slm kızlar size hikayemi anlatıcam müsadeniz olursa..ilk başta eşimdeydi sorun varikosel ameliyatı oldu,3 ay sonra değerleri düzelmeye başladı,fakat hala bebeiş yoktu,ben gittim dr a,polistik over çıktı,kis çıktı,ve hormonlarım çok yüksek çıktı,erken menepoz teşhisi konuldu ve yaşım 24 .fsh ım 10:50 du,dr direk tüp bebek dedi kurul onaylamadı,hasata ilaçlara tepki vermeyebilir dedi o derece vahimdi durumum,bu arada eşimdede morfoloji bozukluğu çıktı,kafayı yiycektim,dr klomen verdi yumurtam büyümedi,sonra kendimi bi topladım moralim düzeldi güçlendim,yumurtalarım birden büyümeye başladı,dr lar bile şok oldu,sonra bu ayı boşa geçirmeyelim aşılama yapalım dedi,aslında aşılmayı sırf tüp bebek raporu çıkarmak için yaptık amaaaaaa ilk aşılamam şükürler olsun tuttu,mutlaka moralinizi yüksek tutun ,ayrıca aşılamadan sonra hep kendinizi hamile gibi hissedin çok faydası oluyor.....bu arada gebelikteki ilk belirtim gögsümdem süt gelmişti,aşılamanın 11. Günü baktırdım kanda 39.14 çıktı düşükte olsa çıkıyo ama 2 güne bir tekrarlamak gerekiyor..........rabbim gönlünüze göre versin inşallah,,,,umarım size umut olmuşumdur.........
Arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inş:)) Size bir sorum olacak aşılama yapılırken hangi aşamalardan geçtiniz fazla bir bilgim yok bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim....Bende aşılama yaptırmak istiyorum adım adım aşılamayı anlatırsanız sevinirim maliyeti nedir mesela...sigorta karşılıyormu nelere dikkat etmem lazım dr.seçerken cevaplarınızı bekliyorum...
merhaba ben ilk defa yazıyorum.çok takip ettim sizi....1 martta aşılama yaptırdım.2 kez üstüste yapıldı.bekleyeceğim.çoook zor bir süreç.yaşım 34 .2.5 yıldır evliyim.2 yıldır korunmuyorum.herkesten dua istiyorum.lütfen,Allah rızası için bana içten,kalben,gönülden dua edin....psikolojim çok bozuk.Rabbim isteyen herkese nasip etsin,,,ya halik,ya şaafi,ya mucip,ya vaaris ismi şerifleriyle rabbime dualar ediyorum...
kızlar merhaba dün kan testi yaptırdım aşılamanın 11 günüydü ve testim çok şükür pozitif çıktı yani hamileyimmm:) değerim 20,68 çokmu az bilmiyorum ama yarın birdaha test yaptırıcam
yükselme varsa sağlıklı bir bebek anlamına geliyor.ikinci testi görmeden sevinemiyorum bile.içim bir tuhaf allahım isteyen herkese nasip etsin.benim birtek göğüslerim çok şişti kızlar onun başka bir belirtim yoktu birde zaman zaman başım ağrıdı.kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin olurmu.olmasa inanın benim olmazdı bende pko var eşimde oligospermi var ve ilk aşılamada tuttu gerçekten hiç umudum yoktu hatta testini akşam yaptırdımki sonucu işyerinde değilde evimde alayım olmayacak nasılsa rahat rahat ağlayayım diyordum.kızlar sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.umuyorum en kısa zamanda hepinizin hayırlı haberlerini alırız.sevgiler...
8 nisan 2013 de ilk asilamami yaptirdim. Yanli formlari okudugumda catlatma ignesi yada birtakim ilac kullanan arkadaslar var. Benim doktorum prof. Kadin dogum. Yanliz bana doktorum ne catlatma ignesi vurdu nede asilamadan sonra ilac. Anlam verwmiyorum. Bugun ucuncu gunu daha hic bi belirti yok.
selam capture bende 8 nisanda aşılama oldum umutla bekliyorum ben gonal f iğne kullandım sonra çatlatma iğnesi daha sonra aşılama oldu seninki nasıl ilaçsız iğnesiz yapılmış anlamadım ama doktorların vardır bir bildiği ümidimizi kaybetmeyelim sabırla bekleyelim ki sonu selamet olsun...
ben de sebepsiz infertilite ile uğraşıyorum
28 martta aşılamam yapıldı, daha 4 gün oldu yaninedense heyecanlı değilim ve hiç ümidim de yok, sanırım 1,5 yıldır hep negatif sonuçlarla karşılaşmanın neticesi bu... tutmuş olmasını çok istiyorum ama nedense öyle olacağına inancım çok az
progestan kullanıyorum yatarken fitil olarak alıyorum, yan etkileri daha az olsun diye. hiiiiç bir belirtim yok, tabi daha 4-5 gün oldu, belirti olur muydu bilmem.
inşallah sonucunda yüzüm güler, artık müjdeli haberi almak istiyorum...
arkadaşlar bu adetimde bende aşılama yaptırcam nasıl yapılıyo bide hamile kalınca nasıl belirti veriyo vede hamiş kalan olmusmu aşılamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?