Amin.İnşallah.Rabbim sana da kolaylıklar versinCanım inşallah tutar bebişine kavuşursun hakkımızda hayırlısı olsun bende 2 gün sonra ilk aşılamamı olucam
Amin canım cümlemize de güzel haberler almayı nasip eder inşallahhhAmin.İnşallah.Rabbim sana da kolaylıklar versin
1 2 gün daha sabrediyim.Dediğin gibi o kadar bekledim.İnşallah Rabbim yüzümü güldürsün ve isteyen herkesinCanım kanda beta hcg baktıracaksan saati hiç önemli değil. Açlık tokluk farketmez.
Evde idrar testi yapacaksan üç dört saattir idrarını yapmamış ol.
İnşallah canım benim dualarımız seninle olacak.Canım üşenmeden yazdığın için çok teşekkür ederim eksik olmainşallah benim aşılamam da tutar 2 gün sonra yaptırıcam Allahın izniyle
Evet canım benim o kadar sabrettin inşallah sabrın sonu selamettir.1 2 gün daha sabrediyim.Dediğin gibi o kadar bekledim.İnşallah Rabbim yüzümü güldürsün ve isteyen herkesin
Canım uzun zamandır solda hiç yumurtam oluşmuyodu hep sağda olurdu bu kez hem sağda hem solda toplam 4 yumurtam oluşmuş hatta soldakiler daha iyi gelişmiş bu bana sanki bu sefer olucak gibi bi his oluşturdu inşallah tutar,, senin kaç yumurtan vardı? E2 hormon seviyeni hatırlıyomusun canımİnşallah canım benim dualarımız seninle olacak.
Canım bence de bu hayra haber.Canım uzun zamandır solda hiç yumurtam oluşmuyodu hep sağda olurdu bu kez hem sağda hem solda toplam 4 yumurtam oluşmuş hatta soldakiler daha iyi gelişmiş bu bana sanki bu sefer olucak gibi bi his oluşturdu inşallah tutar,, senin kaç yumurtan vardı? E2 hormon seviyeni hatırlıyomusun canım
Ayyyy canim yaa minicik .Canım son adet tarihini esas alacaksın. Tahmini dört beş haftalık gebesiniz efendim tebrikler :)))
Canım valla sen beni çok heyecanlandırdın umut oldun inşallah benimkide tutar hemen hemen hikayemizde benziyo bizimde eşimle benim sorununuz yoktu ama kalamıyodum gebe, bu ay inşallah olucak inanıyorum Allah büyükCanım bence de bu hayra haber.
Çok sevindim.
Benim de dört yumurtam oluşmuştu.
Yumurtaların boyutları 18-21mm arsasındaydı.
Aşılama için gittiğimde e2 seviyeme bakmadı doktor.
İnşallah kuzum Olmaması için engel yok Biz hayırlısını isteyelim üstümüze düşeni yapalım Allah da bizi müjdeler versin inşallahCanım valla sen beni çok heyecanlandırdın umut oldun inşallah benimkide tutar hemen hemen hikayemizde benziyo bizimde eşimle benim sorununuz yoktu ama kalamıyodum gebe, bu ay inşallah olucak inanıyorum Allah büyük
Aminnn canım inşallah buarada eşin spermini aşılamadan hemen öncemi verdi? Yıkanıyo temizleniyo falan diyolarya acaba dedim dahamı erken veriliyoİnşallah kuzum Olmaması için engel yok Biz hayırlısını isteyelim üstümüze düşeni yapalım Allah da bizi müjdeler versin inşallah
Çok sevindim canım ne güzel her şey yolunda bak stres de çok zararlı ona göre hep umutla bekle inşallah. Amin bütün dualarına
evet canm progestan verdi crinone jel vajinadan uyguluyorum her gün jeli. evet çok akinti yapıyor bi an korktum acaba tutmadı mi diye rahatladım sonra normalmis :)Canım progestan mı verdi o çok akıntı yaparmış ben kullanmadım ama çok kullanan bayan var burdan bildiğim.
Bir de akıntı hep olacak hamilelik boyunca ona şimdiden hazırlıklı ol. :)
Canım eşim sperm örneğini bana aşılama yapmadan tam iki saat önce alındı.Aminnn canım inşallah buarada eşin spermini aşılamadan hemen öncemi verdi? Yıkanıyo temizleniyo falan diyolarya acaba dedim dahamı erken veriliyo
Normal kuzum normal Hayırlısıyla tutacak inşallahevet canm progestan verdi crinone jel vajinadan uyguluyorum her gün jeli. evet çok akinti yapıyor bi an korktum acaba tutmadı mi diye rahatladım sonra normalmis :)
teşekkür ederim kuzum doktordan geldim şimdi perşembe sabah 10 da aşılamam olucak dua et olurmu hamişlerin duası kabul olurmuşCanım eşim sperm örneğini bana aşılama yapmadan tam iki saat önce alındı.
Inşallah canm sende gösterdiler mi bilmiyorum spermi iceri enjekte ederken doktorum ekrana bak dedi baktim ve o kadar duygulandım ki icimde bi garip huzur oluştu...benimle gibi hissettim..ne olur dua et bana da sen hamilesin rabbim kabul etsin inşallah bebeğim benimledirNormal kuzum normal Hayırlısıyla tutacak inşallah
Canımm benim dualarım seninle haydi hayırlısıteşekkür ederim kuzum doktordan geldim şimdi perşembe sabah 10 da aşılamam olucak dua et olurmu hamişlerin duası kabul olurmuş
Yok canım ben de ekran görüntüsü yoktu o ne güzelmiş öyle. An be an görüyorsun. Haydi inşallah sırada bebeğin kesesini görmek olsun. İnşallah dualarım sizlerle canım benim.Inşallah canm sende gösterdiler mi bilmiyorum spermi iceri enjekte ederken doktorum ekrana bak dedi baktim ve o kadar duygulandım ki icimde bi garip huzur oluştu...benimle gibi hissettim..ne olur dua et bana da sen hamilesin rabbim kabul etsin inşallah bebeğim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?