- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Haydi hayırlısı canım benim benim idrar tahlilinde 13. Gün büyüteçle zor görünen bir ikinci çizgim çıkmıştı. Allahım dualarını kabul buyursun inşallahKızlar aşılama yaptıralı 12 gün oldu.Nolurrr bana dua edin.2 gün sonra doktora gidicem.inşallah güzel haberler veririm burdan
Canım progestan mı verdi o çok akıntı yaparmış ben kullanmadım ama çok kullanan bayan var burdan bildiğim.Tesekkur ederim canm doktor jel verdi sizde de öyle oldu mu ? Birde akintim var öyle oldukça korkuyorum acaba sizde de olmusmiydi ???
Kıyamam sana kuzum o kadar strese o minik bebiş nasıl dayansın zaten o susam kadar.benim strese bağlı tansiyonum yükselmiş öğürme ve baş dönmem vardı doktorumda hamilelik belirtisi olabilir erken ama test yap dedi erken olduğunu bile bile yaptım ama azda olsa yüksek çıkar diye düşündüm ama malesef yok cokta stresliyim heran kalbim atıyor allahım ne zor bir süreç hepimizin yardımcı olsun inşallah
Canım çok erkenmiş testi tekrar et mutlaka.Aşılamadan sonra 9.günüm
Süper haber canım benim tebrik ederim. Aklına kötü bir şey getirme lütfen susam taneni strese sokma.Bende asilamadan 14 sonra yaptirdimn 29.1 cikti 2 gun sonra devlette yaptrdim 87.73 cikti yarin bida yaptircaz ebe ins boyle devam eder yukselir dedi bakalim keseyi gorebilcekmiyim kalp atisini duyabilcekmiyim korkuyorum daha burda dusukleri duyunca korktum hep
Çok sağol canım ne kadar güzel yazmışsın ya amin inşallah seviyorum konuşuyorum allahım a yalviyorum dua ediyorum bebeğimle yatıp bebeğimle kalkiyorum ama çok ta korkuyorum ama güç alıyorum kendimden hayırlısı olsun insallah hakkımızda bugün 11. Günüm ya sabir ☺☺Kıyamam sana kuzum o kadar strese o minik bebiş nasıl dayansın zaten o susam kadar.
Sen karnını sev okşa elbet o Göbüş eninde sonunda dolacak.
Açıl havada dolaş ama üşütme.
Gerginlik hissedince bol bol esne.
Bir meşgale bul kendine mutlaka.
Testini 14 gün dolunca yaptır.
İnşallah müjdeler ver bize :)
Ayy susam tanesimi cok tatli yaaaa ama nedense icim daralio ara ara bide hep düşükten korkuyom nasl bisey bilmiyomki ondanmi bu tedirginligim acabaSüper haber canım benim tebrik ederim. Aklına kötü bir şey getirme lütfen susam taneni strese sokma.
Değerin 1500 leri bulunca zaten kese görünür sonra da inşallah kalp atışlarını duyarsın.
Kendine dikkat et iyi beslen bol bol dinlen
Kuzum ben 3 aylik hamile gibi sisim kaburgalarimin oldugu yer agriyo ne zamandır gerinmiyorum bide karnimu bile iceri cekemiyorum egilip dogrulurken oturup kalkarken cok dikkatli davraniyorum yavas merdiven jnip cikiyorum sence karnim nie boyle cikmistirSüper haber canım benim tebrik ederim. Aklına kötü bir şey getirme lütfen susam taneni strese sokma.
Değerin 1500 leri bulunca zaten kese görünür sonra da inşallah kalp atışlarını duyarsın.
Kendine dikkat et iyi beslen bol bol dinlen
Canım o masumun senden başka kimi var dolayısıyla sen onun her bir şeyisin.Çok sağol canım ne kadar güzel yazmışsın ya amin inşallah seviyorum konuşuyorum allahım a yalviyorum dua ediyorum bebeğimle yatıp bebeğimle kalkiyorum ama çok ta korkuyorum ama güç alıyorum kendimden hayırlısı olsun insallah hakkımızda bugün 11. Günüm ya sabir ☺☺
Düşük müşük çıkar at hemen aklından birtanem! Bilmiyorsan Allah bildirmesin yaşatmasın!Ayy susam tanesimi cok tatli yaaaa ama nedense icim daralio ara ara bide hep düşükten korkuyom nasl bisey bilmiyomki ondanmi bu tedirginligim acaba
Canım benim dikkat et tabi en iyisi en güzeli.Kuzum ben 3 aylik hamile gibi sisim kaburgalarimin oldugu yer agriyo ne zamandır gerinmiyorum bide karnimu bile iceri cekemiyorum egilip dogrulurken oturup kalkarken cok dikkatli davraniyorum yavas merdiven jnip cikiyorum sence karnim nie boyle cikmistir
Yarın tam 13. Gün mü o kadar sabrettin dağı devirdin o küçük tepeyi de bekle aş canım benim.Yarın bende test mi yapsam.Beklemek çok stresli.Hamilelik testi nasıl yapılıyo.İlla erken saatlerde mi yapmam lazım
Saolasin kuzum bisey daha sorcaktim ben 29 eylulde regl oldum 15 ekimde asilama yapildi 28 ekim ( asilamanin 14. gunu ) 29.1 sonucla hamile oldugumh ogrendim ben kac gunluk hamile oluyorumCanım benim dikkat et tabi en iyisi en güzeli.
Fsh geliştirici iğne ilaç kullandıysan şişlik normal bende de vardı. Yüksek yerlere uzanma düşmekten koru kendini soğuktan koru bol su iç ayrıca kuzum.
Canım kanda beta hcg baktıracaksan saati hiç önemli değil. Açlık tokluk farketmez.Yarın 13.gün bu arada hamilelik testinde gözükür mü
Canım son adet tarihini esas alacaksın. Tahmini dört beş haftalık gebesiniz efendim tebrikler :)))Saolasin kuzum bisey daha sorcaktim ben 29 eylulde regl oldum 15 ekimde asilama yapildi 28 ekim ( asilamanin 14. gunu ) 29.1 sonucla hamile oldugumh ogrendim ben kac gunluk hamile oluyorum
Canım inşallah tutar bebişine kavuşursun hakkımızda hayırlısı olsun bende 2 gün sonra ilk aşılamamı olucamKızlar aşılama yaptıralı 12 gün oldu.Nolurrr bana dua edin.2 gün sonra doktora gidicem.inşallah güzel haberler veririm burdan
Haydi rastgele canım benim.Canım inşallah tutar bebişine kavuşursun hakkımızda hayırlısı olsun bende 2 gün sonra ilk aşılamamı olucam
Canım üşenmeden yazdığın için çok teşekkür ederim eksik olmaCanım benim amin inşallah Allah isteyen herkese kısmet etsin.
Canım benim de eşimin de bir sorunu yoktu her şey normal çıkıyordu fakat bir türlü bebiş olmuyordu. Tam iki sene istedik. En son bir de şimdi gittiğim doktora görünmek istedim ücretleri yüksek olur diye çekiniyordum ama artık gözümüzü kararttık.
Doktor muayene etti beni eşimin sonuçlarına baktı aşılamaya gwrek yok dedi her şey normal eşim ısrarcı oldu doktor kabul etti ve adetin ikinci günü puregon iğne kullanmaya başladım 75lik doz.
5 gün sonra da monurol kullandım 5 tane. Aynı anda puregon devam tabi.
11 günün sonunda çatlatma iğnemi oldum.
4 yumurtam oluştu ve yaklaşık boyutları 18mm ile 21mm aralığındaydı.
Adetin 13. Günü aşılama işlemi oldu.
İlk gün yattım dinlendim.
Sonra gün saymaya başladım bu arada temizlik de yaptım denize de girdim ağır da kaldırdım misafir de ağırladım. Sadece ağrı kesici kullanmadım. Ananas yedim yumurta et peynir ceviz
Fındık fıstık bolca yedim.
Bir de aklıma hiç ya olmazsa diye getirmedim. Ben dua ettim hayırlısını ver Allahım dedim içimden hep.
Allah da beni mucizesiyle lütuflandırdı şimdi sıra sizlerde inşallah. Allah çok aratmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?