Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ilk aşılamam ve hamileyim

belirtilerimi gün gün tuttum sizlerlede paylaşmak istiyorum

1.gün
aşılamam yapıldı 3 yumurtam vardı ama 2si çatlamış dedi yapıldıktan sonra beni 15 dk masada yatırdılar.sonra 15 dk odada yattım ve okadar tuvalete sıkıstımki odaya gecmeden önce tuvalete gittim yani aşılamadan 15 dk sonra.kasıklarım idrarımı tuttugumdan dolayı sanırım ogun bayağı aradı bel ağrısı ve halsizlikte vard.

2.gün
kasık ağrısı var ve halsizlik devam ediyor

3.gün
bel kasık ağrsı devam yatarkende gögsümde ağrı başladı

4.gün
aşırı gazım başladı :)
sabahları bel kasık ağrısı ve sol tarafta batma hissi başladı(bu arada aşılama yapılırken soldaki yumurtalarım gelişip çatlamıştı) ve gögüs ağrısı

5.gün
ağrı olarak daha rahatım kasık agrım hafif vardı sol taraf gögüsler hassas buğün dışarı çıktık ondanmıdır bilmiyorum karnım şişti ve gazım fazla :)

6.gün
çabuk açıkma gögüslerde hasasiyet ve kasık ağrısı
yorgunluk ve uyku hali
ayrıca buğün idrar testi yaptım ama silik çıktı sanırım ilaçlardan

7.gün
sabah daha kalkmadan başımda ağrı ayrıca kasık ve gögüslerde hasasiyet devam ediyor ve buğün diğer hamileliklerimdede en büyük belirti buydu dilimde demir tadı vardı ve tarif nasıl edilir sanki uyuşma gibi

8.gün
progestanın yan etkisi uykusuzluk başladı
sabah kalkarken sanki adet olacakmışım gibi bel kasık ağrısı fazlaca sabah kalkarken baş ağrısı gögüsler devam aynı ve dildeki uyuşukluk devam

9.gün
bitmek bilmeyen b baş ağrısı bel ağrısı

10.gün
düne göre rahatım bel ve kasık ağrısı sanki hafifledi ara ara vuran bi başağrısı ve gögüsler hasas

11.gün
bugün kan testi yaptırdım 6.59 çıktı pozitif doktoru aradım iki gün sonra tekrarla dedi.
sezeryan yerimde sızlama (kızım sezeryanla oldu ) . dildeki uyuşma devam arttı gögüsler ve baş ağrısı devam

12.gün
sezeryan yerimde sızlama (kızım sezeryanla oldu ) . dildeki uyuşma devam arttı gögüsler ve baş ağrısı devam ve ateşim 36.5 ara sanki baş dönmesi ve birazda sinirliyim sanırım

13.gün
değer iki kat yükselmiş 12,14 olmuş yarın doktordayız bende kan pıhtılaşması iğneye başlıycam raporumu yazdı hergün iğne var pztsi kan testini yeniliycem
adet olacakmışım gibi ağrılar devam gögüslerimin ağrısı arttı idrara sık sık çıkma ateş 36.5

17.gün

kantesti 190 .31

30 aralıktada keseyi gördük şükürler olsun 6mm çok güzel dedi

5 ocak gribim ve acile gittik test yapıldı herşey iyi dedi ultrasona girdim doktor ne dese hiç beklemiyordum bebek sağlıklı kalbide atıyor dedi daha ne istenir ki Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın olurmu

Evet cnm 15 Ocak'ta belli olacak ben5 sene bekledim ne eşimde ne bende hiç bir sorun yoktu sonunda aşılamaya karar verdik haberini yazarım inş sninde hakkında hayırlısı neyse o olur dualaşalım arkadaşlar

Böyle uzun anlattığın için çok teşekürler iki sorum olacak birincisi bacaklarına kramp giriyormuydu ikincisi ilişki serbestmiydi

Hic kramp girmedi cnm iliskide asilamadan sonraki gun ve gun aşırı bi kere daha dedi yani asilama sonrasi iki defa oldu sonra yok dedi
Cnm aynısını benim doktorumda söyledi bilgilerin için çok sağol hamilerin duası tutarmış ne olursun banada dua et günler geçmek bilmiyor çok stres yaptım (

İnşallah cnm Allahim herkesin gönlüne göre versin kafana takma ama rahat ol :)))

canım sizde sorun ne isi ya da varmıydı aşılama sebebiniz nedir.. bu arada rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende dün aşılama oldum ve kasık ağrım az az devam ediyor 13 gün nasıl sabredeceksem inşallah benim aşılamam da tutmuştur.. bi de benim doktorum aşılamayı yaparken yumurtalar için çatlamış yada çatlamamış diye bişey demedi acaba görüyorlarmı çatlayıp çatlamadığını

Benim daha önce 2 tane kaybim oldu. Sanirim uzuntuden dolayi benim lsh ve fh larim 4 ay incelendi ciddi yukseklik var di ve menopaza giriyosun dedi doktorum 5 .ayin sonunda tüp bebek yapmak lazım dedi ama sonra ilk önce aşılamayi deneyelim dedi ve şükür olsunki tuttu.
Yumurtalarida ben sordum evet o sırada gorebiliyolar cnm
Inşallah seninkide tutar hayırlı sağlıklı bir şekilde. ..♥♥♥

Son düzenleme:

amin inşallah canım ne güzel şimdi içinde bi melek var rabbim onu sana bağışlasın darısı biz bekleyenlere olsun en kısa zamanda inşallah.

Mrb kızlar benim de 2. Aşılamam 25 aralıkta yaptırdım ve günde 1 adet almak üzere progestan kullanıyorum sancılarım var göğüs ağrılarım var ayrica bunlar adet belirtilerimde olabilir (ins hayırlısıyla olmam) test yapmaya korkuyorum. üzerine bide grip oldum ve öksürmek hapsirmak bebek varsa zarari olur mu. Günüm ayın 12si ila15 arasında hayal kırıklığı yaşamak zor ki bunu insanın eşine söylemesi bence daha da zorr tüm bekleyenlere Rabbimiz hyrlisiylanasip eder inss. Bu arada aşılamadan sonra yatan var mi

Mrb kızlar benim de 2. Aşılamam 25 aralıkta yaptırdım ve günde 1 adet almak üzere progestan kullanıyorum sancılarım var göğüs ağrılarım var ayrica bunlar adet belirtilerimde olabilir (ins hayırlısıyla olmam) test yapmaya korkuyorum. üzerine bide grip oldum ve öksürmek hapsirmak bebek varsa zarari olur mu. Günüm ayın 12si ila15 arasında hayal kırıklığı yaşamak zor ki bunu insanın eşine söylemesi bence daha da zorr tüm bekleyenlere Rabbimiz hyrlisiylanasip eder inss. Bu arada aşılamadan sonra yatan var mi

aşılamanın 3. gune progestan kulanıyorum.acaip şişkinlik oldu göğüslerimde nie acaba?

24.03. de 3.aşılamamı oldum 16.günündeyim..gögüsleerim şişti.dokununca ağrıyor.belim bi iş yapınca ağrıyo..akıntım var..gaz da var tabi...test yapmaya korkuyorum kızlar sizce hamilemiyim..

Son düzenleme:
Ben iki yil once asilama yaptirdim ve ilk asilamam tuttu. Su anda 14 aylik bir kizim var:)Bende rahim zari inceligi esimde sperm hareketliligi problemi var. benim asilamamdan sonra hicbir belirti olmadi acikcasi. Haftalar sonra goguslerde buyume ve hassasiyet olmustu sadece. O yuzden ne herhangi bir belirti uzerine fazlaca dusunun nede belirti yoksa evham yapin. Adetiniz gecikince test yaptirmaniz tek gecerli sonuc:) beklemek cok zor ama yanlis sonuclarla uzulmek daha kotu persembe gunu kismetse ikinci asilamam yapilacak. Adetim gecikene kadar test yapmayacagim, kafam karismasin.Insallah hayirlisi olur kizima kardes gelir. Bebek isteyen herkesin Allah gonlune gore versin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merabalar ben asilama yaptirali bugün 11 gün oldu acayip derece de kasik agrsi var benim rahmim sol tarafta ve yumurta fazlaligim vardi ignelerle yumurtalarim duzeltildi asilama yapildi 11 gundur agri vardi ama dun gece cok siddetlendi bendede akinti var ama acaba yokmu ki diorum ole goguslerimde hassasiyette yok kafam cok karisik sanki var gibi hissediyorum ama biseymi oluo ki doktor test icin adetini bekle dedi daha 10 12 gun var nolur bana biseyler diyin ne yapacagim bilmiorum.

kızlar bende aşılama yaptirdim bugün 13.günüm kasik, bel, göğüs ağrım var yani adet belirtileri gibi inş. olmam ama sanırım bu belirtileri yasayip hamile kalanlar da var inş. bende onların icindeyimdir Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

arkadaşlar merhaba 16.01.15 de ilk aşılamamı oldum bugün 5. günüm doktorum aşılamayı yaparken alttan o aleti yerleştirdikten sonra yumurtanda çatlamış dedi bunu bu şekilde görebilmesi mümkünmü çok saçma geldi bana

sizinle aynı gün olmuşuz benim 5 gün oldu hayırlısı inşallah

arkadaşlar tekrar merhaba bende kaç senedir sürekli çocuk sahibi olabilmek için uğraşanlardanım 6 yıl oldu evleneli 2 senedir korunmuyoruz ama bi türlü olmadı eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bir kaç ay onu bekledik onun değerleri normale dönmüştü ama yine olmuyordu bende düzenli adet oluyorum diye bende bi sorun yok sanıyordum sonra doktora gittim ve bende polikistikover çıktı klomen tedavisine başladı doktorum kist yaptı doğum kontrol hapı çatlatma iğneleri derken bir türlü olmadı her ay buradan okuyor her ay hamileyim zannediyor ve sonunda çok üzülüyordum.Birgün eşimle tartıştığımda çok ağırıma giden bir şey söylediği için tedaviyi bıraktım doktordanda memnum değildim zaten .Aradan 5 ay gibi bir zaman geçti artık anladımki ben doğru bir tedavi olmadan olmayacak.Bir yakınımın tavsiyesiyle ankarada bir doktorun özel muayenesine gittim bana kilo vermem gerektiğini rahim filmi çekineceğimi ondan sonra aşılama yapılacağını söyledi.tüplerim açık çıktı adet tarihim geçtiği için o ay aşılama olmayacağından bu ay yumurta takibi yapalım çatlatma iğnesi yapalım belki olur dedi geçtiğimiz ay öyle denedik olmadı insanın artık umududa kalmıyor artık hiç olmama ihtimalinden öyle korkuyordumki... 06/01/15 de adet oldum doktorumu aradım yarın gel dedi gittim gonal f yazdı 1 hafta 75ml onu vurundum en son çatlatma iğnesini vurundum 16/02/15 de aşılamam yapıldı.ilk gün biraz kanamam birazda ağrım oldu geçti. benim her ay adetime 14-15 gün kala gögüsümde sancılar başlar bağırsaklarımda çok fena gazım olur.hergün bi belirti varmı diye bekliyordum 2 yıldır olduğu gibi sadece göğüs sancılarım vardı ama bu zaten her ay olan şeydi başkada hiçbir belirti yoktu doktorum 10. günden sonra test yaptır demişti çok kolay geçti o 10 gün çünkü olmayak diye hissediyordum birde burdan ilk aşılamada olan varmı diye günlerce bakmıştım o kadar azdıki ondanda çok umutsuzdum 11. gün gittim kan verdim akşam 10.30da mail atarız dediler bekledik sonuç geldi beta hcg 30.71 doktoruma sorduk hayırlı olsun dedi inanamadım oturduğum yerde dakıkalarca kalakaldım... o kadar sıkıntılı zamanlardan geçtimki birgün olursa yazacağım diyordum çünkü insan nasıl umut ediyor nasıl zor çok iyi bilirim etrafındakilerin baskısı acıyarak bakması ne demek çok iyi bilirim bi çocuk sevsen herkesin gözü sende olur ayyy yazık der gibi ...rabbim herkese hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah sadece hamile kalabilmekde değil mesele sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek sağlıkla kucağına alabilmekte çok önemli allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun .umudunuzu yitirmeyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…