Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım tlf senin yazdığını kopyalamis pardon ben dün oldum asilama 14 gün gel kan testi yapicaz dedi ilaç kullanma dedi nieki
evet canım genelde herkese bi ilaç verilmiş özelde yaptırdıysan ara bi sor doktorunu benim ilacım için doktorum bebek varsa tutunmasını kolaylastırır eger bebek yoksa da adet olmana yardım eder dedi
sen hangi şehirdesin kaç yaşındasın canım aşılama yapma sebebin neydi belki de sana ilaca gerek gormemıste olabilir

sen ne durumdasın canım varmı senın de sikayetlerin

Bende hc bi sıkayet yok normalim ben aynı progestan ilac uykumu getirio o kdr onun dışında belirtm yok tutmadı heralde benim
ümitsizliğe kapılmak yok canım test günümüze kadar moralimizi yüksek tutalım zaten test negatif çıkarsa beni kimse toparlayamaz gibi geliyor çok korkuyorum ama ümit ve dua etmekten başkada çaremiz yok canım ya

Ya öylede ne blm onceden su gbi akan zaman durdu sanki hic gecmıo olumlu ümitli bakıyoruz olursa mutlulgmz olck olmassa bir adım yaklastk mucizelerimize dye dusunmemiz gerekiyo ki ınsallah tutar ne blm duygu karmaşası yasıyorum resmen insallah bzimledirler kasıkların dolu dolu gbi gelıyomu akıntın varmı beyaz akıntı

Evet canım kasiklarim dolu dolu ve tuvaletim geldiğinde acayip bir baskı yapıyo ama akıntı yok perşembe den beri forum okumaktan bıktım kiminin çok ağrısı olmuş kiminin hiç olmamış ben belirtilere de inanmıyorum ilaçlar bünyemızı mahvetti o yüzden takdiri ilahi inşallah bizlere de nasip olsun Anne olmak ☺

Amin inşallah canım ztn beb yumurta buyudugunde ve çatlatma iğnesi felan vurdugum zamanda belirti hissetmdm doktor aşılamya baslarken agrın oldumu bgun dedi yok dedm aşılamada ağrı oldu hafif snra gaz agrısı bitti :) beklicez artk

daha önce çatlatma iğnesi vurmamış mıydın canım biz 4 kez femara ile yumurta büyüttük çatlatma iğnesi oldum ama ilişki planlamasıyla olmadı pco var bende malesef hangi şehirdesin kaç yaşındasın sizdeki sıkıntı ne acaba

Vurdum ama 2sene önceydi ara vermiştik tedaviye suan tekrar basladık pco bende daha once vardı ara verdgm sıra zayıflaynca pco kaybolp gitti antalya 24yasındaym benm görünen sıkıntı eşten dolayı harekt ve sayısı

sperm hazırlanırken en hızlısı seçiliyor canım inşallah güzel haberler alıcaz canım bi yanım çok ümitli bi yanım çok korkak düşünmekten kafayı yicem canım ya

Ezgicim bende gecen cuma aşılama oldum doktorum cumrtesi gün progestan ilaca basla dedi 15günlük progestan içiyorm ben sabah aksam
Arkadaslarboncelikle hepimize hayırlı olsun beklemek çok zor varmı yokmu die bende kahve rengi akıntı geldi bugün dün asilama oldum ama normalmis sanırım ve kasigim ağrı var ama çok rahatsız edici değil hamilelik belirtisi nezaman başlar ki ilk asilama benim merak edioyurm

Canım bende polikislikover var klomenle 3. Tane yumurta oldu dün oldu asilamam iki gün yattım bugünle birlikte yarın ise basliycam 26yasindayim. Canım izmirdeyim ozele gidiyorum kilonun çok uzun zaman olunca bekleyince hastaneden bişey cikmicak dedim ondan eşimle karar verdik memnunum doktorundan

Valla canım bu hamilelik belirtisi bana hic ugramıo kolay kolayda hemen belirti olmuo bu belli oldu şansımıza artk bakalm bende aşılama oldgum gun akıntım geldi kahverngi ama snra olmadı aynen normal ben 2gün karın agrısı cektim gaz var gbiydi karın agrısının yanında kasık agrın varmydı desen hc blmyrm inan sdce yapmamız gereken sey beklemek sabredip görmek zor bıraz ama elden bsy gelmio

Merhaba kızlar. . Öncelikle allahtan hepinizin bir an önce anne olmasını dilerim. 1.5 yıldır uğraşıyoruz. Doktor değiştirince öğrendim amh değerinin düşük oldğunu .yani over rezervimin. Erken menopoz riski de var aslında. 2 gün sonra aşilama denicem. 30 yasindayım. 3 yıllık evliyiz. Direk tüp bebek istemedim ama doktorum yumurtama çok güvenmediği için acele etmelisin diyor. Bu ay puregon igne klomen femara kullandım. İğneler biraz pahalı. 700 tl civarında sadece ilaç parası verdim. Aşilama da çipli yöntem olacak. İzmirde irenbe de yapilcak .nolur bana şans dileyin ..... allah hepimize nasip etsin inşallah

Canım ben duydum irenbe yi dotorlarini oneriolar bende izmirdeyim asilama oldum allah nezaman nasip ettiyse Ozaman gelicek beebklerimiz ve bi şey vesile olucak belki asilama belki bi kûr allahtan ümidi ni kesme bende bekliyorum sekiz senedir ilk defa asilama oldum allahım nasip etsin tez zamanda hepimiz dua edelim allah insalalh sesimizi duyar da bebek haberi alır sonra sağlıklı hayırlı bir evlat olur ümidini kesme

Canim seninde tutmuştur insallahh.. wallahi kurban kesicem benimde olursa... tüm arkadaslarm doğum yaptı veya hamile. Çocuklu ortama giremez oldum. Bunda da bi hayır vardır hep.dedim ama tükenmeye başlıyor insan zamanla... doktoRum alanında uzman. Ama yine de çok umutlanamiyorun. İnşallah hamiş kalabiliriz. Dua edelim.bol bol

bende aynı durumdayım canım etrafımda herkesin bebeği var bir ben kaldım kimseye belli etmesem de içim parçalanıyor
rabbim tez zamanda her isteyene nasip etsin inşallah aşılamadan sonra her gece rüya görüyorum hamileliğimi bebeğimi doğumu allahım nasip etsin inşallah :)

Canim asilamayi yakın zamanda mi oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…