Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba.öncelikle aşılamayaptırıp bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haırlı haberler veririsiniz burdan.ben ilk aşılamamı 3 ekimde yaptırdım ama tutmadı.2 sini yaptırmak istiyorum.nerde yaptırdını ne kadara maal oldu.elimde ilaçlarım var öcekinden kalma???lütfen cvp verin...

Kızlar bazıları aşılama yapılırken bi ekrandan izlemişler aşılamayı.Benim doktorum ekran olmadan aşılamamı yaptı.güya bi de özel hastanede yaptırdım.Benim gibi ekran falan olmadan aşılaması yapılan var mı?

bende izledim hatta hemşire bakın spermler ilerliyo dedi..tutmadı ama izledim.eşimede anlattım değişik bi duygu...

Bekle perşembe günü aşılamadan sonra görüp görmediğimi söylerim canım bende özel hastanede olucam hayırlısıyla

Bekle perşembe günü aşılamadan sonra görüp görmediğimi söylerim canım bende özel hastanede olucam hayırlısıyla
Hayırlı olsun canım.İnşallah bebişine kavuşursun.Benim de perşembe günü hamiş olup olmadığım belli olucak.Bana dua edermisin.Çok ihtiyacım var

Hayırlı olsun canım.İnşallah bebişine kavuşursun.Benim de perşembe günü hamiş olup olmadığım belli olucak.Bana dua edermisin.Çok ihtiyacım var
Teşekkür ederim canım inşallah rabbim güzel haberler almanı nasip eder bebeğin inşallah şuan seninledir (aminnn) dualarım seninle ve olmayan tüm arkadaşlarla umarım hepimiz bu ay hamiş kalırız

Teşekkür ederim canım inşallah rabbim güzel haberler almanı nasip eder bebeğin inşallah şuan seninledir (aminnn) dualarım seninle ve olmayan tüm arkadaşlarla umarım hepimiz bu ay hamiş kalırız
Teşekkürler canım.Aminnnnn.Rabbim sesimizi duysun

Evet ilk aşılamam.2 3 ay önce bende bi kist peyda oldu.Kisti doğum kontrol hapıyla eritti doktorum.Sonra hormonlarına bakalım dedi hormon testinde fsh yüksek çıktı.Yumurtalıkların baya hatta çok yavaşlamış dedi.Tedaviye başladık ve aşılamaya karar verdi doktorum.Özetle böyle.sende durumlar ne ?

Benimde ilk aşılamam olucak canım 2-3 yıldır deniyoruz olmuyo çok kez klomen çatlatma iğnesi denedim puregon kullandım tutmadı hsg çektirdim tüplerim açık, hormonlarım iyi eşimin spermiogramı iyi hiç bi sıkıntı yok ama bi türlü gebe kalamadım ve sonunda doktorum aşılamaya karar verdi Allah büyük bakalım nasipse tutar son çare tüp bebek inşallah gerek kalmaz

Herseyin hayırlısı ben de asilama yaptım ben de pko esimde ise hareket sorunu var geçen hafta yaptım bugün 10.günüm..ya ne bir baş dönmesi ne mide bulantısı..sadece sırtım ve göğüslerim çok kötü benim de 5 günüm kaldı pazar test yapacam

Canım inşallah tutar Rabbim emeklerimizi ziyan etmesin

Ayyy kızlar sol tarafımda aşırı ağrım var akşam 10 da çatlatma iğnemi oldum ama olmadan öncede vardı acaba kendiliğindenmi çatlıyo yoksa yumurtam büyüdü kıvamda diyemi ağrı var kafam karıştı ya

Kasık ağrısı normal bende de olmuştu.Aşılama olduktan sonra da ara ara oldu bende

Kızlar benimde 20 ekim de asilamam yapıldı ama bugun regl oldum malesef çok umutluydum ama kismet değilmiş 4 günden beri tansiyonla uğraşıyorum aslında stres yapmışım ve kismet değilmiş psikoloğa gidicem tedavi olucam stres herseye engel uzun bi süre ilaç kullanmayı düşünmüyorum vakit saat var allahım her isteyene tez zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…