuyorum psikolojim alt ust oldu .dualarınızda benı de unutmayın ayrıca nelere dikkat etmem gerekir asılama sırasında yardım eder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?