Canım ben bir aylık 240tl verdim muane için oyuzden dedim orası kavaklı istersen doktor num verebilirim ezgi ark de sana yardımcı olur zaten bikere gitsen bedenen istedgimicanlarsinYa ben de doktorumdan memnunum ama biraz pahalı geliyor muayene 180 TL alıyor. İrenbede 300 ödedim doktor 700 aldı
Canım allah yardimcim ve insaah süper geçer ve ınş tutar bebeğin seninle olurHadi canım benim şans yanında olsun. Allah yardımcın olsun yüzün gülsün inşallah :)
Tamam Canım ben şu aşılamanın sonucuna bakayım da ona göre belki değişiklik düşünebilirim ben deCanım ben bir aylık 240tl verdim muane için oyuzden dedim orası kavaklı istersen doktor num verebilirim ezgi ark de sana yardımcı olur zaten bikere gitsen bedenen istedgimicanlarsin
Amin hepimiz insallahhh pozitifi gorelim .Canım allah yardimcim ve insaah süper geçer ve ınş tutar bebeğin seninle olur
Tmm canım int arastirabilirsin didirek cikio ilk sayfada şule aydın adı doktorunmTamam Canım ben şu aşılamanın sonucuna bakayım da ona göre belki değişiklik düşünebilirim ben de
Hakkında hayrlısı olsn canm bende gecen cuma gün oldm test yapcagm günü bekliyorum sabırsızlıklaKizlar şimdi doktordan çıktım Allah izin verirse pazartesi günü asilamam olacak.Cumaydi ama pazartesiye kaldi pazaryesiye kadar istenilen seviyeye gelir yumurtalar dedi.inşallah bu sefer hersey yolunda gider hepimiz birbirimize dua edelim..
Inşallah pozitifi görürsün sende canm..hepimiz bu sene bebislerimize kavusalim insalhh..yüzümüz gülsün artık.kafaya takmaktan hayattan zevk alamaz olduk ama rabbim yüzümüzü guldursun inşallah yaşam umutlarımızı kucagimiza alalımHakkında hayrlısı olsn canm bende gecen cuma gün oldm test yapcagm günü bekliyorum sabırsızlıkla
Allahım bütün isteyenlere nasip etsin insallah istemeden sahip olabilen bir cok ınsan var rabbim ilk isteyene nasip etsin :) aynen dusunmesekte cevremzdeki herkesin cocugu olnca imreniliyo artk kader kısmet vakti insallah gelmstr kucaklar bos kalmazInşallah pozitifi görürsün sende canm..hepimiz bu sene bebislerimize kavusalim insalhh..yüzümüz gülsün artık.kafaya takmaktan hayattan zevk alamaz olduk ama rabbim yüzümüzü guldursun inşallah yaşam umutlarımızı kucagimiza alalım
kızlar merhabaAllahım bütün isteyenlere nasip etsin insallah istemeden sahip olabilen bir cok ınsan var rabbim ilk isteyene nasip etsin :) aynen dusunmesekte cevremzdeki herkesin cocugu olnca imreniliyo artk kader kısmet vakti insallah gelmstr kucaklar bos kalmaz
Canım benim eşimdede sperm skıntısı var ama varikosel yok ilk gittigimizde 11milyon %20 hareketlydi 2ay sonra 13milyon %25harekt oldu aşılama günümde de 15milyon oldu hareketi tam hatırlamoyorum yıkandı yıkandıktan sonra bana enjekte edilen canlı sperm sayısı 11milyon %82 harekt vardı ben aşılamamı oldm durımlar hemen hemen aynı sonucu ben sana burdan yazarm ztn benm tutarsa umudunu kaybetme hiç :) benm yumurta hapla 10günde büyümüştü şükürkızlar merhaba
ben de adet olmayı bekliyorum ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah. gecen ay rahim filmi çekildim hiçbi sıkıntı yok eşimde varikosel var bu yüzden sperm sayısı 11 milyon hareketlilik %30 doktor zaman kaybetmeyelim aşılama yapalım dedi.2 ay klomen ve iğne kullandım olmadı.eşimin ameliyat olması gerekiyor fakat aşılamayı da deneyip öyle ameliyat istedik sizce şansım varmıdır? sperm sıkıntısı olupta aşılama ile hamile kalan var mı lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
canım ne güzel yazdın ya valla artık sıkıldım 1,5 yıldır istiyoruz bende herşey normal yumurtam gelişiyor çatlıyor vs ama eşimde bu cıktı işte bakalım belki artmıştır biraz dikkat ediyoruz keçiboynuzu falan.inşallahhh hamilesindir canım yaCanım benim eşimdede sperm skıntısı var ama varikosel yok ilk gittigimizde 11milyon %20 hareketlydi 2ay sonra 13milyon %25harekt oldu aşılama günümde de 15milyon oldu hareketi tam hatırlamoyorum yıkandı yıkandıktan sonra bana enjekte edilen canlı sperm sayısı 11milyon %82 harekt vardı ben aşılamamı oldm durımlar hemen hemen aynı sonucu ben sana burdan yazarm ztn benm tutarsa umudunu kaybetme hiç :) benm yumurta hapla 10günde büyümüştü şükür
Keçi boynuzu kürünü cok etkili diye duydum bende aşılamadan önce pekmez içirdim sabahları kabak çekirdeği ceviz nar felan avakado da etkiliyms ama o kadr vaktimiz olmadı bakalm artk kısmet biride bana sizin sonuclardan daha kötü olanlar normal yolla kalabiliyo demisti ama demekki bizimkinin vakti gelmedi 6yıldır :) umudunu hic kaybetme doktorumz bizede ilişkiyle deneyin dedi ben olmuyo ilişkiyle dedim aşılama yapalm dedim tamam dedi aşılama doğal yolla gibi diyolar tek fark spermler yıkanıyo ve saana canlıları geliyo direk diğer türlü canlı cansız karışıyo belkide rahim.duvarından geçemediği için kalamıyoruz bilmiyorum düşün bnaa doktorum sansınız yuzde elli civari dedi ben umutluyum dedi görücez baklm :)canım ne güzel yazdın ya valla artık sıkıldım 1,5 yıldır istiyoruz bende herşey normal yumurtam gelişiyor çatlıyor vs ama eşimde bu cıktı işte bakalım belki artmıştır biraz dikkat ediyoruz keçiboynuzu falan.inşallahhh hamilesindir canım ya
her yerde aşılama olasılığı ilişki ile aynı diyince acaba boşuna mı diye düşünüyordum bazenleri ama yine de yaptıracağım.
canım inşallah kalırsın bu ay doktorunda ne güzel umutlu konuşmuş bakalım bende regl olunca detaylı aşamalrı yazarım size.bnde başka forumda konuştum biri ile benim eşimden daha az sperm ile hamile kalmış nasip ya Allah ne zaman ol derse tabi biz hemen olsun istiyoruz. peki canım bişey soracağım aşılama da direk rahime mi enjetke yokda yumurtanın cok yakınlarına mı koyuyorlarKeçi boynuzu kürünü cok etkili diye duydum bende aşılamadan önce pekmez içirdim sabahları kabak çekirdeği ceviz nar felan avakado da etkiliyms ama o kadr vaktimiz olmadı bakalm artk kısmet biride bana sizin sonuclardan daha kötü olanlar normal yolla kalabiliyo demisti ama demekki bizimkinin vakti gelmedi 6yıldır :) umudunu hic kaybetme doktorumz bizede ilişkiyle deneyin dedi ben olmuyo ilişkiyle dedim aşılama yapalm dedim tamam dedi aşılama doğal yolla gibi diyolar tek fark spermler yıkanıyo ve saana canlıları geliyo direk diğer türlü canlı cansız karışıyo belkide rahim.duvarından geçemediği için kalamıyoruz bilmiyorum düşün bnaa doktorum sansınız yuzde elli civari dedi ben umutluyum dedi görücez baklm :)
Işte aynen kısmet benm bldgm aşılama da rahim duvarının ilerisine küçük borucuk sayesinde daha fazla itiyo yani rahim duvarını gecirtiolar ordan yumurtanın yakınında oluyo zaten sonra yollarını buluyolar :) ama normal ilişkide rahim duvarının ordan geçip yumurtaya Ulasmaya calısıyo spermler bizim eşlerin hareket az oldgu için kurunun yanında yaşta yanıyo mantıgına gidiyo :)canım inşallah kalırsın bu ay doktorunda ne güzel umutlu konuşmuş bakalım bende regl olunca detaylı aşamalrı yazarım size.bnde başka forumda konuştum biri ile benim eşimden daha az sperm ile hamile kalmış nasip ya Allah ne zaman ol derse tabi biz hemen olsun istiyoruz. peki canım bişey soracağım aşılama da direk rahime mi enjetke yokda yumurtanın cok yakınlarına mı koyuyorlar
Canımsperm az olduğunda asilama olmaz zaten tutma ihtimali az olduğu için ama belli de olmaz bikiosun botanesi yeterli bebek için esin hersabah cevizsuyu icsin akşamdan köy suya taze suya cesmeden değil cevizin suyu cikio int bakabilirsiniz bir hafta iyi beslenin ikizinizdee zatenkızlar merhaba
ben de adet olmayı bekliyorum ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah. gecen ay rahim filmi çekildim hiçbi sıkıntı yok eşimde varikosel var bu yüzden sperm sayısı 11 milyon hareketlilik %30 doktor zaman kaybetmeyelim aşılama yapalım dedi.2 ay klomen ve iğne kullandım olmadı.eşimin ameliyat olması gerekiyor fakat aşılamayı da deneyip öyle ameliyat istedik sizce şansım varmıdır? sperm sıkıntısı olupta aşılama ile hamile kalan var mı lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
Canım idrar testin de çıkması imkansız ya hem bir hafta olmuş daha çok acele etmişsin önce testi ben yapıp kismetse müjdeli haberi vericem sana sonra sen müjde vereceksin benim perşembe olmuştu aşılamamKızlar iyi aksamlar gecen cuma aşılama olmustum merakımdan bugun idrar testi yaptım negatif cıktı gene sanırım tutmadı ya
Ben silik cıkarsa umut var dıye dusundm negatf cıkarsa kesin dgrudur gbi geldi ama bilemedim yani sonucta Allaha kaldıCanım idrar testin de çıkması imkansız ya hem bir hafta olmuş daha çok acele etmişsin önce testi ben yapıp kismetse müjdeli haberi vericem sana sonra sen müjde vereceksin benim perşembe olmuştu aşılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?