perşembe günü aşılama oldum canım 1 kasım da da test yapıcam kısmetimizde vardır inşallah bu ay anne olmakCanim asilamayi yakın zamanda mi oldun ?
Amin canim insallah dusunmemeye çaliş. Benimde yarın sabah olucak allahtan umit kesilmez. Allah isteyen herkese versin insallahh.. adağim var. .. allah yüzümüzü güldürsünperşembe günü aşılama oldum canım 1 kasım da da test yapıcam kısmetimizde vardır inşallah bu ay anne olmak
zaman geçmek bilmiyor
bizde adadık canım allAmin canim insallah dusunmemeye çaliş. Benimde yarın sabah olucak allahtan umit kesilmez. Allah isteyen herkese versin insallahh.. adağim var. .. allah yüzümüzü güldürsün
Bende kramp olmadı canım da bel ve kasık ağrım çok fazla ve tuvaletim gelince sol kasigima bıçak sapliyorlar inşallah olur canim ya çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin insallahhhKızlar benim bugün bel ağrım var ve bacakların kiramp girio sizde ne gibi belirtiler var merak ediyorum ınş tutmuştur hepmizin kasiklarim da agrio hafifi akimtim var acaba iğneden dolayimi
Ayyvinsallah sabırsızlıkla bekliorum bir hafta sonra diyorum erken gebelik testi yapsam mi cikarmi ki hani 7 gün önce testler var varsa merak ediyorumBende kramp olmadı canım da bel ve kasık ağrım çok fazla ve tuvaletim gelince sol kasigima bıçak sapliyorlar inşallah olur canim ya çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin insallahhh
Canım çatlatma iğnelerinde hcg olduğu için testlerde bir süre zaten çift çizgi yapıyor o yüzden erken test yapma bence 12.günde falan ancak geçiyormuş hcg etkisiAyyvinsallah sabırsızlıkla bekliorum bir hafta sonra diyorum erken gebelik testi yapsam mi cikarmi ki hani 7 gün önce testler var varsa merak ediyorum
Ben de hiç belirti yokKızlar benim bugün bel ağrım var ve bacakların kiramp girio sizde ne gibi belirtiler var merak ediyorum ınş tutmuştur hepmizin kasiklarim da agrio hafifi akimtim var acaba iğneden dolayimi
Allahtan ümidini kesme allah büyük hiç ummadığınız bir mucize olur sen eşinin yanında ol oda sitres yapiodur canın heraksam esinebbirbardagin içine 5 6 adet ceviz koy sabaha kadar bekleyip icsin bir hafta sonra inanamassin artışı sperm ama doktor aslında yapmaması lazim sıkıntı gorduyseKızlar selamlar benim de pazartesi günü aşılamam yapıldı. Ama aşılamada eşimin test sonuçları kötü çıktı morfoloji %1 hiç ümidim yok açıkçasıdoktorum 8 kasımda test yaptırsın adet olmazsan dedi. İlk aşılamamız ben çok umutsuzum ne yazık ki güzel mucizelere ihtiyacım var Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canım ben de izmirdeyim sakıncası yoksa tedavin hangi doktorla nerede devam ediyor memnun mısın ? Ben serhat dedeye gidiyorum Alsancak'ta özeline. Aşılama için spermler irenbede hazırlandı. İşlemi doktorum özelinde yaptı yine 1200 TL civarında tuttu ilaçlarla birlikteCanım bende polikislikover var klomenle 3. Tane yumurta oldu dün oldu asilamam iki gün yattım bugünle birlikte yarın ise basliycam 26yasindayim. Canım izmirdeyim ozele gidiyorum kilonun çok uzun zaman olunca bekleyince hastaneden bişey cikmicak dedim ondan eşimle karar verdik memnunum doktorundan
Canım irenbe tmm guselvama kazik biyer ben gittiğim fikir memnunum karaci değil şule aydın tlf verebilirim beni söylersem sahada asilamayi uygun fiyat yaparCanım ben de izmirdeyim sakıncası yoksa tedavin hangi doktorla nerede devam ediyor memnun mısın ? Ben serhat dedeye gidiyorum Alsancak'ta özeline. Aşılama için spermler irenbede hazırlandı. İşlemi doktorum özelinde yaptı yine 1200 TL civarında tuttu ilaçlarla birlikte
Canım benim biraz canım acıdı ama dayanılamayavak kadar değil kesinlikle işlemden sonra da ilk gün kasık Ağrı'm oldu 2.gün birşeyim kalmadı bana doktorum 20 dk uzan dedi işlemden sonra işe geri dönebilirsin dedi ben sonra işyerime geri döndüm işlerimi toparlayıp erken çıktım biraz moralim bozuk olduğu içinAşilama da her hangi acı bişey oluyor mu ? Ne kadar yatmaliyim ? Doktor eve gelince de istirahat dedi ama
. Sizler nasıl yaptınız??
Ya ben de doktorumdan memnunum ama biraz pahalı geliyor muayene 180 TL alıyor. İrenbede 300 ödedim doktor 700 aldıCanım fiyat gerçi çok farketmemis bende herşey dahil 1000 tl verdim ama olsun 200tl fark var şule hanım hem ilgili hem güleryüzlü çok tatlı bir kadın seninle konuşup vallah asilamamda ilk dua etti bana bismillahirahmanirahim dedi öğle başladı çok ilgili ve gerçekten kadın sadece mesleği sevdiği için yapio kendi muananesi ama paracideğill
Canimm yaa inşallah tutmuştur ... hayirlisi olsun. .. heyecandan uyuyamayacgim sanirimCanım benim biraz canım acıdı ama dayanılamayavak kadar değil kesinlikle işlemden sonra da ilk gün kasık Ağrı'm oldu 2.gün birşeyim kalmadı bana doktorum 20 dk uzan dedi işlemden sonra işe geri dönebilirsin dedi ben sonra işyerime geri döndüm işlerimi toparlayıp erken çıktım biraz moralim bozuk olduğu için
Hadi canım benim şans yanında olsun. Allah yardımcın olsun yüzün gülsün inşallah :)Kizlarrrrrr bana şans dilemiyor musunuz? Çipli yöntemle olucak benimki. İrenbe de yapilcak. İnşallah tutar allahım . Hepimizin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?