• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay cnm nekadar sevindim.karninda mi bebisin yoksa dogduda 2 aylikmi oldu?bende 2.asilama icin reglimi bekliorum cnm.pkoyum ben.senin warmiydi bir problemin ?sebepsizmiydi?
Suan bebisim karnimda sukurki kalp atislarinida duyduk cok mutluyum benm sorunum yumurtaliklarmn buyumemesiydi ve catlamamalariydi ama ilk asilamam tutmadi cok uzulmustm ikinciyi olduktan sonra hastaneden cikar cikmaz unutmaya yoneldm kafaya hic takmadm test gunu doktorum aradi gtmedim taaki adetim gecikti sonra ailemn zoru ile gttim pozitif cikti cok sukur Rabbim her kadina anneligi tattirsn ins

Suan bebisim karnimda sukurki kalp atislarinida duyduk cok mutluyum benm sorunum yumurtaliklarmn buyumemesiydi ve catlamamalariydi ama ilk asilamam tutmadi cok uzulmustm ikinciyi olduktan sonra hastaneden cikar cikmaz unutmaya yoneldm kafaya hic takmadm test gunu doktorum aradi gtmedim taaki adetim gecikti sonra ailemn zoru ile gttim pozitif cikti cok sukur Rabbim her kadina anneligi tattirsn ins

Ins bizlerede nasib olur cnm.ne mutlu sana.yumurtalarin buyumemesi ve catlamamasi genelde polikistik over dir ama.???igneyle mi oldun sende asilamayi cnm?adetlerin nasil duzenlimidir

Bitane vardi doktorum dogum kontrol verdi kullanmadm evde asilamadan bir ay once 10 gun boyunca sogan kuru ictm sabah aksam kontrole gttigimde kist gozukmedi

Bitane vardi doktorum dogum kontrol verdi kullanmadm evde asilamadan bir ay once 10 gun boyunca sogan kuru ictm sabah aksam kontrole gttigimde kist gozukmedi

Bende iciom sogan kuru ama bana yaramiyo galiba;(Allahim daim etsin canjm isteyen herkese nasib etsin ins.Rabbim vaktini en iyi bilendir.

Bende iciom sogan kuru ama bana yaramiyo galiba;(Allahim daim etsin canjm isteyen herkese nasib etsin ins.Rabbim vaktini en iyi bilendir.
Tabiki oyledr Rabbim en iyisini tek bilendr.ama sogan kurunu adet bitiminden iki gun sonra basladm ve sabah aksam ayni saate denk getrcek halde hazirlayip hemn ictim tabi hamile kalmak icin yapilan dua ve namazlar var uyguladm allahin izni ile oldu şükür

Tabiki oyledr Rabbim en iyisini tek bilendr.ama sogan kurunu adet bitiminden iki gun sonra basladm ve sabah aksam ayni saate denk getrcek halde hazirlayip hemn ictim tabi hamile kalmak icin yapilan dua ve namazlar var uyguladm allahin izni ile oldu şükür

canım aşılamayı nerde ne kadara yaptırdın pahalımı acaba

canım aşılamayı nerde ne kadara yaptırdın pahalımı acaba
Antalya da yaptrdm arastirmada gonal -f 310 tl ye almistim ardindan asilama gunu de 300 tl gotti toplamda 610 tl maal oldu ilk asilamam da ilacla tedavi oldgm icn sadece 320 tl falana yaptrmistm cok sukur oldu olsnda paranin hic önemi yok zaten oyle degilmi Insallah sizede nasib olur

Selamualeykum kizlar ben yeni uye oldum ben pazartesi gunu insallah asilama olucam . Size bir sorum olucak lutfen yardim edin. Ben gonal f kullaniyorum bugun kontrolle gittim doktorum 3 ten fazla yumurtan olmus dedi . Cogul gebelik riski varmi ? Yardim edin lutfen belki asilamayi iptal ederim. Acilll yardim

Selamualeykum kizlar ben yeni uye oldum ben pazartesi gunu insallah asilama olucam . Size bir sorum olucak lutfen yardim edin. Ben gonal f kullaniyorum bugun kontrolle gittim doktorum 3 ten fazla yumurtan olmus dedi . Cogul gebelik riski varmi ? Yardim edin lutfen belki asilamayi iptal ederim. Acilll yardim
Bende oyle oldu cnm asilama oldum ama gayet guzel bi gebelik oldu suan 2 ay im bityi gebelikte ve risk falan yoktu ins tutar cnm yaptr sen zaten risk olsa doktor yapmaz

Senin yumurtalarin kac mm olmuslardi bide ilk asilaman mi ? Cvp icin cok saol. Allah kucagina almayida nasip eder insalla

Senin yumurtalarin kac mm olmuslardi bide ilk asilaman mi ? Cvp icin cok saol. Allah kucagina almayida nasip eder insalla
Amin cnm allah razi olsn sanada nasib olur umarim benm 3 tane vardi biri 22 biri 19 dgeri ise 17 ydi ve ikinci asilamamdi gonal- f sayesnde buyumustu yumurtaliklar

Allah razi olsun. Cumartesi yumurtalarim kac mm olduna bakicak doktorum eyer buyumuse sonrada ovitrelle catlama inesi vurucam .pazarteside asilama yapicam ozaman. Esimlede konustum karar verdik . Hayirlisi ozaman . Sonucumu buraya yazarim ;-)

Allah razi olsun. Cumartesi yumurtalarim kac mm olduna bakicak doktorum eyer buyumuse sonrada ovitrelle catlama inesi vurucam .pazarteside asilama yapicam ozaman. Esimlede konustum karar verdik . Hayirlisi ozaman . Sonucumu buraya yazarim ;-)
Hayirli sonuclarini bekliyorum cnm rabbim aratmasin ins cok zor biliyorum

Mrb arkadaşlar. Size bi sorum olacak.1 şubatta asilama yaptırdım.doktorum 14 gün sonra görüşelim dedi.ve ben dayanamadım 10 şubatta yani dün kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Acaba günümü erkendi yoksa yokmu.sizin kaçıncı günde çıktı. Yada benim gibi başına gelen varmi.

Back
X