Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ilk sayılır. Yollar önce yaptırmıştım.tabi ozaman lar bukadar iğne ilaç yoktu.İlk aşılamam senin
Ne.zaman adet gununYaptırmadı m canım adetin gününü beklemeyi düşünüyorum
16 Şubat adet günümNe.zaman adet gunun
Elbetteki dünyanın sonu değil. Ayrıca umutlarında sonu değil. Nasip kısmet.Olmazsa da hazırlıklıyım dünyanın sonu değil. Hem bazen aşılama dan sonraki ay kendiliğinden hamile kalanları çok duydum. Umut her zaman vardır.
Esin içün 3 gün perhiz oluyo genelde.Yarencim nerdesein hayla kontrolle gittmedinmi. Ben doktordan ciktim simdi biz asilamaya karar verdik . Pazartesi saat 11 de asilama yapicaz inshallah . Bide size bir sorum var kizlar simdiden ozur dilerim bunu sordum icin. esim kac gun bosalmasi gerekir . En son persembe gunu bosalmisti pazarteside asilama var ???? Bu konuda acil yardim lutfen
Günaydın kizlar.bugün asilamadan sonra 12.günüm idrar testi yaptım yine negatif. Halami erken bilemiyorum
artık belli olmasi lazim değilmi sizce.yoksa hala kan testi için 14. Günün dolmasinimi bekliyim.bunaldım artık.tutmadı galiba artık olumsuz düşünmeye başladım.
Yarencim nerdesein hayla kontrolle gittmedinmi. Ben doktordan ciktim simdi biz asilamaya karar verdik . Pazartesi saat 11 de asilama yapicaz inshallah . Bide size bir sorum var kizlar simdiden ozur dilerim bunu sordum icin. esim kac gun bosalmasi gerekir . En son persembe gunu bosalmisti pazarteside asilama var ???? Bu konuda acil yardim lutfen
Gecmis olsun cnm . Bende 2 haftadir griptim daha yeni iglestim : ) senin yumurtalarin gelismesi icin gonal f kullaniyordun deyilmi. Bide bu sefer doktor kac doz verdi ? Bencede bir deneme yapin derim . Hayirlisi artik
Bende 75 aliyodum doktorum bugun 50 yap dedi . Zaten bugun son kes gonal f kullanicam saat 23:00 catlama ignesi vurucam insallah
Çok sevindim cnm allahim inşallah bebeğini görmeyi nasip eder.güzel dileklerin için cok teşekkür ederim.9.gün kan negatif arada bir hep idrar yaptım. Bugün 12.gün sabah yine idrar yaptım yine negatif.bakalım pazartesi 14.günüm. Pazartesi mi yaptirsam salimı bilemedim.birde bugün sabahtan beri ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo aksama doğruda başım başladı. Artık belli.olsa rahatlıcam.Canım testleri çok erken yapmışsın, ben aşılamadan sonra 11. gün kan testi yaptırmıştım 3,40 çıkmıştı. Çok üzüldüm tutmadı yine diye hatta adetim gecikmesin diye progestan kullanmayı bile bırakmıştım. Sonra aşılamanın 15. günü yaptırdığım test 83,5 çıktı ve değerim diğer günlerde de yükselmeye devam etti. Pazartesi günü de keseyi gördük, inşallah bebeğimi de görürüm. Sana tavsiyem hiç idrar testi yapma benim 11. gün kanda bile 3,40 çıktı idrarda çıkması mümkün değil. Test gününü bekle ve kan ver. İnşallah sende hamilesindir. Allahım hiç kimsenin kucağını boş koymasın inşallah...
10.hafta icindeyim cnm hepinize nasip olur insDuan icin allah razi olsun. Hamilelik nasil geciyor ? Kac aydasin? : )