Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağlık olsun canım hiç canını sıkma.devlet hastanesinde yaptırmışsın aşılamanı en fazla 1 tane daha denerler sonra kısmetse tüp bebek raporun çıkar.aşılamada bebeğin olması yüzdesi %15 iken tüp bebekte %75 %90 yani en fazla bir aşılama daha deniyeceksin.kısmetse kısa zamanda hamile kalacaksın.allah hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah sana .

Sagolun kizlar moralman çökmüş durumdayim ama bi yandan da iyi olmak icin çabaliyorum çünkü 2.asilama var onumde.psikolojimi iyi tutmaya calisiyorum bir negatifi daha kaldirabilirmiyim bilmiyorum ama elden bisiy gelmez.2.de tutmazsa tup bebek yaptiricam ins.rabbim bu ugraslarin sikintilarin mukafatini verir insallah.opuyorum hepinizi.

elimde diil cok ümitliydim sen napicaksin peki?

mrb canım bi süre giremedim de yazamadım sana o yüzden..ben bi süre beklemeyi düşünüyorum aslına bakrsan.. dr ocakta tekrar aşılama için çağırıyor ama benim vücudum o iğne ve ilaçlara aşırı tepki gösterdi...ya düşünsene saçlarım dökülüyor,yüzümde sivilceler çıkıyor,hatta bacağımda varis çıktı (bu ondan mı bilmiyorum ama ben herşeyi ona yoruyorum),ve bi iki kilo aldım ayrıca... aslında yasal olarak tüpe geçebilir mişim ama ben biraz dinleneyim diyorum..Allahım ol derse olur artık böyle düşünmeye başladım...canımm benimm Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin...aminnnnn duaların için buarada...sen kaç yıllık evliydin canım?

canim gordugum kadariyla asilaman tutmus RABBIM saglikli bi sekilde kucagina almani nasip etsin INSALLAH , bende 29 aralikta asilama olucam esimde sperm sayisi ve hizi probleemi var sanirim sizde de boyle bir durum varmis canim esinin degerleri nasildi? (yikanmadan once) cevabini bekliyorum, aslinda bi nevi bana umut oldun sen

allah sanada nasip etsin inşallah.eşimde sadece sperm sayısı azdı 2 kere test oldu ilkinde 18 milyon ikincisinde 15 milyon çıktı.zannediyorum başka bir problem yoktu.ilk aşılamam tuttu.allah inşallah sanada bu mucizeyi yaşatır kısa zamanda..sürecini ve sonucunu yaz emi.hayırlı haberlerle dön inşallah..

sa arkadaşlar uzun süredir bu sitede yazılanları takip ediyorum.. bende 15 aralıkta aşılama yaptırdım bugün 14 günümm..rabbimden dileğim inşallaah tutmuştur aslında test yapıp sonucu öğrenmek istiyorum ama çok korkuyorummm..rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

Kızlar bende tiroid eksikliği ve çikolata kisti vardün doktora söledim..bu kistten olanlar bilgisi olanlar yazsın nolur..küçül dedi doktorum.doğum kontrol hapı verdi bu ay.öbür ay kist giderse aşılma olcak.soğan suyuda içmek istiyom bu ay

slm arkadaşlar aşılamanın 14. gününde yapılan idrar testi doğru sonuç verir mi acaba. doktorum bu konuda bişi demedide... şimdiden teşekkürler :)

Canim benim esiminde sperm sayisi sizinki ile nerdeyse ayni ama hiz cok dusuk sizde de mi dusuktu hizi? Canim INSALLAH bende senin gibi ilk asilamamdan mucizeme kavusurum . INSALLAH yarin yapilacak asilama 2 seneden fazla oldu bebek askiyla yanali peki siz ne kadar beklediniz?

biz 4 sene bekledik ama son 1 senedir tedavi oluyorum.ama hep yarım yamalak tedavi gördüm.hep test tamamladım tedaviye başlayana kadar.toplamda 2 kere klomenle yumurta takibi 1 kere klomenle aşılama ve nihayet tuttu.eşimin hız sorunu yok canım ancak sperm hızı spermin yumurtanının yakınına ulaşmaksı için önemli doktor aşılama yapınca zaten spermleri yumurtanın yakınına bırakıyor yani hızı sorun değil bence sizin için.aşılamada sperm sayısının düşüklüğü problemide çözülmüş oluyor çünkü alınan sperm yıkanarak kaliteli olanları ayrılıyor ve sperm daha iyi hale geliyor yumurtaya ulaşana kadarki kayıplarda engellenmiş oluyor.geriye birtek yumurtanın döllenip sana tutunması kalıyor:)umuyorum öyle olur başka bir problemin yoksa ilk yada ikinci aşılamanda tutma ihtimali yüksek.herşey allah tan bol bol dua et.olmaz diye umutsuzluğa kapılma ama olur diyede çok kaptırma.kafanı rahat tut ve aşılama sonrası hamileymiş gibi hareket et.ağır kaldırma duş daha seyrek al duş suyun çok sıcak olmasın sauna falan öle yerlere girme.allah tan hakkında hayırlısı olsun inşallah..

slm arkadaşlar aşılamanın 14. Gününde yapılan idrar testi doğru sonuç verir mi acaba. Doktorum bu konuda bişi demedide... şimdiden teşekkürler :)

değerlerin çok yükselirse verir ama 14 günde idrar testinde çıkacak kadar yükselmesi zor.benim değerlerim bayaa yüksekti ona rağmen testte silik ikinci çizgiyi gördüm.istersen yap ama negatif çıkarsa moralini bozma pozitif çıkarsa zaten pozitiftir.imkanın varsa kan testi yaptır orada varsa kesin çıkar.allah hayırlısını nasip etsin inş.

teşekkür ederim canım.. idrar testi yaptım sonuç negatifff (( çok üzüldüm artık günümü beklicem olmazsam kan testi yaptırırım..bende yumurta tembelliği var eşimde de oligospermmm.. düşük bi ihtimaldii ama rabbim tez zamanda nasip eder inşallah....

yumurta tembelliği ve oligospermi var demişsin.neden ihtimalin düşük olsun neticede sende yumurtayı sağlayarak ve sperm kalitenizi yükselterek aşılama yaptılar.yani ihtimallerin başka bir problemin yoksa eğer diğer sağlıklı ebeveynler kadar şansın var demektir.onlarında bir ayda hamile kalma olasılığı %25 yani ihtimalin aşağı yukarı bu ihtimaller dahilinde.şimdi ne çok ümitlen nede moralini boz.aşılamanın 14 günü idrar testinde çıkma olasılığı düşük.kendini yinede koru derim ben. Günün geçersede dediğin gibi kan testi yaptır.ama şimdi bebek yok diyede ağır işler yapma.inşallah hakkında hayırlısı ne ise olur arkadışım şimdilik hoşçakal..

teşekkür ederim canım... şimdilik olmadı inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olur rabbime güvenim sonsuzzz...

bugun asilamamin 11. Gunu beta hcg degerim 21 cikti labaratuvardan negatiff dediler ((((((((((((

nasıl yani??? Ilk değerinden 2 gün sonra ikinci kere yaptır kan testini değerin yükseliyorsa gebelik var demektir.ben 11 haftalık hamileyim aşılamanın 11 günü ilk testim 20,68 çıktı bana hamile olarak gözüküyorsunuz dediler 1,5 gün sonra bir daha yaptırdım 48,41 çıktı 3 gün sonra birdaha yaptırdım 272 çıktı.11 haftamızın içindeyiz çok şükür.sakın hamile değilmiş gibi hareket etme.testi bir önceki yaptırdığın yerde tekrar yaptır.makina değişince sonuç biraz sıkıntılı olabiliyormuş.ikinci değerin yüksekse hemen doktoruna bildir.şuan gebelik var gibi ama devam eden bir gebelikmi diye anlamak için 2 kan değerin çok önemli.hakkında hayırlısı olsun..

slm kızlar size hikayemi anlatıcam müsadeniz olursa..ilk başta eşimdeydi sorun varikosel ameliyatı oldu,3 ay sonra değerleri düzelmeye başladı,fakat hala bebeiş yoktu,ben gittim dr a,polistik over çıktı,kis çıktı,ve hormonlarım çok yüksek çıktı,erken menepoz teşhisi konuldu ve yaşım 24 .fsh ım 10:50 du,dr direk tüp bebek dedi kurul onaylamadı,hasata ilaçlara tepki vermeyebilir dedi o derece vahimdi durumum,bu arada eşimdede morfoloji bozukluğu çıktı,kafayı yiycektim,dr klomen verdi yumurtam büyümedi,sonra kendimi bi topladım moralim düzeldi güçlendim,yumurtalarım birden büyümeye başladı,dr lar bile şok oldu,sonra bu ayı boşa geçirmeyelim aşılama yapalım dedi,aslında aşılmayı sırf tüp bebek raporu çıkarmak için yaptık amaaaaaa ilk aşılamam şükürler olsun tuttu,mutlaka moralinizi yüksek tutun ,ayrıca aşılamadan sonra hep kendinizi hamile gibi hissedin çok faydası oluyor.....bu arada gebelikteki ilk belirtim gögsümdem süt gelmişti,aşılamanın 11. günü baktırdım kanda 39.14 çıktı düşükte olsa çıkıyo ama 2 güne bir tekrarlamak gerekiyor..........rabbim gönlünüze göre versin inşallah,,,,umarım size umut olmuşumdur.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…