Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar bende 4-5 gün sonra ilk aşılamamı olucam çok heyecanlıyım endişeliyim korkmuda değilim ama doktorum korkucak bişey yok dedi hsg çektirmekten daha kolaymış ben çektirmiştim okadar ağrılı değildi ondan teselli oluyorum sizlerinki nasıl geçti ilk aşılamada hamiş kalan varmı? Hangi iğneyi kullandınız? Fiyat ne ödediniz?

Merhabalar
Yeni katıldım bende bayadır okuyorum aslında ben pov poksikover hastasiyim ilk tedavime catlatmayla başladım 3 ay kullandım 3.ayin sonunda hamile olduğumu öğrendim ve ikiz olduklarını öğrendim dünyalar benim olmuştu ama maalesef 3 aylık dusuk yaptım şimdi tam 7 ay oldu ve ben tekrardan istiyorum doktorun asilaya geçelim dedi dusuklerde genellikle tutma ihtimali yüksek mis bende bu ay hasta olmayı bekliyorum 10 günüm var Allah kısmet ederse bu ay hepimiz güzel haberler alicaz kisaca kendimden bassetmek istedim

Hayirli gunler hepinize Rabbim hepimizede en kisa surese evlat versin insallah bende carsamda gunu ilk asilamami yaptirdim yani bugun 4. Gunum sadece belimde agri oluyo arada da sag kasigima kasinti yanma gibi birsey oluyo geciyo benim gibi olan yada olmus olan var mi acaba

Canım merhaba bende yakın zamanda aşılama oldum ve bende deli gibi korkuyodum ama ınan korkulcak hcbsy yokmus saniyeler sürmüyo aşılama hemen pratık bı sekılde oluyo kasıklarına hafıf agrı gelıyo sonra bitiyo zaten sonuclarmzi beklyorz baklm sabırsız kaldık baya ben ücret olark sadce hastaneye 300tl odedim sperm yıkma 50tl aşılama 250 tl ilac olark hap kullandm onun ıcı bi ucret odemedm ztn

Kızlar merhaba hepımız hemen hemen sonuc beklıyoruz ve her gecen gün daha da sabırsızlanyrm 21ekimde aşılaama oldum kan testi yaptr cıkar dıyolar sizce cıkarmı yaptırmalımıyım?? bende hc bi belirti yok safce beyaz akıntı var ve adet vaktım yaklastgı ıcın goguslerm acımaya baslıyo yavastan aslında umudumda kırıldı ama tecrubelerinize ihtycm var

Bence bekle doktorun dedigi tarihte yap

Devlet hastanesindemi yaptırdın canım? Peki işlem bitince hemen kalkıp gidiyomusun biraz yatman gerekiyomu ne diyo bitince doktor

Kizlarrrrrr aşilamam olalı 3 gün oldu. İlk gün yattım . Hala daha dikkat ediyorum ani hareketlerden kaçınıyorum.yalnız kasik ağrım geçmedi. Sizde böyle olan var mı ? Çişimi yaparken bile kasiklarim batıyor sanki.... üşütme agrisi ile adet agrisi arasında bir ağrı. . Bu neyin habercisi sizce?? Yorumlarınızi bekliyorum

Devlet hastanesindemi yaptırdın canım? Peki işlem bitince hemen kalkıp gidiyomusun biraz yatman gerekiyomu ne diyo bitince doktor
Yok hayır özelde canım devlette bir kere yaptırdım pişmanım devlet cok canımı yaktı işlem bitince orda yatıyosun doktor işi bitiyo cıkıyo sen yarım saat dinleniyosun agrında yarım saate bitiyo

Canım benim de aşılama sonrası hep sancım oldu kasıklarımda bu normal sanırım Benin sonucum pozitif oldu çok şükür Allah kısmet etsin inşallah

.

Çok sevindim adina böyle şeyler bizede motive oluyor :)
Hepiniz icin duacıyım İnanın. Her sabah uyandığımda Allahım isteyen herkese kısmet etsin diye söylüyorum. İstedğiniz zaman istediğiniz konuda bilgi paylaşabilirim. Allah bu yolculukta hayır haber kısmet etsin hepinize

Kızlar gunaydinn yarın asilamam var malum,yalnız terslikmidir nedir grip oldum kalktım ki bol bol portakal suyu içmeye çalışıyorum ama korktum da sizce etkiler mi bebisin tutunmasini çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…