Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bende kasımın 26 sında aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı , bugün tahlil yaptırdım 24.24 cıktı pazartesi tekrar gideceğim. Dr. pazartesi artması gerekiyor dedi . tahlilsonucunu görünce sevinçten ağladım :)

Mrb emellin senin adina cok sewindim umarim allah gonlune gore verir sana bi sorum olucakti sende ne gibi belirtiler oldu yani kasik sirt adet sancisi gibi seyler oldumu bende senin yaptign tarilerde asilama.yaptim benimde ilk asilamam henuz sonuca bakmadim persembe gunu bakicam bana belirtilerini ve butun tedavini asama asama anlatirsan sewinirim ve son sorum senin sorunun neydi neden normal yolla hamile kalamadim cwplarin icin simdiden tesekrler..

merhaba canm benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyordu , sebep bu dediler , birkere hamile kaldım ama düştü kalp atışlarını duymadım. doktorum iğne önermedi , hormon yüklemesi oluyor dedi,klomen verdi sabah akşam adetin 4 günü başladım. ilaç bitince dr gittim yumurtam 18,5 olmuştu ve tek yumurtam vardı çok korktum ama doktor birtane yeterli dedi. doktora cuma günü gitmiştim pazar akşam saat 21.00 da çatlatma iğnemi vurdurmam gerektiğini soyledi . kalcadan veya koldan, ben kolumdan yaptırdım. ikigün sonra aşılamayı yaptı, 1 saat catalda yatırdılar belımden kaldırdılar catalı ayaklarımı birleştirdiler. dr bugün hariç gün aşırı ilişki dedi ama biz 1 kere yapabildik çünki çok ağrım vardı .12 gün sonra tahlile gittim 24,24 cıktı doktor ıkı gün sonra yine gel kesinleşsin dedi yükselmesi lazımmış ikigün sonraki tahlilde 69,90 cıktı . hamilesin hayırlı olsun dedi :) ıkı hafta sonra ultrasonda bakacak inş bir problem yaşanmaz , umarım senınkide tutar .

benim adet sancısı gibi olmadı ağrı oldu haladaha oluyor değişik bir ağrı belim ağrımadı benim

hadi hayırlısı canım , Allah kucağına almayı nasip etsin . benim ilk tahlil 24.24 cıkmıştı ikincisi 69.90 . inş sendende iyi haberler alırız

bende aşılama yapılacak herhalde ama hiç umudum yok nedense ya yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü hiç umudum yok

bizde aşılama diyoruz ama hiç umudum yok benim

kızlar bende5 martta ilk aşılamamı yaptırdım aşılamadan 3 gün sonra jel kullanmaya başla dedi doktorum sizce kaç gün sonra test yaptırmalıyım.çok korkuyorum ben ama

sonuç nasıl inş hamişsindir bende yaptırıp yaptırmamada çok kararsızım çünkü hiç umudum yok

Mrb ben de dün aşılama oldum .Kasiklarimda bıçak saplar gibi ağrı var.3yumurtam çatlamışti ve 22ml di.13 ocakta test yaptircam.çok heyecanlıyım :) hamile olan arkadaşlar sizde de aşılamanin ilk zamanlarında böyle ağrılar var miydi?

inş hayırlısı olur ya haberlerini bekliyoruz

canım bende ilk aşılamamı 14 aralıkta oldum aşılamanın ilk günlerinde hatta daha sonrasında kasıkta ağrı olabiliyor

Merhaba kızlar 3 Ocak'ta ilk aşılamamı yaptırdım çok heyecanlıyım 15 ocağa kadar bekleyeceğim aşılamayı yaptırdığım ilk gün sağ kasığımda aşırı ağrı oldu sonra geçti şimdi belim çok ağrıyor adet olacakmış gibi aşılama ile hamile kalanların belirtilerini yazarlarsa çok sevinirim Allahım bütün isteyenlere nasip etsin ..

15 ocaktamı belli olaracak bizde bu ay yaptıralım diyoruz ama benim hiç umudum yok nedense hayırlısı olur hepimizin hakkında ben hiç istemiyorum aşılamaya uğraşmak ama eşim istiyor bende tamam dedim bakalım :26:

merhaba herkese benimde bugün aşılamamın 9.günü kasık ağrım sürekli wardı göğüslerimin yan tarafları özellikle ağrıo ama belimde hiç ağrı yok.dun sabah aşırı bı kasık ağrısı we gaz ağrısı yaşadım ve çok korktum.neden olabilceğini bilen war mı

İnşallah tutunmuştur bebeğin sana korkma Allah yardımcımız olsun beklemek cok zor benimde 7. Gunüm

Benimde 10. Gün aşılama gününü saymazsak. Bende bel ağrısı da yok göğüs hassasiyeti de. Karnımda ara ara batma var sadece... Tutmadı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…