Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun canım benim 10 gün idrar testi yaptım neğatif ama 2 gün önce pozitifti ama benim 4..5 gün önce kahverengi lakıntım oldu o günden beri hergün 1.2 damla koyu lekem var karnım çok şiş gonal f kullandım ve kasıklarım heğ ağrıdı ama göğüslerimde hiç bir belirti yok artık adet günümü bekliycem

çok teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin umudunu hiç yitirme sakın

çok teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin umudunu hiç yitirme sakın
ama ben hiç doymuyorum yiyorum 2 saat sonra hiç yememiş gibiyim yani hiç böyle olmazdım yani bilmiyom allah hakkımızda hayırlısını versin ben aşılamam yaptırmadım çtlatma gonal f çatlatma iğnesi oldum doktorum istersen aşılama yapalım dedi istersen ama sen ve eşinde bir sorun yok dedi

inşallah tutmuştur hadi bakalım mutlaka yaz olurmu

Kacinci asilama pko vrmi lac spermle oldu asilama lutfen yazin ayrntili

Mrb siz hamileymisiniz duaniz kabul olur bende yarın test yaptiricam benim için de dua edermisiniz

Mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım AşılamaM yapıldı yarın inş kan tahlili yaptiricam Müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş sizlerden dua istiyorum

canım goruyorum kı hamılesın tebrıkler.bende de pko war 2.asılamayı olucam nasıpse.senın neyın wardı cnm bende pko war.
Canım bu mesaj baya eski 2 aşılamadan sonra tüp bebekle hamile kaldım şuan 28 aylık bir oğlum var şimdide kendiliğinden hamileyim 11 haftalık

Hamile kalan kızlar. ,aşılama sonrası eslerinizle birlikte oldunuz mu ve kaç gün sonra oldunuz?çok acil

Arkadaslar bende pazartesi asilama oldum bende pco var bayagi yumurtam oluştu 7 8 tane doktor inşallah çoklu gebelik olmaz dedi bu günler nasıl gecicek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…