canm mrb aranıza yeni katıldım aşılama yapıldıktan sonra ilişki yasakladımı doktorunuz???Canım benim amin inşallah Allah isteyen herkese kısmet etsin.
Canım benim de eşimin de bir sorunu yoktu her şey normal çıkıyordu fakat bir türlü bebiş olmuyordu. Tam iki sene istedik. En son bir de şimdi gittiğim doktora görünmek istedim ücretleri yüksek olur diye çekiniyordum ama artık gözümüzü kararttık.
Doktor muayene etti beni eşimin sonuçlarına baktı aşılamaya gwrek yok dedi her şey normal eşim ısrarcı oldu doktor kabul etti ve adetin ikinci günü puregon iğne kullanmaya başladım 75lik doz.
5 gün sonra da monurol kullandım 5 tane. Aynı anda puregon devam tabi.
11 günün sonunda çatlatma iğnemi oldum.
4 yumurtam oluştu ve yaklaşık boyutları 18mm ile 21mm aralığındaydı.
Adetin 13. Günü aşılama işlemi oldu.
İlk gün yattım dinlendim.
Sonra gün saymaya başladım bu arada temizlik de yaptım denize de girdim ağır da kaldırdım misafir de ağırladım. Sadece ağrı kesici kullanmadım. Ananas yedim yumurta et peynir ceviz
Fındık fıstık bolca yedim.
Bir de aklıma hiç ya olmazsa diye getirmedim. Ben dua ettim hayırlısını ver Allahım dedim içimden hep.
Allah da beni mucizesiyle lütuflandırdı şimdi sıra sizlerde inşallah. Allah çok aratmasın.
Yok canım bana serbestti bazen yasaklıyor doktorlar.canm mrb aranıza yeni katıldım aşılama yapıldıktan sonra ilişki yasakladımı doktorunuz???
banada yasaklamamıştı ondan acaba hatamı yaptık dyeYok canım bana serbestti bazen yasaklıyor doktorlar.
Yok o zaman hiç kafana takmabanada yasaklamamıştı ondan acaba hatamı yaptık dye
kasım ayında tekrar aşılamaya geçilcek ozaman hiç takmam kafaya iştende ayrılcam yatar dinlenirim evde :)Yok o zaman hiç kafana takma
cnm sende izmirdesin sanırım aşılamanı nerde yaptrdın?? bi fikir olsaYok o zaman hiç kafana takma
Tabi ki canımm seve seve.cnm sende izmirdesin sanırım aşılamanı nerde yaptrdın?? bi fikir olsa
aaa bende cok gitmek istiyorum canm aşılama ücreti ne tuttu canm biraz anlatırmısınTabi ki canımm seve seve.
Benim doktorum İsrael Aruh.
Canım sen ne zaman yaptırdın aşılamanı? Özel hastanedemiydi ay bende görmek isterim ultrasonda oyüzden merak ettimInşallah canm sende gösterdiler mi bilmiyorum spermi iceri enjekte ederken doktorum ekrana bak dedi baktim ve o kadar duygulandım ki icimde bi garip huzur oluştu...benimle gibi hissettim..ne olur dua et bana da sen hamilesin rabbim kabul etsin inşallah bebeğim benimledir
bende aşılama da görmedim özelde yaptrdım ama görmedim yani yapılan işlemiCanım sen ne zaman yaptırdın aşılamanı? Özel hastanedemiydi ay bende görmek isterim ultrasonda oyüzden merak ettim
Canım ekran olmuyomu aşılama yapılan yerde? Hsg falan çekilirken vardı mesela bunuda öyle düşündüm, senin ilk aşılaman mı tuttu canım takvim oluşturmuşsunbende aşılama da görmedim özelde yaptrdım ama görmedim yani yapılan işlemi
yok canm hamile değilim totem yaptım. yok aşılamada alttan muayene şeklinde çıkıyon ultrason koltuğuna şırınga gbi bişeyle spermi yolluyo ekran falan hiç bişey yokkCanım ekran olmuyomu aşılama yapılan yerde? Hsg falan çekilirken vardı mesela bunuda öyle düşündüm, senin ilk aşılaman mı tuttu canım takvim oluşturmuşsun
Canım daha dün yapıldı benim asilamam bugün ikinci günüm.Ben adanadayim canım Başkent Arastirma hastahanesi benimki özel ama devletle anlaşması var.Şaşırdım bende gözümü kapatmistim sikiyordum kendimi dedi ki rahatla ve ekrana bak dedi şimdi birakicam içeri dedi ve bıraktı şok oldum ve o kadar duygulandım ki aglamamak için kendimi zor tuttum..Sen asilamani yaptirdin mi yakın zamanda yaptiracakmisin tam okuyamadım geçmişi ondan soruyorum..Inşallah pozitif haberleri veirirz hepimzzzzCanım sen ne zaman yaptırdın aşılamanı? Özel hastanedemiydi ay bende görmek isterim ultrasonda oyüzden merak ettim
Canım ama doktor ultrasondan görüp öyle enjekte etmesi gerekmiyomu mantıken,, kafam karıştı ya ozaman rastgele enjekte etmiş gibi olmazmı kafamda deli sorular :) ne zaman oldun aşılamanı ilkmiydi canım?yok canm hamile değilim totem yaptım. yok aşılamada alttan muayene şeklinde çıkıyon ultrason koltuğuna şırınga gbi bişeyle spermi yolluyo ekran falan hiç bişey yokk
valla bilmiyom canm 2 aşılamamda öyle oldu canmCanım ama doktor ultrasondan görüp öyle enjekte etmesi gerekmiyomu mantıken,, kafam karıştı ya ozaman rastgele enjekte etmiş gibi olmazmı kafamda deli sorular :) ne zaman oldun aşılamanı ilkmiydi canım?
Kuzum akşam 10 da çatlatma iğnemi yapıcam perşembe sabah 10 da Allah nasip ederse ilk aşılamamı olucam, hemen hemen aynı sayılırız birlikte sayarız günlerimizi ayy inşallah tutar hepimizinki yaaCanım daha dün yapıldı benim asilamam bugün ikinci günüm.Ben adanadayim canım Başkent Arastirma hastahanesi benimki özel ama devletle anlaşması var.Şaşırdım bende gözümü kapatmistim sikiyordum kendimi dedi ki rahatla ve ekrana bak dedi şimdi birakicam içeri dedi ve bıraktı şok oldum ve o kadar duygulandım ki aglamamak için kendimi zor tuttum..Sen asilamani yaptirdin mi yakın zamanda yaptiracakmisin tam okuyamadım geçmişi ondan soruyorum..Inşallah pozitif haberleri veirirz hepimzzzz
Ben yaptırınca nasıl olucak bakalım yazarım size :)Canım zaten doktor bırakacağı yeri rahat görebilmek için bence bu şekilde uyguluyor yoksa dediği gibi arkadaşımın kafasına göre koyamaz gormesii gerekiyor
yapınca yaz sende canm izletcekmi sana dyeBen yaptırınca nasıl olucak bakalım yazarım size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?