- 17 Kasım 2014
- 191
- 112
- 53
- 50
hayırlı olsun canım benim 10 gün idrar testi yaptım neğatif ama 2 gün önce pozitifti ama benim 4..5 gün önce kahverengi lakıntım oldu o günden beri hergün 1.2 damla koyu lekem var karnım çok şiş gonal f kullandım ve kasıklarım heğ ağrıdı ama göğüslerimde hiç bir belirti yok artık adet günümü bekliycemarkadaşlar tekrar merhaba bende kaç senedir sürekli çocuk sahibi olabilmek için uğraşanlardanım 6 yıl oldu evleneli 2 senedir korunmuyoruz ama bi türlü olmadı eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bir kaç ay onu bekledik onun değerleri normale dönmüştü ama yine olmuyordu bende düzenli adet oluyorum diye bende bi sorun yok sanıyordum sonra doktora gittim ve bende polikistikover çıktı klomen tedavisine başladı doktorum kist yaptı doğum kontrol hapı çatlatma iğneleri derken bir türlü olmadı her ay buradan okuyor her ay hamileyim zannediyor ve sonunda çok üzülüyordum.Birgün eşimle tartıştığımda çok ağırıma giden bir şey söylediği için tedaviyi bıraktım doktordanda memnum değildim zaten .Aradan 5 ay gibi bir zaman geçti artık anladımki ben doğru bir tedavi olmadan olmayacak.Bir yakınımın tavsiyesiyle ankarada bir doktorun özel muayenesine gittim bana kilo vermem gerektiğini rahim filmi çekineceğimi ondan sonra aşılama yapılacağını söyledi.tüplerim açık çıktı adet tarihim geçtiği için o ay aşılama olmayacağından bu ay yumurta takibi yapalım çatlatma iğnesi yapalım belki olur dedi geçtiğimiz ay öyle denedik olmadı insanın artık umududa kalmıyor artık hiç olmama ihtimalinden öyle korkuyordumki... 06/01/15 de adet oldum doktorumu aradım yarın gel dedi gittim gonal f yazdı 1 hafta 75ml onu vurundum en son çatlatma iğnesini vurundum 16/02/15 de aşılamam yapıldı.ilk gün biraz kanamam birazda ağrım oldu geçti. benim her ay adetime 14-15 gün kala gögüsümde sancılar başlar bağırsaklarımda çok fena gazım olur.hergün bi belirti varmı diye bekliyordum 2 yıldır olduğu gibi sadece göğüs sancılarım vardı ama bu zaten her ay olan şeydi başkada hiçbir belirti yoktu doktorum 10. günden sonra test yaptır demişti çok kolay geçti o 10 gün çünkü olmayak diye hissediyordum birde burdan ilk aşılamada olan varmı diye günlerce bakmıştım o kadar azdıki ondanda çok umutsuzdum 11. gün gittim kan verdim akşam 10.30da mail atarız dediler bekledik sonuç geldi beta hcg 30.71 doktoruma sorduk hayırlı olsun dedi inanamadım oturduğum yerde dakıkalarca kalakaldım... o kadar sıkıntılı zamanlardan geçtimki birgün olursa yazacağım diyordum çünkü insan nasıl umut ediyor nasıl zor çok iyi bilirim etrafındakilerin baskısı acıyarak bakması ne demek çok iyi bilirim bi çocuk sevsen herkesin gözü sende olur ayyy yazık der gibi ...rabbim herkese hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah sadece hamile kalabilmekde değil mesele sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek sağlıkla kucağına alabilmekte çok önemli allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun .umudunuzu yitirmeyin kızlar
çok teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin umudunu hiç yitirme sakınhayırlı olsun canım benim 10 gün idrar testi yaptım neğatif ama 2 gün önce pozitifti ama benim 4..5 gün önce kahverengi lakıntım oldu o günden beri hergün 1.2 damla koyu lekem var karnım çok şiş gonal f kullandım ve kasıklarım heğ ağrıdı ama göğüslerimde hiç bir belirti yok artık adet günümü bekliycem
ama ben hiç doymuyorum yiyorum 2 saat sonra hiç yememiş gibiyim yani hiç böyle olmazdım yani bilmiyom allah hakkımızda hayırlısını versin ben aşılamam yaptırmadım çtlatma gonal f çatlatma iğnesi oldum doktorum istersen aşılama yapalım dedi istersen ama sen ve eşinde bir sorun yok dediçok teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin umudunu hiç yitirme sakın
inşallah tutmuştur hadi bakalım mutlaka yaz olurmuama ben hiç doymuyorum yiyorum 2 saat sonra hiç yememiş gibiyim yani hiç böyle olmazdım yani bilmiyom allah hakkımızda hayırlısını versin ben aşılamam yaptırmadım çtlatma gonal f çatlatma iğnesi oldum doktorum istersen aşılama yapalım dedi istersen ama sen ve eşinde bir sorun yok dedi
aslında sorp çift çizgi göreyim diye 8 gün idrar testi yaptım ve gördüm bugün tekrar yaptım negatif adetimi bekliyominşallah tutmuştur hadi bakalım mutlaka yaz olurmu
Kacinci asilama pko vrmi lac spermle oldu asilama lutfen yazin ayrntilidün kan testi yapmıştım sonucu bugün aldım betahcg 1010.1 çıktı yani hamileyimmmmmmmmmmmm Allah isteyen herkese nasip etsin inş hepiniz için dua edicem sizde benim için dua edin sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alayım
Bn asilama snucu bkliyrm ilk asilamam pko var ve 21 milyn 80 hereketlilikle oldu asilamam suan bklemedeym 2 kasimda asilama oldm ins tutar bn umitsizimYeni konu varmi asilama sonucu bekleyenler
Mrb siz hamileymisiniz duaniz kabul olur bende yarın test yaptiricam benim için de dua edermisinizcanım benim aşılaman hayırlı olsun işallah sende olumlu sonuç alırsın bende dün akşam öğrendim hamileyiiiiiiimmmmmmmmm
ben iğne tedavisinden sonra aşılama yaptırdım belirti olarak sadece göğüslerimde şişme vardı çok ağrılı oldu ama başka belırtı yaşamadım canım işallah sende güzel haberler verirsin bize.
Bnde snden dua bkliyrm cnm ins tutmustr ymurta syn kacti sperm syiniz flanMrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım AşılamaM yapıldı yarın inş kan tahlili yaptiricam Müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş sizlerden dua istiyorum
Bde pko vrmipBnde snden dua bkliyrm cnm ins tutmustr ymurta syn kacti sperm syiniz flan
Mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım AşılamaM yapıldı yarın inş kan tahlili yaptiricam Müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş sizlerden dua istiyorum[/QUOTE
Pko vemi cnm
Allah her isteyene nasip etsin bendede ağır pko var ilaç kullandım yumurtam olmadı iğne kullandım 13 gün son 8 günde yüksek dozda oldum inş tutmuştur allah büyükBde pko vrmip
hayırlı olsun canım aşılaman 4 yıl önceki tutmuşmuydu bende 2. aşılamamı yaptırcam
Canım bu mesaj baya eski 2 aşılamadan sonra tüp bebekle hamile kaldım şuan 28 aylık bir oğlum var şimdide kendiliğinden hamileyim 11 haftalıkcanım goruyorum kı hamılesın tebrıkler.bende de pko war 2.asılamayı olucam nasıpse.senın neyın wardı cnm bende pko war.
Canım bu mesaj baya eski 2 aşılamadan sonra tüp bebekle hamile kaldım şuan 28 aylık bir oğlum var şimdide kendiliğinden hamileyim 11 haftalık
Arkadaslar bende pazartesi asilama oldum bende pco var bayagi yumurtam oluştu 7 8 tane doktor inşallah çoklu gebelik olmaz dedi bu günler nasıl gecicek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?