Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
off cnm ya cok üzüldüm allahım yardımcın olsun cnm ama pes etmek yok tamam mı

yok esracım canım pes etmicem.bugün biraz daha iyiyim.ben bu ilk aşılamamızdı.ve tekrar aşılama yaptırmıcam.doktorum.evliliğiniz 4 . seneye girecek.sizi aşılamayla oyalamayalım.tüp bebek yaptıralım dedi.bende tamam dedi.doktorum eşimle konuşacak.hayırlısıyla,allahın izniyle inş.tüp bebek yaptırcaz canım.

herkese merhaba,
öncelikle şunu söylemek istiyorum, herkes bebeğine sağlıkla ve en hayırlı zamanda kavuşur umarım, sanırım her şeyin bir zamanı var ve bizim istediğimiz zamanda değil, ilahi güç takdir ettiğinde gelecek bebeğimiz..

ben de ikinci aşılama ile hamile kaldığımı yeni öğrendim, beş-altı gün geçti reglimin üzerinden,

aslında ben belirtilerle ilgili bişiler söylemek istiyorum, bir yıldan fazla süredir bebek istiyorum, ve hep regl zamanında regl belirtilerim başladığında üzülüp, yine olmadı, ne zaman olacak diyordum, bu seferde aynı şey oldu, reglimden bir hafta önce karnım ağrımaya başlardı, kasılmalarım olurdu, ve reglim hep çok sancılı geçerdi, geçen hafta yine karnım ağrımaya başladı ve yine olmadı deyip çok üzüldüm, yüzümde sivilceler çıktı, geceleri regl ağrılarıyla uyandım, ve bir de bu ağrılara dayanamayıp ağrı kesici kullandım, regl günüme kadar aynen regl olmadan önceki bütün belirtileri yaşadım, doktorum yine de aşılamadan sonra 14.günde test yaptırmamı söylemişti, ben de umutsuzca kan verdim, hatta kan verirken dahi karnım çok kötü ağrıyordu, kan testinin sonucunu görünce şok oldum, çünkü ilk aşılamadaki gibi reglim bi kaç gün gecikti sanmıştım,

bir buçuk yıldır hep hamile kaldığımda sancılarım olmayacak, sivilce çıkmayacak diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı. hala da ara ara regl sancım oluyor, doktorum bunların olabileceğini söyledi, haftaya bugün ultrasona gireceğim.

umarım her şey gönlünüzce olur..

hayırlı olsun allahım kucagına almayıda nasip etsin inş

allah hakkında hayırlısını verir cnm inş bebişler gelicek zamanı biliyo

merhaba arkadaşlar öncelikle umudunuzu hiç ama hiç yitirmeyin.ben aşılama deneyimimi anlatmak istedim sizlere 10 yıllık evliydik 5 kez aşılama oldu ve 5.de tuttu kızım 5 yaşında ilk dört tanesi tutmamıştı ümitsiz bir şekilde 5. aşılamamı yaptırmıştım yine tutmaz demiştim tüp bebeği deneyecektik.adetime 5gün kala kahverengi lekelenmem oldu ve 3gün sürdü yine adet oldum demiştim ümitler bitmiyor ya ben yinede bir test aldım adet günümde testi yaptım ve inanamadım hemen hastaneye koştum kandan baktırdım ve gerçekten vardı.allahım hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin.

benim de adet belirtilerim sizinkine çok benziyor.hatta bugün nasılsa hamile değilimdir diye ilaç içtim. sizden dolayı umutlandım.hayırlısı bakalım...

benim de adet belirtilerim sizinkine çok benziyor.hatta bugün nasılsa hamile değilimdir diye ilaç içtim. sizden dolayı umutlandım.hayırlısı bakalım...

umarım sizin de bebek isteğiniz en kısa ve hayırlı zamanda sonuçlanır,

ben o kadar çok plan yapıyordum ki, 30 yaşı geçmeden bebek sahibi olmalıyım, iş planlarıma göre şöyle olmalı, şu zamanda olmalı vs. gibi, ama bunun benim istediğim anda olmayacağını anladım,

ilk aşılamada çok ümitlenmiştim, olmayınca çok üzüldüm, aklımda kurdukça kurdum, doktorumun bi sorunum olmadığını sadece eşimde hareket sorunu olduğunu defalarca söylemesine rağmen, ben bende de bi sorun olduğuna inandım ve iyice mutsuz hissetmeye başladım, ama böyle devam etmemeli diye düşünüp üç ay ara verdim, çocuk istemeye başladığım dönemden itibaren ve üç beş denemeden sonra mutsuzluktan işimi boşvermiştim, kendimle ilgilenmiyordum, ara verdiğim üç aylık dönemde kendimi telkin ettim, panik halimden uzaklaşmaya çalıştım, işimle daha çok ilgilendim, yüksek lisansa devam ediyordum, onunla oyalandım, ve bu sürecin bir sınav olduğunu, ve bu süreçten en güçlü şekilde çıkmam gerektiğini düşündüm. ikinci aşılamamda da hiç bir beklenti içine girmedim gerçekten, önceleri de çok ciddi regl ağrısı çekmeme rağmen, regl olana kadar ilaç içmiyordum, bu seferse o kadar beklentisizdim ki ilaç içtim, başka sağlık sorunlarımla ilgili doktorlara gittim,

bu bir sınav gerçekten, ve bu süreçte psikolojimizi korumak en önemli olan şey, yoksa gücümüzü yitiriyoruz ve negatif enerji yine olumsuzlukları getiriyor maalesef,

ben kendimce böyle düşünüyorum, umarım herkes fazla yıpranmadan isteğine kavuşur, bütün yüreğimle bunu diliyorum..

yarın sonucum belli olacak inş. hayırlı haberlerle gelirimmm... bu sabah nasıl olacak bilmiyorummmm. RABBİM inşşş. herkeze hayırlı bebişler vermeyiii nasip etsinnnn.

(( rabbim hayırlı olmayınca nasip etmiyor demekki... ondan gelen her şeye şükürler olsun demekten başka çarem yok... hayırlısı olsunnn hepimiz için arkadaşlarrrr... daha çok dua etmemiz daha çok istememiz gerekiyor demek ki..

slm kızlar öncelıklle rabbım herkese bebegını kucagına almayı nasıp etsın dualarım hepımızle işallahhhh.benım 2. aşılamam 5 yıldır olmuyo aslında sorunda gözukmuyo ama nasıp kısmet son 3 yıldır sureklı tedavıler laparoskopı histeroskopı...1.aılama negatıf.2.asılama baslangıcı ignelere basladıkhayırlısı .buraya yazmadan önce hep içime atttım ama arkadasım sayesınde buraya uye oldum ıykıde uye olmusum en azından bırbırımızle paylasmak her anlamda ıyı gelıyo.umarım bol bol gorusup ıyı haberlerıde yazarız:)

slm arkadaslar kımse yokmu ya bugun asılamayaptıralı 11 gun oldu meraklaayın 27sını beklıyorum

mrh.bende 28inde yapt
irmam gerekiyo ama sanirim gerek kalmiycak.kasiklarim agriyo.ge

rci tatildeyken hic agri yoktu donunce basladi psikolojikmi anlamadim.goguslerimdede agri var.sende nasil belirtiler var.vajinal jel kullaniyousun

Evet bu konuda bende hak veriyorum. bir çok arkadasım aşılama sonrasında mide bulantısı gibi belirtileri olabiliyor.

slm arkadaşlar bende 23 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım bir hafta oldu bugün kasıklarım adet olacakmışım gibi agrımaya başladı ayakta çok kalınca belimde agrıyor... ALLAHIM gönlümüzdekini hayırlı kılsın hayırlısıylada bizlere nasip etsin... biribirimize bol bol dua edelim...

Bende dün yaptırdım ilk aşılamam tutacağına inanıyorum ... İnsallah hepimiz hayırlı sonuclar alırız beklemek zor ama mecbur peki ilaçta kullaniyomusunuz bu 14 gün boyunca ilaç verdilermi size...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım başlığı görünce bende cevap yazmak istedim benimde 3.aşılama denemem 16 eylülde oldum 3.aşılamamı 29 eylülde BHCG me bakıldı çok umutlanmıştım ama malesef negatif sonuç 0,51 ve hala adet görmedim doktorum adetinin geldiğinde gel dedi günün geçersede gel dedi içimden bir his oldu diyor ama benim adetim düzensiz çözemedim geçtimi hala günü varmı bilemedim nasıl anlayacağım geçtimi günüm varmı daha diye bu konuda bilgisi olan varmı cevap yazarsa sevinirim...

ve bir şey daha sormak istiyorum arkadaşlar doktor aşılamadan sonra vajinal jel ve folik asit vermişti sonuç negatif çıktı adetini bekleyelim dedi eee ben şimdi bu jel ve hapı kullanmaya devam etmelimiyim sonuca morelim bozuldu doktora sormayı unuttum aklıma gelince aradım ulaşamadım iki gündür kullanmıyorum jel ve hapı belki adetimin gelmesini engelliyordur diye bilgisi olan cevap yazssın lütfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…