Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aa ne guzel rabbim tamamına erdirmeyi nasıp etsın inş darısı tum isteyenlerin ve benim başıma ben 25 martta catlatma ignesi oldum zaten 3 gun once test yaptırdım 040 cıktı ama bidaha yaptırsammı diye dusunuyorum yukselirmi?....

evet canım seninle aynı gün aşılamamız yapılmış.bendeki değişiklikleri sormuşsun fazla bir değişiklik yok biraz kasık ağrım ve sabah kalktığımda bulantı hissediyorum onun dışında göz altımda biraz morarma var.artık yapacak bir şey yok bekleyelim bakalım tahlil vermemize 3-4 gün var. ben olumlu hissediyorum ama fazlada kendimi kaptırıp sonrada hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.dilerim ki,rabbim en kısa sürede hayırlısıyla bizi isteğimize kavuştursun.sende kendini hiç üzme her zaman ümitli ol benim yaşadıklarımı kim yaşasaydı şimdi yıkılmıştı çok şükür ki hala dim dik ayaktayım.senin haberlerini bekliyorum...

Kızlar aşılama ile hamile kalan varmı arkadaşıma yapıldı üç gün önce sperm hareketi çok az di

canım ben kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı bugünde regl oldum zaten. napalım kısmet vardır bi hayır bunda da önümüzdeki günlere bakıcaz artık.. inş. seninkisi tutar..

en kısa zamanda inş. seninde hayırlı hbrini alırım..

canım ben kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı bugünde regl oldum zaten. napalım kısmet vardır bi hayır bunda da önümüzdeki günlere bakıcaz artık.. inş. seninkisi tutar..

selam tekrar ben test yapamadım. çünkü testten önce regl oldum. bugün hastaneye gittim ve tüp bebek için başvurdum. artık zaman kaybetmek istemiyorum. devlette rapor çıkarıp dışarda tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. burdan bütün polikistikover sendromu yaşayan bayanlara tavsiyem aşılamayla vakit ve para kaybetmeden tüpbebek deneyin benim yaşadıklarımı yaşamayın diye. inşallah rabbim herkese en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin. capture canım senin için çok üzüldüm nasip kısmet ne yapalım elimizden ne gelir.peki sen bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun bi de hangi ilde oturuyorsun.

istanbulda oturuyorum canım.. aysegul_bozkurt1981@hotmail.com. ekle istersen msnden. doktor konusunda yardımcı olabilirim sana istersen.

istanbulda oturuyorum canım.. aysegul_bozkurt1981@hotmail.com. ekle istersen msnden. doktor konusunda yardımcı olabilirim sana istersen.

ben eylüle kadar ara vericem. tatile gidip kafa dinlemek iyi gelecek. o zamana kadar eğer hala olmazsa tüp bebek aşamasına geçicem. benim doktorum ist. eğitim araşatırma hastanesinde prof. zaten tüp bebek ünitesine de o bakıyo.

Merhaba arkadaşlar bende ilk aşılamamı 7 mayısta yaptıdım ve 21 inde adet görmem gerekiyor..ve ben çokk sabırsızım sonuçç içinn içim içime sığmıyorr dilerim Allahımdan inşallah hamileyidir...inşallah arkadaşlar burada bebiş isteyen herkese rabbim güzel güzel bebişler versinn..acaba test yapsam belli olurmu şimdiden??

Ben yeniyim aranızda :) ama uzun zamandır takip ediyorum forumu .. 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmadığımız halde hamile kalamadım . Sonrası herkeste olduğu gibi ilaç , iğne , yumurtlama takibi falan .. İkimzde de hiç bir sorun yok ama hamilelik de yok ( bu ay aşılama olmak istiyorum doktorum problem yok aşılama olmasada olur diyo çok kararsızım yardım edinnnn ((

Eğerki yaşlarınız genç ise, bir süre daha bekleyebilirsiniz. Bu süreçte ovulasyon testi kullanabilirsin. Doktorumun önerdiği bir test var, piyasası biraz pahalı ama net ovulasyon gününü gösteriyormuş, gülen yüz çıkıyor, o günlerde. O testten alıp bir kaç ay daha deneyin bence. Eğerki yaş faktörünüz yoksa

Mrhba kizlar insallah rabbim bizleride anne olmayi nasib eder bende dun asilamam oldu karnimda siskinlik ara sira kasiklarimda agrilar olur normalmi bpyle olmasi?

mrhba kizlar insallah rabbim bizleride anne olmayi nasib eder bende dun asilamam oldu karnimda siskinlik ara sira kasiklarimda agrilar olur normalmi bpyle olmasi?

normal canım bende ayın 13 ünde oldum test günümü bekliyorum ayın 27sinde.kasık ağrıların ara sıra batma olur.ayakta çok durunca bel ağrın olur.çabuk yorulursun.göğüslerin şişebilir hassaslaşabilir.hepsi normal belirtiler canm hepsini yaşıyorum.bide doktorun verdiği crinone jel yüzünden sinirlilik hali de yaşıyorum bol bol

Candydecandy canım ben simdi ki aklım olsa bir seneden sonra sadece bir defa igne ile dener sonra hemen aşılama yaptırırdım. hap, iğne, hap ,iğne, kist iğne , kist vs bunar bir kısır dongu ve inan ki vucudun butun dengesini bozuyor. bence bir 6 ay daha bekle ve hic bir mudahalede bulunma. Bir senenin sonunda da en iyi kararı cok arastırdıktan sonra siz vereceksiniz :) bol sans dilerim size cnm dualarım sizinle...

Merb arkadaslr burda yeniyim bendr de polikistik over sendromu var 15yasimdn beridir ve o yasimdan bu yana ilacsiz adet gormuyorum suanda iki yildir ewliyim cocugum olmuyo simdiye kadar ilaclar kullandim olmasi icin olmadi ignelere gectim ilk igne on gun surdu menegondu ama istenilen duzeye gelmedi tekrar aynisini kullandm bu seferde cok uyarlandi yumurtalar catlatma ignesi yapilmadi dogal yollara birakildi ama yine gebe kalamadim bu son bir ay icinde de tekrar igne oldum bu sefer merional kullandim ve istedigimiz duzeye geldi yumuryalar 23.17 oldu ve catlatma ignesi yapildi bigun araylada yani dun asilama yapildi bana ve asilamadn oncede sonrda sık sık kasik agrilarim oluyo cok azda kanamam oldu onbes gun sonra da gebelik testi yapicam acikcasi korkuyorum bu benim ilk asilamam ilk asilamasi tutan varmi varsa belirtileri nelerdir anlatirsaniz sewinirm simdiden tesekrler...

anlaşılan sayfa uzun zamandır kullanılmıyor.inşallah senin içinde hayırlısı olur...bende aşılama yaptırıcam iğnelere başladım bugün 4.gün sizin aşılamadzn önce neler yaptınız mesala hangi ilaçları kullandınız adetinizin kaçıncı günü aşılamanız yapıldı

Son düzenleme:
Ben asilamadan once menioral ignesi kullandim 10gun boyunca gobektn yaptim ve adim adim yumurtalarim takip edildi ve istenilen boyuta geldi 23.17olmustu ikitane boyle guzel yumurtalarim vardi ve catlatma ignesi yapildi gobekten ve bigun araylada asilama yaptirdim yapman gereken teksey rahat olman pozitif oolman kotuyu dusunme aci kesinlikle yok zaten hic acimiyo ve yapildiktan sonrada dinlen ve hep moralin yuksek olsn rahat ol hareketlerine dikkat et tabi kismetteyse olur allah hepimiz icin hayirlisini versin...

Arkadaslar benim asilamamin 5gunu bugun caglatma ignesi yaptiktan sonra kasik agrilarim oluyodu asilama yaptiktan sonrada hep kasik agrisi hem sislik ve afedersnz gaz var ve ara ara adet olacakmisim gibi agri oluyo goguslerimede igne saplanir gibi agri giriyo boyle olupta gebe kalan varmi varsa bilgilendiriirse sewinirim daha asilamanin besinci gunu test yapamiyorum sizce varmidir biseyler acikcasi korkuyorum test yapmaya birde sari ve kirli sekilde akinti var neolur cwp yazin simdiden tesekrler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…