- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Aynen canım yazarım ayy biraz geriliyorum işlemden korkuyorum sanırım yaaayapınca yaz sende canm izletcekmi sana dye
Kızlar bazıları aşılama yapılırken bi ekrandan izlemişler aşılamayı.Benim doktorum ekran olmadan aşılamamı yaptı.güya bi de özel hastanede yaptırdım.Benim gibi ekran falan olmadan aşılaması yapılan var mı?
Bekle perşembe günü aşılamadan sonra görüp görmediğimi söylerim canım bende özel hastanede olucam hayırlısıylaKızlar bazıları aşılama yapılırken bi ekrandan izlemişler aşılamayı.Benim doktorum ekran olmadan aşılamamı yaptı.güya bi de özel hastanede yaptırdım.Benim gibi ekran falan olmadan aşılaması yapılan var mı?
Hayırlı olsun canım.İnşallah bebişine kavuşursun.Benim de perşembe günü hamiş olup olmadığım belli olucak.Bana dua edermisin.Çok ihtiyacım varBekle perşembe günü aşılamadan sonra görüp görmediğimi söylerim canım bende özel hastanede olucam hayırlısıyla
Teşekkür ederim canım inşallah rabbim güzel haberler almanı nasip eder bebeğin inşallah şuan seninledir (aminnn) dualarım seninle ve olmayan tüm arkadaşlarla umarım hepimiz bu ay hamiş kalırızHayırlı olsun canım.İnşallah bebişine kavuşursun.Benim de perşembe günü hamiş olup olmadığım belli olucak.Bana dua edermisin.Çok ihtiyacım var
Teşekkürler canım.Aminnnnn.Rabbim sesimizi duysunTeşekkür ederim canım inşallah rabbim güzel haberler almanı nasip eder bebeğin inşallah şuan seninledir (aminnn) dualarım seninle ve olmayan tüm arkadaşlarla umarım hepimiz bu ay hamiş kalırız
Amin canım ne zamandır olmuyo sorun ne ilk aşılaman mı kuzumTeşekkürler canım.Aminnnnn.Rabbim sesimizi duysun
Benimde ilk aşılamam olucak canım 2-3 yıldır deniyoruz olmuyo çok kez klomen çatlatma iğnesi denedim puregon kullandım tutmadı hsg çektirdim tüplerim açık, hormonlarım iyi eşimin spermiogramı iyi hiç bi sıkıntı yok ama bi türlü gebe kalamadım ve sonunda doktorum aşılamaya karar verdi Allah büyük bakalım nasipse tutar son çare tüp bebek inşallah gerek kalmazEvet ilk aşılamam.2 3 ay önce bende bi kist peyda oldu.Kisti doğum kontrol hapıyla eritti doktorum.Sonra hormonlarına bakalım dedi hormon testinde fsh yüksek çıktı.Yumurtalıkların baya hatta çok yavaşlamış dedi.Tedaviye başladık ve aşılamaya karar verdi doktorum.Özetle böyle.sende durumlar ne ?
Benimde ilk aşılamam olucak canım 2-3 yıldır deniyoruz olmuyo çok kez klomen çatlatma iğnesi denedim puregon kullandım tutmadı hsg çektirdim tüplerim açık, hormonlarım iyi eşimin spermiogramı iyi hiç bi sıkıntı yok ama bi türlü gebe kalamadım ve sonunda doktorum aşılamaya karar verdi Allah büyük bakalım nasipse tutar son çare tüp bebek inşallah gerek kalmaz[ inşallah bebişine kavuşursun artık.tüp bebeğe gerek kalmaz.
Canım inşallah tutar Rabbim emeklerimizi ziyan etmesinHerseyin hayırlısı ben de asilama yaptım ben de pko esimde ise hareket sorunu var geçen hafta yaptım bugün 10.günüm..ya ne bir baş dönmesi ne mide bulantısı..sadece sırtım ve göğüslerim çok kötü benim de 5 günüm kaldı pazar test yapacam
Kasık ağrısı normal bende de olmuştu.Aşılama olduktan sonra da ara ara oldu bendeAyyy kızlar sol tarafımda aşırı ağrım var akşam 10 da çatlatma iğnemi oldum ama olmadan öncede vardı acaba kendiliğindenmi çatlıyo yoksa yumurtam büyüdü kıvamda diyemi ağrı var kafam karıştı ya
Normalse iyi bari ben kendiliğinden çatlıyosa dedim perşembe olucakya aşılamam, sıkıntı olmasın diye korktumKasık ağrısı normal bende de olmuştu.Aşılama olduktan sonra da ara ara oldu bende
merhaha kızlar, bende uzun zamandır takip ediyorum burdan sizleri. Bende 3 senelik evliyim ve ilk 2 sene çocuk istemedik.
takii evliliğimizin 2.senesini bitene kadar. bende polikistik over hastasıymışım, bebek düşündüğümüz ay adet olmadım ve belki hamileyimdir diye test yaptı tabii negatif çıktı. sonra dr. gittim adet olamıyorum diye. muayene etti ve daha önce hiç duymadığım polikistik over olduğunu söyledi. ve söktürücü verdi ve adet oldum. hiçbirşey bilmediğimden doğum kontrol ilacı verdi ve 3 ay kullan dedi. dr. çok ilgisiz gelmişti bana.
neyseki 3 ay kullandım ve dr. gittim klomene başladık. adetimin 5.günü dedi. (bu arada ssk ile anlaşmalı hastaneydi gittiğim yer)
doktor işte gençsin (27 yaşındaydım) olur falan diyoo ama beni tatmin etmio dedikleri. 2 ay klomen kulllandım bu dr.la.
sonrasın çatlama iğnesi verdi. ama saçmalık ki çatlamış mı diye kontrole hiç çağırmadı. ilişki önerdi sadece.
dedim ki bu doktordan bişey çıkmıcak.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bir dr. yöneldim. özel muayenesi vardı ve muayene ücreti 130 TL idi. daha önce yapılanların doğru olduğunu ama tamolarak takibin yapılmadığını söyledi ve yeni dr. ile mecamız 2013 şubat ayında başladı. 6 ay klomen tedavisi ve ovitrelle çatlama iğnesi olarak tedaviye başlıcaz dedi. eğer gebelik olmaz ise aşılama yaparız 6. aydan sonra demişti. ve bu arada ben kanal film çektirdim, kanallarda bir sıkıntı var mı diye Allahtan yoktu, eşimin sperm tahlilleri de gayet normal çıktı.
ve ilk ayımıza başladık. klomen +çatlama iğnesi
hazirana kadar bu şekilde devam ettik. her ay bir veya 2 yumurtam oldu. büyüdü çatladı ama birtürlü gebelik olmadı.
haziran ayında adet olmadım ki gebe değilmişim. polikistik overden kaynaklandı.
sonra söktürücü kullandım vs. adet gördüm.
gel gelelim ki doktorum 7.ay tedavisi için aşılama yapalım artık dedi. doktorum her ay 1 tanede olsa yumurtan oluyor büyüyüor çatlıyor.ve bunu klomenle yapıyoruz dedi. normalde aşılama öncesinde klomen yerine iğnelerler yumurtalar büyütülüyor ama bende klomenle yumurtalar büyüğünü için iğnelere gerek yokmuş hemde iğneler pahalıymış.
ve ilk aşılamamı 06 eylül 2013 de saat 16:00 gibi yapıldı. (dokroun muayenesinde)
20 eylülde adet olmaz isem kan tahlili yaptırmamı söyledi doktorum.
tahlil yaptırmama şuan tam 1 hafta var ve bekliyorum.
Dediğim gibi bende 1 senedir hamile kalmak istiyorum. ve benden sonra evlenenlerin hepsi ya doğurdu ya hamile ve kimisi 2. ye hamile. artık birinin hamilekaldığını duyunca moralim acayip bozuluo.
abimin eşi ikinciye hamile ve durumları olmadığı için kesinlikle istemeyerek oldu. ben duyduğumda ağladım benim neden bebeğim olmuyor diye.
Evet Allah vaktini zamanını biliyor bende hayırlısıyla o vakti beklemeye çalışıyorum.
Allahım herkese sabır versin. Çok zor bir süreç.
buarada doktorumdan da memnunum.
slm kızlar, bazı arkadaşlar adet günü gelmeden idrar testi yaptıklarını ve kimilerinde ikinci çizginin silik çıktığını belitrmişti. bende buna istinaden çarşamba akşamı idrar testi yaptım. kocaman tek çizgü negatif çıktı. asıl cuma gün kan tahlili yaptırmam gerekiyor.
ama adet belirtilerim o hissi yaşıyorum. ilk aşıalamam ama umudum yok. en azıbndan idrar testi ile kafamız biraz dağtmış rahatlamış oldum. tüm gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim. ve yine rabbime yalvarıyorum bölesine içten istyen herkese hayrlısı ile evlat n amin cumlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?