Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm mrb aranıza yeni katıldım aşılama yapıldıktan sonra ilişki yasakladımı doktorunuz???

ben çok istiyrun İsrail beye gtmeyi fakat ücretinden korktuğum için tereddüt ettm hep çok pahalıdır dıye

Canım sen ne zaman yaptırdın aşılamanı? Özel hastanedemiydi ay bende görmek isterim ultrasonda oyüzden merak ettim

Canım ekran olmuyomu aşılama yapılan yerde? Hsg falan çekilirken vardı mesela bunuda öyle düşündüm, senin ilk aşılaman mı tuttu canım takvim oluşturmuşsun
yok canm hamile değilim totem yaptım. yok aşılamada alttan muayene şeklinde çıkıyon ultrason koltuğuna şırınga gbi bişeyle spermi yolluyo ekran falan hiç bişey yokk

Canım sen ne zaman yaptırdın aşılamanı? Özel hastanedemiydi ay bende görmek isterim ultrasonda oyüzden merak ettim
Canım daha dün yapıldı benim asilamam bugün ikinci günüm.Ben adanadayim canım Başkent Arastirma hastahanesi benimki özel ama devletle anlaşması var.Şaşırdım bende gözümü kapatmistim sikiyordum kendimi dedi ki rahatla ve ekrana bak dedi şimdi birakicam içeri dedi ve bıraktı şok oldum ve o kadar duygulandım ki aglamamak için kendimi zor tuttum..Sen asilamani yaptirdin mi yakın zamanda yaptiracakmisin tam okuyamadım geçmişi ondan soruyorum..Inşallah pozitif haberleri veirirz hepimzzzz

yok canm hamile değilim totem yaptım. yok aşılamada alttan muayene şeklinde çıkıyon ultrason koltuğuna şırınga gbi bişeyle spermi yolluyo ekran falan hiç bişey yokk
Canım ama doktor ultrasondan görüp öyle enjekte etmesi gerekmiyomu mantıken,, kafam karıştı ya ozaman rastgele enjekte etmiş gibi olmazmı kafamda deli sorular :) ne zaman oldun aşılamanı ilkmiydi canım?

Canım ama doktor ultrasondan görüp öyle enjekte etmesi gerekmiyomu mantıken,, kafam karıştı ya ozaman rastgele enjekte etmiş gibi olmazmı kafamda deli sorular :) ne zaman oldun aşılamanı ilkmiydi canım?
valla bilmiyom canm 2 aşılamamda öyle oldu canm

Canım zaten doktor bırakacağı yeri rahat görebilmek için bence bu şekilde uyguluyor yoksa dediği gibi arkadaşımın kafasına göre koyamaz gormesii gerekiyor

Kuzum akşam 10 da çatlatma iğnemi yapıcam perşembe sabah 10 da Allah nasip ederse ilk aşılamamı olucam, hemen hemen aynı sayılırız birlikte sayarız günlerimizi ayy inşallah tutar hepimizinki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…