Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımm çok acayip bişey oldu..bu sabah bi kalktım koyu kahverengi bi akıntı geldi.. sabahtan beri ağlıyorum..moralim inanılmaz bozuldu..öyle kötü oldum ki.. eşime söyleyemedim bile üzülmesin diye.. internete falan baktım..farklı farklı yorumlar var..ama bilemedim yani... inşallah senin duan tutarda dedğin gibi mutluluktan uçarım ama umudum tamamen yıkıldı (((

kahverengi akıntımı vay süper bişey bu bunda ağlıcak ne var bebiş yerleşiyor işte.ben yaşayan biri olarak söyleyeyim benden cok geldi bende sen gibi oldum ama kırmızı gelmediği sürece sorun yok boşada ağlama sıkıntı o akıntıyı dahada tetikliyor.boşuna ağlaamaaa.bebekte ağlar yoksa.hayırlı olsun bebişlerimiz.

aaa...ne guzel yazmıssınn...hadi hayırlısıyla insallah kavussun :))

hiç yıkılma..zaten yarın test gunun..akkoyun karakoyun belli olcak:) Allah gonlune gore verır ınsallah canıımm

ins .canm asilamadan kac gun sonra 20 cikti orasini anlamadim?

pardon canım yazmayı unutmuşum:) 11 gün sonra 20,68 1,5 gün sonra 48,41 3 gün sonra 272...günleri sırasıyla yazdım çünkü gebelik pozitif çıkarsa birde bunları araştırmaya başlayacaksınız.çünkü değerler 2 günde bir 2 katı yükseliyorsa devam eden gebelik var anlamına geliyor.sonra keseyi görücezmi diye stres ediyorsun sonra kalp atışı:) yani stres ve forumdaki araştırmalarınız daha yeni başlıyor canım rabbim bu zor ama değerli süreçleri sağlıkla hepimize yaşatsın..görüşmek dileğiyle...

tatlimm adet gunun gelmemis olmasi lazim asilamadan 10-14sonra yerlesme kanamasi olabiliyo.hemen kendini birakma rabbim kalbine gore versin.olmazsa da uzulme yilmak yok olana kadar ugrascaz allahi izniyle.yarin test gunun kanaman olsada git tahlilini yaptir.umarim bebisin seninledir.opuorm.

cnm cok sagol aciklaman icin benimde bugun tam 1hafta oldu sabredemiyorm artik test yapsam cikarmiki ama cikmaz sanirim offfff( belirtilerde var gibi genelde asilamadan sonra herkes yasiyo bendeki belirtileri.nolur dua et bana hamileleri duasi kabul olurmus.

rabbim kalbine göre versin.beklemek zor biliyorum ama test için en azından 4 5 gün daha bekle derim.allah senin için hayırlı olanı nasip etsin.güzel haberlerini ver inşallah...

bugün 9 oldu:)) cuma kan vercem pazartesi alırım sonucu cnm

ya bu arada bir şey diyeceğim serenay niçin kan verip p.tesi alıyorsun 2 saat sonra çıkıyor her merkezde araya haftasonu girdiği için eğer süre böyle uzuyorsa en iyisi p.tesi ver eğer varsa değerlerin dahada artmış olur.nasılsa her şekilde p.tesi öğreneceksin.

ALLAHIM iNŞALLAH NASİP EDER SİZLEREDE..BEN BUGÜN KALP ATIŞINI GÖRDÜM VE DUYDUM ALLAH TEZ ELDEN SİZLEREDE YAŞATSIN SONUCUNU HEMEN PAYLAŞ EMİ ARKADAŞIM.

tahmin ederim dunyanin en guzel sesidir herhalde.rabbim tum isteyenlere nasip etsin.bunun hayali bile beni nasil heyecanlandiriyor anlatamam nasil istedigimi tahmi bile edemezsin.hele bide hamile oldugumu hayal edip aglama krizlerim var ki bazen bile sasiyorum kendime:))

cnm ben asilamami devlette yaptirdim 14ne beta hcg yazdilar aslinda ayni gun internette aciklaniyordu sonuc ama gecen hafta yine cuma gunu progestan baktilar internette pazartesi cikti.belki yarin oyle olmaz gun icinde cikar insallah zaten stresten patlicam sabrim kalmadi evde idrar testi yapsam cikarmi acaba 10 oldu bugun

cnm sen aşılamandan sonra progestan yada jel kullandınmı? çünkü belirtilerde göğüs şişliği yaşadım demişssin.bende de var ama ben gece yatmadan önce 2 tane progestan alıyorum vajinadaN.ACABA onun yan etkisimi bu göğüs hassasiyeti?

inan güzel bir duygu allah tez elden yaşatsın sanada.isteğinide tahmin edebiliyorum çünkü bende öyleydim inan ama hiç umudum olmadığı anda rabbim nasip etti şükür.

inşallah gün içerisinde çıkar.evde test yapma çıkmaz canım 10 günde mümkünü yok yani benim beta tavan yapmıştı ona rağmen silik çizgi çıktı.hele bi betada gör hamile olduğunu 2 3 tane test alır inadına
yaparsın çift çizgiyi görmek için:)

yok ben hamile olduğumu ögrendikten sonra kullanmaya başladım.ama aşılamada en büyük belirtim göğüslerimdi çok şişti ama pek acısı yoktu şimdi biraz acıyor.rabbim yanında olsun arkadaşım.allah bana hiç beklemediğim halde süpriz yaptı. Dilerim sende en az benim kadar şanslı olursun:)

inşaaaaaallaaaaaaaaahhhhhhh:))) olumlu olumsuz yazarım sana burdan.senin yaş kaçtı cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…