Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım kanda beta hcg baktıracaksan saati hiç önemli değil. Açlık tokluk farketmez.
Evde idrar testi yapacaksan üç dört saattir idrarını yapmamış ol.
1 2 gün daha sabrediyim.Dediğin gibi o kadar bekledim.İnşallah Rabbim yüzümü güldürsün ve isteyen herkesin

İnşallah canım benim dualarımız seninle olacak.
Canım uzun zamandır solda hiç yumurtam oluşmuyodu hep sağda olurdu bu kez hem sağda hem solda toplam 4 yumurtam oluşmuş hatta soldakiler daha iyi gelişmiş bu bana sanki bu sefer olucak gibi bi his oluşturdu inşallah tutar,, senin kaç yumurtan vardı? E2 hormon seviyeni hatırlıyomusun canım

Canım bence de bu hayra haber.
Çok sevindim.
Benim de dört yumurtam oluşmuştu.
Yumurtaların boyutları 18-21mm arsasındaydı.
Aşılama için gittiğimde e2 seviyeme bakmadı doktor.

Canım bence de bu hayra haber.
Çok sevindim.
Benim de dört yumurtam oluşmuştu.
Yumurtaların boyutları 18-21mm arsasındaydı.
Aşılama için gittiğimde e2 seviyeme bakmadı doktor.
Canım valla sen beni çok heyecanlandırdın umut oldun inşallah benimkide tutar hemen hemen hikayemizde benziyo bizimde eşimle benim sorununuz yoktu ama kalamıyodum gebe, bu ay inşallah olucak inanıyorum Allah büyük

Canım valla sen beni çok heyecanlandırdın umut oldun inşallah benimkide tutar hemen hemen hikayemizde benziyo bizimde eşimle benim sorununuz yoktu ama kalamıyodum gebe, bu ay inşallah olucak inanıyorum Allah büyük
İnşallah kuzum Olmaması için engel yok Biz hayırlısını isteyelim üstümüze düşeni yapalım Allah da bizi müjdeler versin inşallah

Çok sevindim canım ne güzel her şey yolunda bak stres de çok zararlı ona göre hep umutla bekle inşallah. Amin bütün dualarına
Canım progestan mı verdi o çok akıntı yaparmış ben kullanmadım ama çok kullanan bayan var burdan bildiğim.
Bir de akıntı hep olacak hamilelik boyunca ona şimdiden hazırlıklı ol. :)
evet canm progestan verdi crinone jel vajinadan uyguluyorum her gün jeli. evet çok akinti yapıyor bi an korktum acaba tutmadı mi diye rahatladım sonra normalmis :)

Normal kuzum normal Hayırlısıyla tutacak inşallah
Inşallah canm sende gösterdiler mi bilmiyorum spermi iceri enjekte ederken doktorum ekrana bak dedi baktim ve o kadar duygulandım ki icimde bi garip huzur oluştu...benimle gibi hissettim..ne olur dua et bana da sen hamilesin rabbim kabul etsin inşallah bebeğim benimledir

mrb arkadaşlar bende 2 kez özelde aşılama yapıldı fakat tutmadı 3-5 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat düşük yaptım haziran ayında şimdi kasım 15de ege üniversitesinde tedaviye başlancak tekrar inş bende ilk aşılamada hamiş olurum ege üniversitesinde tedavide olan arkadaşlar varmı???

Yok canım ben de ekran görüntüsü yoktu o ne güzelmiş öyle. An be an görüyorsun. Haydi inşallah sırada bebeğin kesesini görmek olsun. İnşallah dualarım sizlerle canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…