Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rabbim ol dedikten sonra...allah tamamına erdirsin inşallah.yüzünüde görmeyi nasip etsin canım..uzun güzel ömürler versin evladına.

Arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inş:)) Size bir sorum olacak aşılama yapılırken hangi aşamalardan geçtiniz fazla bir bilgim yok bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim....Bende aşılama yaptırmak istiyorum adım adım aşılamayı anlatırsanız sevinirim maliyeti nedir mesela...sigorta karşılıyormu nelere dikkat etmem lazım dr.seçerken cevaplarınızı bekliyorum...

merhaba ben ilk defa yazıyorum.çok takip ettim sizi....1 martta aşılama yaptırdım.2 kez üstüste yapıldı.bekleyeceğim.çoook zor bir süreç.yaşım 34 .2.5 yıldır evliyim.2 yıldır korunmuyorum.herkesten dua istiyorum.lütfen,Allah rızası için bana içten,kalben,gönülden dua edin....psikolojim çok bozuk.Rabbim isteyen herkese nasip etsin,,,ya halik,ya şaafi,ya mucip,ya vaaris ismi şerifleriyle rabbime dualar ediyorum...

selam arkadaslar ben daha yeni katildim buraya bende asilama yaptirdim ve bugun 7. gunum bel ve kasik agrilarim cok fazla sanirim bu normal bu benim ilk asilamam

slm canim bende 2 martta yaptirdim ve ilk asilamam 26 yasindayim ve 6.5 yillik evliyim insallah hepimizinde olur bel ve karin agrilarim var sendede varmi?

Merhabalar arkadaşlar ben de aşılama yaptırıcam büyük ihtimal. Size sorum şu acaba aşılama da kadında mı sorun olsa erkekte mi sorun olursa kolay tutuyor

kızlar bende5 martta ilk aşılamamı yaptırdım aşılamadan 3 gün sonra jel kullanmaya başla dedi doktorum sizce kaç gün sonra test yaptırmalıyım.çok korkuyorum ben ama

Selam kızlar size iyi haberi veremiyorum kan testi yaptırdım ve malesef negatif hayaller başka zamana kaldı hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey yapamıyorum

merabalar bende pko luyum kısmen de olsa.sadece adet düzensizliğim var.2 ay klomen kullandım ilk ay catlatma iğnesi. sonra ara verdik bi ay.kendi kendinze deneyin dedi dr. bu ay ise gittiğimde asılama dedi dr um.pazartesi rahm filmi cektrcem.ama aşılamaya tam karar veremedm.Rabbim hepimize tez zamanda evlat nasip etsin bizleri annelik duygusundn mahrup etmesin.

merhaba bende de pko var 3 yıllık evliyim mayıs ayında ilk aşılamam olucak ama umudum yok etrafın sorularından bunaldım... siz ne güzel hamile kalmışssınız Rabbim bize de nasip etsin inşallah

ben de sebepsiz infertilite ile uğraşıyorum
28 martta aşılamam yapıldı, daha 4 gün oldu yani nedense heyecanlı değilim ve hiç ümidim de yok, sanırım 1,5 yıldır hep negatif sonuçlarla karşılaşmanın neticesi bu... tutmuş olmasını çok istiyorum ama nedense öyle olacağına inancım çok az

progestan kullanıyorum yatarken fitil olarak alıyorum, yan etkileri daha az olsun diye. hiiiiç bir belirtim yok, tabi daha 4-5 gün oldu, belirti olur muydu bilmem.

inşallah sonucunda yüzüm güler, artık müjdeli haberi almak istiyorum...

kızlarrr...iyi haberi olan yok mu...benim bu ay yumurtalığımda kist çıktı.nisan adetime kaldı.dualarınızı beklerim.Allah herkesin gönlüne göre versin.

8 nisan 2013 de ilk asilamami yaptirdim. Yanli formlari okudugumda catlatma ignesi yada birtakim ilac kullanan arkadaslar var. Benim doktorum prof. Kadin dogum. Yanliz bana doktorum ne catlatma ignesi vurdu nede asilamadan sonra ilac. Anlam verwmiyorum. Bugun ucuncu gunu daha hic bi belirti yok.

selam capture bende 8 nisanda aşılama oldum umutla bekliyorum ben gonal f iğne kullandım sonra çatlatma iğnesi daha sonra aşılama oldu seninki nasıl ilaçsız iğnesiz yapılmış anlamadım ama doktorların vardır bir bildiği ümidimizi kaybetmeyelim sabırla bekleyelim ki sonu selamet olsun...

anladığım kadarıyla seninde bugün 10.günü aşılamanın. peki kendinde ne gibi değişiklik hissediyosun. geçen gün çok kasık ağrım oldu hastaneye gittim doktor rahimin kalınlaşmış. ümitlendirmek istemiyorum ama aşılaman tutmuş gibi ama yinede regl olmanı beklemen gerekiyor dedi. 2-3 gün sonra başka ni hastaneye ağrı için gittim oda öyle bişey yok dedi. iyice kafam karıştı. kendi doktorumda kimsenin dediğine bakma dedi. günler inan geçmek bilmiyo hakkımızda hayırlısı olsun inş. bebişlerimizi kucağımıza alırız canım.

allah kolaylık versin beklemek çok zor. bende 8 nisanda aşılama yaptırdım. acaba daha çok mu erken?

arkadaşlar bu adetimde bende aşılama yaptırcam nasıl yapılıyo bide hamile kalınca nasıl belirti veriyo vede hamiş kalan olmusmu aşılamadan

arkadaşlar bu adetimde bende aşılama yaptırcam nasıl yapılıyo bide hamile kalınca nasıl belirti veriyo vede hamiş kalan olmusmu aşılamadan

Belirtiler adet belirtierine çok benziyor ve kişiye göre değişiyor. Adetin de doktoruna gitçen o sana yumurtan eğer büyümüyorsa klomen vb ilaç verecek. Sonra kontrole gidersin büyük ihtimal. Sonra ymurta çatlatma iğnesi yapılıyor. İğneden 36 saat sonra da aşılama. Aşılamada eşinden alınan sperm örnekleri yıkama denen bi işlemden geçiriliyor . Daha sonra şırınga benzeri bi alet ile doktor vajidan rahime spermleri bırakıyor. 20-30 dk kadar yatıyorsun. Bu kadar. Öğle çok ağrılı bi işlem değil. Vajinal muayeneden pek farkı yok. Korkmana gerek yok
Ben ilk aşılamada hamile kaldım bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…