Zaten bidaha sorarsa cevabını vericem yavru adet belirtin varmı bende başladı belirti kasiklarim agriyo sabahtan beriBen hiç hak veremiyorum Can'ım. İnsanların yatak odasına kadar karışmak kimsenin haddi değil. Samimi olduğum biri olsa neyse ama herkes marifet sanıyor çocuk var mı yapmıyor musunuz olmuyor mu diye sormayı. En başta yalan söyleyebiliyorsun ilk 3 yıl ben de söyledim. Ama bir süre sonra kimse inanmıyor da zaten. Yalan söylemenin de bir anlamı kalmıyor.
Yeni tanıştığın biri bile önce "evli misin" sonra "ne kadardır evlisin " diyor. Aha o an diyorum geliyor bomba soru. " çocuk var mı?"
Çünkü toplumumuzda 4-5 sene çocuk yapmamak rastlanır bişey değil. Ama kısırlık bu kadar yaygınken. Herkesin bir yakını bu durumdayken insanların kurcalamasına tahammül edemiyorum ben artık.
Ya ne bileyim kuzum umutlanıyorum işte. Bari size sevinelim.
İnanamıyorum yaaa. Nasıl sorabilir?
Benim kayınvalidem hiç sormaz. Ne bebeği ne adetimi. Gerçi zamanın da eltime o da yapmış biraz. Sanırım şimdi torun çok olduğundan önemsemiyor.
Bence de tersle Can'ım. ne kadar ayıp bir şey ya.
Benim aynı Can'ım. Zaten kasıklarım ağrıyordu. Göğüslerim hassas.Zaten bidaha sorarsa cevabını vericem yavru adet belirtin varmı bende başladı belirti kasiklarim agriyo sabahtan beri
Askm forumların hepsini okudum 11 gün erken yazmışlar hep senin değer belki yükselir adetin geçerse eğer kan tahlili bidaha yaptır ne zamn adetnBenim aynı Can'ım. Zaten kasıklarım ağrıyordu. Göğüslerim hassas.
Sadece karın şişliği Yok. Normalde adet öncesi acayip bir karın şişliği olur.
Canım daha çok yeni ama bu ay tekrar aşılama deneyecek misin? Benim tekrar iğnelere başlıcak halim de kalmadı ara mı versem diyorum. Adet olucam 3. Gün tekrar iğneler takipler gözümde büyüyorBenim aynı Can'ım. Zaten kasıklarım ağrıyordu. Göğüslerim hassas.
Sadece karın şişliği Yok. Normalde adet öncesi acayip bir karın şişliği olur.
Sanmıyorum Can'ım. Onlarda geç döllenme olmuştur. Benim aşılamadan sonraki 2 gün ilişki oldu sonra hiç olmadı. Geç döllenme de olamaz.Askm forumların hepsini okudum 11 gün erken yazmışlar hep senin değer belki yükselir adetin geçerse eğer kan tahlili bidaha yaptır ne zamn adetn
Can'ım ben 2. Ye başlıcam hemen. Aslında hiç gücüm Yok. Maddi olarak da çok zorlayacak bizi. Ama bu psikolojiyi toplamamın tek yolu Yen'i bir umut kapısı. Bir de benim adetim çok düzensiz. Hazır adet olmuşken gideyim. Yoksa bir sonraki adetim kimbilir ne zaman olur.Canım daha çok yeni ama bu ay tekrar aşılama deneyecek misin? Benim tekrar iğnelere başlıcak halim de kalmadı ara mı versem diyorum. Adet olucam 3. Gün tekrar iğneler takipler gözümde büyüyor
Ben de bir ay ara verip soğan kuru denemeyi dusunuyorum bizimde durum şu an ikinci asilamayi kaldırmaz Allah büyük yinedeSanmıyorum Can'ım. Onlarda geç döllenme olmuştur. Benim aşılamadan sonraki 2 gün ilişki oldu sonra hiç olmadı. Geç döllenme de olamaz.
Bir de 11. Gün test yapanların az da olsa bir değeri çıkmış. Benimki sıfırlanmış resmen.
Hiç umudum yok.
Can'ım ben 2. Ye başlıcam hemen. Aslında hiç gücüm Yok. Maddi olarak da çok zorlayacak bizi. Ama bu psikolojiyi toplamamın tek yolu Yen'i bir umut kapısı. Bir de benim adetim çok düzensiz. Hazır adet olmuşken gideyim. Yoksa bir sonraki adetim kimbilir ne zaman olur.
Adetim düzenli olsa bir ay ara verebilirdim. Ara verip hamile kalan da çok.
Ya ben bir daha aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 2 aşılama bana 1 tüp bebek parasına gelecek, sağolsun acıbadem beni sömürdü resmen. Bu ay polipleri aldırıp bir sonraki ay memorial şişli yada bahçeciden randevu alıp tüp bebeğe başlıyım diyorum. Siz çevrenizde duydunuz mu hangi merkez daha iyi?Ben de bir ay ara verip soğan kuru denemeyi dusunuyorum bizimde durum şu an ikinci asilamayi kaldırmaz Allah büyük yinede
Canım ben soğan kürünü de yaptım 4 ay hem de aksatmadan. Fayda göreni çok duydum, sende pcos var mıydı? Malesef bende soğan hiçbir işe yaramadı inş sende yararBen de bir ay ara verip soğan kuru denemeyi dusunuyorum bizimde durum şu an ikinci asilamayi kaldırmaz Allah büyük yinede
Cnm ben amasyada oturuyorum ailem istanbulda ama tüp bebek merkezlerini bilmiyorumYa ben bir daha aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 2 aşılama bana 1 tüp bebek parasına gelecek, sağolsun acıbadem beni sömürdü resmen. Bu ay polipleri aldırıp bir sonraki ay memorial şişli yada bahçeciden randevu alıp tüp bebeğe başlıyım diyorum. Siz çevrenizde duydunuz mu hangi merkez daha iyi?
Yok cnmCanım ben soğan kürünü de yaptım 4 ay hem de aksatmadan. Fayda göreni çok duydum, sende pcos var mıydı? Malesef bende soğan hiçbir işe yaramadı inş sende yarar
Soğan kürü sanırım özellikle pcos içşn faydalı. İncir kürğ vardı o sanırım senin için daha iyi olabilir. Araştır tabi bi de hayıt özü varmış suya karıştırılan o da gebelik içinmiş. Biraz araştıralım bakalım biraz da doğal kürleri deneyelimYok cnm
Ya ben bir daha aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 2 aşılama bana 1 tüp bebek parasına gelecek, sağolsun acıbadem beni sömürdü resmen. Bu ay polipleri aldırıp bir sonraki ay memorial şişli yada bahçeciden randevu alıp tüp bebeğe başlıyım diyorum. Siz çevrenizde duydunuz mu hangi merkez daha iyi?
Can'ım ben de memoriali duydum. Bir de florance ningtngel de bir dr varmış sanırım. Tabi bahçeci, memorial gibi yerler tuzlu bayağı.Soğan kürü sanırım özellikle pcos içşn faydalı. İncir kürğ vardı o sanırım senin için daha iyi olabilir. Araştır tabi bi de hayıt özü varmış suya karıştırılan o da gebelik içinmiş. Biraz araştıralım bakalım biraz da doğal kürleri deneyelim
Eşimin kuzeninin bebeği olmuş doğum yapmış bi guzelki maşallahCan'ım ben de memoriali duydum. Bir de florance ningtngel de bir dr varmış sanırım. Tabi bahçeci, memorial gibi yerler tuzlu bayağı.
Rapor çıkarma gibi bir durumun yok mu?
Ben de yıllarca özele gittim durdum. Bir sürü para döktük.
Şimdi rapor için aşılama yaptırıyorum. Bezmi aleme gidiyorum ben de.
Hayıt suyunu çörek otu bal karışımını soğan kürünü yıllar önce denedim. Her kür daha da bozdu dengemi.
İnternetten falan alınan hayıt suyuna güvenmeyin.
Hamile kaldığım dönem çalıştığım yerde sürekli alıç çayı içiyordum. Ona bile bağlıyorum bazen ilk hamileliğimi
Allah bizlere de nasip etsin Can'ım inş.Eşimin kuzeninin bebeği olmuş doğum yapmış bi guzelki maşallah
Yok canım malesef rapor çıkarma şansım şu anda. Allahımın takdiri ama artık uğraşacak gücüm de kalmamış gibi hissediyorum. Allahım kuluna dayanamayacağı dert vermezmiş isyan da etmek istemiyorum ama maddi manevi çok yıprandım. en kısa zamanda hepimize hayırlısını versin inş.Can'ım ben de memoriali duydum. Bir de florance ningtngel de bir dr varmış sanırım. Tabi bahçeci, memorial gibi yerler tuzlu bayağı.
Rapor çıkarma gibi bir durumun yok mu?
Ben de yıllarca özele gittim durdum. Bir sürü para döktük.
Şimdi rapor için aşılama yaptırıyorum. Bezmi aleme gidiyorum ben de.
Hayıt suyunu çörek otu bal karışımını soğan kürünü yıllar önce denedim. Her kür daha da bozdu dengemi.
İnternetten falan alınan hayıt suyuna güvenmeyin.
Hamile kaldığım dönem çalıştığım yerde sürekli alıç çayı içiyordum. Ona bile bağlıyorum bazen ilk hamileliğimi
İlk denemen mi peki bi sebep bulabildiler mi olmamasi için ben 2 özel 2 devlet 4 doktora gittim hiçbirisi sorun bulamadi ama 3 senedir tık yokBenimde bugün altıncı gün aynı gün yapılmış ikimizinde. Bende hiçbir değişiklik yok
Aminnnnnnnnnnnnnn inş bende ilaçları bıraktım cnm benim beyaz akıntım varAllah bizlere de nasip etsin Can'ım inş.
Benim su gibi akıntım var. Sende de oluyor mu?
Jeli de kullanmayı bıraktım. Niye oluyor ki bu kadar anlamadım. Enfeksiyon falan yoktur inş
Amin Can'ım. Sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun?Yok canım malesef rapor çıkarma şansım şu anda. Allahımın takdiri ama artık uğraşacak gücüm de kalmamış gibi hissediyorum. Allahım kuluna dayanamayacağı dert vermezmiş isyan da etmek istemiyorum ama maddi manevi çok yıprandım. en kısa zamanda hepimize hayırlısını versin inş.
En başta bakılmıyor mu Zaten Can'ım onlara. Adetin 3. Günü hormon tahlilleri yapılıyor. Benim amh ye hiç bakılmamıştı. İlk defa bu hastanede bakıldı.Kızlar hiç prolaktin progesteron ve troid hormonlariniza bakildimi bakilmayan varsa bi baktirsin belki ondan olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?