Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılama yaptıralı 12 gün oldu.Nolurrr bana dua edin.2 gün sonra doktora gidicem.inşallah güzel haberler veririm burdan
Haydi hayırlısı canım benim benim idrar tahlilinde 13. Gün büyüteçle zor görünen bir ikinci çizgim çıkmıştı. Allahım dualarını kabul buyursun inşallah

Tesekkur ederim canm doktor jel verdi sizde de öyle oldu mu ? Birde akintim var öyle oldukça korkuyorum acaba sizde de olmusmiydi ???
Canım progestan mı verdi o çok akıntı yaparmış ben kullanmadım ama çok kullanan bayan var burdan bildiğim.
Bir de akıntı hep olacak hamilelik boyunca ona şimdiden hazırlıklı ol. :)

Kıyamam sana kuzum o kadar strese o minik bebiş nasıl dayansın zaten o susam kadar.
Sen karnını sev okşa elbet o Göbüş eninde sonunda dolacak.
Açıl havada dolaş ama üşütme.
Gerginlik hissedince bol bol esne.
Bir meşgale bul kendine mutlaka.
Testini 14 gün dolunca yaptır.
İnşallah müjdeler ver bize :)

Süper haber canım benim tebrik ederim. Aklına kötü bir şey getirme lütfen susam taneni strese sokma.
Değerin 1500 leri bulunca zaten kese görünür sonra da inşallah kalp atışlarını duyarsın.
Kendine dikkat et iyi beslen bol bol dinlen

Çok sağol canım ne kadar güzel yazmışsın ya amin inşallah seviyorum konuşuyorum allahım a yalviyorum dua ediyorum bebeğimle yatıp bebeğimle kalkiyorum ama çok ta korkuyorum ama güç alıyorum kendimden hayırlısı olsun insallah hakkımızda bugün 11. Günüm ya sabir ☺☺

Ayy susam tanesimi cok tatli yaaaa ama nedense icim daralio ara ara bide hep düşükten korkuyom nasl bisey bilmiyomki ondanmi bu tedirginligim acaba

Kuzum ben 3 aylik hamile gibi sisim kaburgalarimin oldugu yer agriyo ne zamandır gerinmiyorum bide karnimu bile iceri cekemiyorum egilip dogrulurken oturup kalkarken cok dikkatli davraniyorum yavas merdiven jnip cikiyorum sence karnim nie boyle cikmistir

Yarın bende test mi yapsam.Beklemek çok stresli.Hamilelik testi nasıl yapılıyo.İlla erken saatlerde mi yapmam lazım

Yarın 13.gün bu arada hamilelik testinde gözükür mü

Canım o masumun senden başka kimi var dolayısıyla sen onun her bir şeyisin.
İşte hal böyleyken onu strese sokma hakkımız var mı? Hiç Yok.
Allahım hayırlısını kısmet etsin inşallah Allah senin mucizeni koruyordur içinde büyütüyordur inşallah canım.

Ayy susam tanesimi cok tatli yaaaa ama nedense icim daralio ara ara bide hep düşükten korkuyom nasl bisey bilmiyomki ondanmi bu tedirginligim acaba
Düşük müşük çıkar at hemen aklından birtanem! Bilmiyorsan Allah bildirmesin yaşatmasın!
Sabırsızlıktan olabilir o daralmalar ama senden başkası olmayan o günahsız masumun her bir şeyi olacaksın.
Stres dert keder ... asla!
Allah hayır versin.

Canım benim dikkat et tabi en iyisi en güzeli.
Fsh geliştirici iğne ilaç kullandıysan şişlik normal bende de vardı. Yüksek yerlere uzanma düşmekten koru kendini soğuktan koru bol su iç ayrıca kuzum.

Yarın bende test mi yapsam.Beklemek çok stresli.Hamilelik testi nasıl yapılıyo.İlla erken saatlerde mi yapmam lazım
Yarın tam 13. Gün mü o kadar sabrettin dağı devirdin o küçük tepeyi de bekle aş canım benim.
Bana sorarsan 14 gün dolsun.

Canım benim dikkat et tabi en iyisi en güzeli.
Fsh geliştirici iğne ilaç kullandıysan şişlik normal bende de vardı. Yüksek yerlere uzanma düşmekten koru kendini soğuktan koru bol su iç ayrıca kuzum.
Saolasin kuzum bisey daha sorcaktim ben 29 eylulde regl oldum 15 ekimde asilama yapildi 28 ekim ( asilamanin 14. gunu ) 29.1 sonucla hamile oldugumh ogrendim ben kac gunluk hamile oluyorum

Yarın 13.gün bu arada hamilelik testinde gözükür mü
Canım kanda beta hcg baktıracaksan saati hiç önemli değil. Açlık tokluk farketmez.
Evde idrar testi yapacaksan üç dört saattir idrarını yapmamış ol.

Saolasin kuzum bisey daha sorcaktim ben 29 eylulde regl oldum 15 ekimde asilama yapildi 28 ekim ( asilamanin 14. gunu ) 29.1 sonucla hamile oldugumh ogrendim ben kac gunluk hamile oluyorum
Canım son adet tarihini esas alacaksın. Tahmini dört beş haftalık gebesiniz efendim tebrikler :)))

Canım üşenmeden yazdığın için çok teşekkür ederim eksik olma inşallah benim aşılamam da tutar 2 gün sonra yaptırıcam Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…